bukmachertsw
Użytkownik
Nie podoba mi sie zwrot chłopie :]Oczernianie:?:
Chłopie jeżeli chodzi o wyszkolenie techniczne to cała nasza liga jest słaba, a w 10 najlepiej wyszkolonych technicznie pewnie byś znalazł z 7-8 obcokrajowców. Ale nieważne.
Nadal sobie uważajcie, że Brożek jest świetny, ale jak wyjedzie to i tak skończy jak Matusiak. Nasz czołowy polski napastnik (to też jest masakra) będzie siedział na ławce w jakimś przeciętniaku za granicą.
Po co ta podjarka? Rzeczowa dyskusja , bo nikt tu o ile czytam nie napisał , że Brożek jest świetny. A kto wyjedzie i co zrobi to inny temat. Myślisz , że jak LEwy wyjedzie np. do Seria A to zrobi kariere? DAj mu Panie Boże, ale to nie tylko według mnie bardzo trudny start na ' początek' , teraz najlepiej dla niego Niemcy lub Anglia gdzie napastnik nawet grający na czubie jako jedyny ma duże wsparcie kompletnie inaczej niż to było we Włoskiej, poczuł to na własnej skórze MAtusiak.
Co do mistrza jestem zdania co Fabik nie ma co sie rozpisywac mistrzem bedzie Wisla. Lech przydałoby się żeby zagrał jeden caly sezon regularnie to wtedy może wyprzedzi ostatnio fartowną i cwaniacką Wisłe:razz: