Niemcy - najlepszy strzelec: Klose @ 5,00 Bet365
Dzięki za typ kukla, nawet nie wiedziałem że buki nie wiedzą kto będzie grał!
Nie wiem czemu post zostal skasowany ale ponawiam to co pisalem bo jak dla mnie to kluczowy argument i kukla wybacz ale probuje zniechecic innych bo typ jest nietrafiony moim zdaniem. Jakim cudem Gomez ma byc najlepszym strzelcem Niemcow jak ma siedziec na lawce ??!!
Przecież Kukla typował ten typ jak nie było jeszcze wiadomo kto będzie grał w pierwszym składzie, więc nie wiem jaki cel ma Twój post. A może poprostu uważa że Klose nie spełni oczekiwań i to Gomez będzie najlepszym strzelcem. Ale jak ktoś już wie że typ nie będzie trafiony przed zagraniem chociaż jednego meczu to :grin: Wystarczy jakaś kontuzja Miro i to właśnie Gomez ma niepodważalną sytuację w drużynie.
Kukla typował nie znając składów na pierwszy mecz... znając sympatię Loewa (
swoją drogą dziś trafiłem, że "dłubanie" załapie się do relacji ) do Klose...
ale i fenomenalną formę Gomeza.
Trener Niemców nie jest aż tak nierozsądny żeby posadzić na ławce tak groźnego napastnika. Klose miał dziś urodziny i chociaż wyszedł na ostatnie minuty... to chyba nikt nie ma wątpliwości, kto będzie podstawowym napastnikiem w kolejnych meczach. Gomez jest w gazie, Gomez jest skuteczny. Ma to wielkie znaczenie w sytuacji, gdy rywalizuje się z największymi drużynami globu.
Daleko mi do księgowania zakładu na
ale kolejne spotkanie to pojedynek z Holandią i pewnie bardzo wiele okazji do zdobycia gola (over 3,5 wezmę w ciemno). Znów najgroźniejszy będzie Gomez i pewnie znów zdobędzie gola.
Jutro spotkania grupy C.
Długo się wahałem czy dokładać jeszcze jakieś indywidualne zakłady na zawodnika.
Ostatecznie przekonał mnie do siebie Benzema. Nie chciałem jednak po raz kolejny typować "najlepszego strzelca" bo mimo, że 3 bramki to już spora zaliczka, to Ribery również powinien być groźny.
Wybrałem zakład:
Liczba bramek strzelonych przez danego gracza
Benzema 3 or more
3/10 @ 3,0
Unibet
Francja gra dopiero w poniedziałek a że spodziewam się małych ruchów kursów na "Benzema strzeli", typ biorę już teraz.
Mimo iż większość buków powinna oferować podobne zakłady również po pierwszej kolejce... to inauguracyjne spotkanie Francji, mimo że teoretycznie jest to mecz na szczycie, może być świetną okazją do rozpoczęcia strzelania przez Karima.
O samym meczu też pewnie coś napiszę. Teraz tylko parę słów na gorąco w związku z Gomezem.