>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KTORA NAJPIEKNIEJSZA ?!

daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam ;-)

Na swoim komputerze posiadam kolekcje najeksowniejszych lasek jakie widzialem i dość długo tą kolekcje gromadze ;-)

wrzuce kilka a jak sie wam spododoba to wrzuce nastepne ;-)

Aniołek nr 1#

Aniołek nr 2#

pozdro ! Jak chcecie nastepne to piszcie ;-) ????

daimler 14

daimler

Forum VIP
yhmm daimler wyluzuj, przeciez to nie jest forum erotyczne tylko bukmacherskie ???? ????
jak ktos bedzie chcial takie zdjecia to se przeciez moze sam poszukac na necie :]

loool rozwaliles mnie tym postem :roll: jesli uwazasz ze to jest erotyka to naprawde ...
Pewnie ci mama nie pozwala tych zdjeci ogladac to napisz i już :] Forum bukmacherskie ale dział off topic to chyba jasne ;]

czy ktos widzi cos zlego w tych dwóch zdjeciach ?? bo ja nie :]

ditrid 0

ditrid

Użytkownik
heh, jeśli chodzi o Krysię --- moim zdaniem jest jednocześnie piękna i mądra... ;P. Nie jest żadną &quot;pustą lalką&quot; o jakich wspominali poprzednicy ;].

Najciekawsze jest to, że ona sama znalazła moje konto na fotce (gdzieś z rok temu) i do mnie napisała. Mówiła wtedy, że bardzo jej się podobam, że się we mnie zakochała i takie tam :pP

Cały czas z nią rozmawiam i mogę powiedzieć, że jest naprawdę spoko dziewczyną...

Ps. &quot;Poznanianki są Najpiękniejsze ???? &quot;

wystarczy wpisać na fotce - i od razu mnóstwo pięknych dziewczyn :p

E 0

emdoka

Użytkownik
heh, jeśli chodzi o Krysię --- moim zdaniem jest jednocześnie piękna i mądra... ;P. Nie jest żadną &quot;pustą lalką&quot; o jakich wspominali poprzednicy ;].

Najciekawsze jest to, że ona sama znalazła moje konto na fotce (gdzieś z rok temu) i do mnie napisała. Mówiła wtedy, że bardzo jej się podobam, że się we mnie zakochała i takie tam :pP

Cały czas z nią rozmawiam i mogę powiedzieć, że jest naprawdę spoko dziewczyną...
Ditrid jakbyś miał chwilkę czasu to opowiedz nam o tym bardziej szczegółowo.Jestem bardzo ciekawy co sprawiło,że zwabiłes taką laske.Bo ja chyba się zdecyduje zagadać do niej,ale wiesz nie chciał bym źle wypaść...no chyba,że jest zajęta przez Ciebie to oczywiście odsunę się na bok.Tak czy tak...szacunek

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Nie jest żadną &quot;pustą lalką&quot; o jakich wspominali poprzednicy ;].
Najciekawsze jest to, że ona sama znalazła moje konto na fotce (gdzieś z rok temu) i do mnie napisała. Mówiła wtedy, że bardzo jej się podobam, że się we mnie zakochała i takie tam
:jezora: I wszystko jasne ... Buehehe ... ???? ???? ????

Ale się panowie tutaj napalacie! :p Też doceniam urodę owych pań, ale bez przesady ... :p

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Miłość przez neta, hmm chyba już to przerabiałem :p jak się z nią jeszcze nigdy nie spotkałeś to daj sobie chłopie siana, nie wierzę w to :!:

wystarczy wpisać na fotce - i od razu mnóstwo pięknych dziewczyn
Sorki ale dla mnie pięknie nie zawsze = mądre, podrośniesz to zrozumiesz, a co do Krysi no cóż urodę ma cudą, ale to jak ma ułożone w tej młodej główce nie mnie to oceniać.

Wiecie jak łatwo jest dostać numer gg to tej waszej Krystyny ? Kto ma fotkę PRO to ma gg do niej :jezora: 385***
-tylko poco mi gonić za rzeczami osiągalnymi

ditrid 0

ditrid

Użytkownik
heheh ???? , no wiesz ;] , chyba, że na fotce wpisała inny (albo stary) numer gadu..
U mnie jej numer zaczyna się na -- &quot;945....&quot; :jezora:

heh.. - leje z tego, że jedno moje &quot;zdanie&quot; wywołało tyle krytyki, i opisów ????

ps. jeśli chodzi o krysię to ------- &quot;&quot;&quot;moim zdaniem&quot;&quot;&quot; jest w porządku, (nic do niej nie mam) i tyle... - a przy okazji mogę powiedzieć, że jest łądną, mądrą dziewczyną :p (jest to moje osobiste zdanie)

A co do miłości przez Internet --- doskonale wiadomo, iż jest to mało realne... (przynajmniej w tym przypadku ;] )

Ale przykładowo Fotka kojarzy mi się z serwisem gdzie zamieszczane są ogłoszenia matrymonialne ---- dzięki czemu wiele osób zawiera nowe kontakty, przyjaźnie, czego następstwem w wielu przypadkach jest nawet &quot;miłość&quot;.

Wracając do tematu...
Nigdy się z nią nie spotkałem - i jakoś do tego nie dążę... (dość duża odległość nas dzieli)
Ale porozmawiać z nią zawsze mogę

ps. Doskonale zgadzam się z opinią, że -------- pięknie nie zawsze = mądre

(ale skoro tak się doczepiacie dodam, iż Poznanianki są nie tylko najładniejszymi ale i bardzo mądrymi dziewczynami ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Rok temu w pewnej ankiecie organizowanej przez FOTKA.PL internauci fotki wybrali województwo świętokrzyskie jako te, w którym było najwięcej laseczek (czyli kobiet o najwyższej średniej). Ankieta chyba będzie znów organizowana (w wakacje) i chyba w tym roku świętokrzyskie nie zajmie 1 miejsca wśród kobiet.... szkoda ????

A 2

areklipno

Użytkownik
Kilka dni temu (w czwartek) miałem okazje posłuchać kogoś mądrzejszego od siebie i jak sądze od wielu (jak nie prawie wszystkich) na tym forum (nie chodzi mi tu o wiedzę tylko mądrość życiową).

I powiedział coś co mi utkwiło w pamięci a brzmiało to mniej wiecej tak:

&quot;... dziewczyna jeśli czuje sie piękna nie potrzebuje nakładać na siebie tony makijażu, nie potrzebuje wyzywająco sie ubierać, nie potrzebuje startować w konkursach miss ani umieszczać jakiś zdjęć w internecie do komentowania. Taka dziewczyna &quot;żebrze&quot; - powiedz że jestem piękna, powiedz że ci sie podobam, zobacz jaka ze mnie super laska. Piękna dziewczyna tego nie potrzebuje bo całe piękno ma już w sobie - czuje że jest piękna, nie potrzebuje jakiś tam konkursów, makijażu, nie potrzebuje sie wyzywająco ubrać, zeby ktoś obejrzał sie za nią, zagwizdał a ona wtedy - ojej jestem piękna, zauważył mnie- nie prawda dlaczego? bo każdy normalny facet widząc seksi dziewczyne chociażby sie odwróci, bardziej żywiołowo reagujący zagwiżdze. Prawdziwie piękna dziewczyna nie musi żebrać o to. Ona wie że jest piękna i nie potrzebuje żadnych dowodów....&quot;

I wiele jeszcze innych mądrych rzeczy się dowiedziałem ale to akurat tu pasuje. Nie chodzi mi tu tylko o Krysie bo jak wiadomo nie ona jedna startowała w jakimś konkursie.

Jak kto chce całe wykłady na ten temat (w wersji mp3) zapraszam na PW

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Jakbyś kolego niewiedział to zagwizdanie za piękna kobietą uchodzi za szczyt chamstwa i prostactwa ????

Oto kolejny &quot;model&quot; kobiety która mi się podoba (brunetka, piwne oczka, nieco ciemniejsza karnacja) Zgadnijcie z jakiego miasta (niestety nie Kielce ???? )
(patrz ostatnia 7 strona tematu)

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Prawdziwie piękna dziewczyna nie musi żebrać o to. Ona wie że jest piękna i nie potrzebuje żadnych dowodów....&quot;
No, kurde blaszka, a co ja napisałem kilka stron wcześniej? :p

Jakbyś kolego niewiedział to zagwizdanie za piękna kobietą uchodzi za szczyt chamstwa i prostactwa
A to się akurat zgadza! Damy, które ja znam, nie cierpią tego, ale ponoć takie blachary to lubują się, gdy grupka dresów za nimi gwiżdże, krzyczy, etc, pijąc piwo pod monopolowym.

Do góry Bottom