>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kto nowym trenerem Wisły?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Bo ciąży na nich presja , kibiców , mediów i poniekąd Europy bo Wisła znana jest na pewno w Europie i przegrywać z Levadią czy zespołem z Azerbejdżanu to jest dla nich wstyd. Myślę, że bez wahania zgodzili by się na ostry trening jeżeli zagwarantowało by to wyniki , no ale gwarancji nic im nie da. Jedynie fakty co Dan zrobił z Unireą i co robi w II rosyjskiej ale znając naszych kopaczy może być to dla nich za mało.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Bo ciąży na nich presja , kibiców , mediów i poniekąd Europy bo Wisła znana jest na pewno w Europie i przegrywać z Levadią czy zespołem z Azerbejdżanu to jest dla nich wstyd. Myślę, że bez wahania zgodzili by się na ostry trening jeżeli zagwarantowało by to wyniki , no ale gwarancji nic im nie da. Jedynie fakty co Dan zrobił z Unireą i co robi w II rosyjskiej ale znając naszych kopaczy może być to dla nich za mało.
Przeciez na nich od zawsze ta presja ciazy i nigdy sobie z tego za wiele nie robili wiec bardzo slaby argument.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
No ale kiedyś odpadali z Barceloną , z Realem , a nie z Levadią czy Karabachem. Zrozum , że oni teraz będą bać się dwumeczu z Vallettą nawet. Dlatego myślę , że dużo by dali aby ktoś zrobił porządek, żeby na przyszłość unikać takich sensacji. Odpaść z Barcą to nie wstyd.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
No ale kiedyś odpadali z Barceloną , z Realem , a nie z Levadią czy Karabachem. Zrozum , że oni teraz będą bać się dwumeczu z Vallettą nawet. Dlatego myślę , że dużo by dali aby ktoś zrobił porządek, żeby na przyszłość unikać takich sensacji. Odpaść z Barcą to nie wstyd.
Hehe to chyba nie znasz mentalności wiekszości chłopaków z pierwszej 11 - stki z Reymonta. Oni predzej podejda mało skoncentrowani niz beda sie bac Azerów czy Maltanczykow to ich problem .
Poza tym napisales zdanie , ktore mi sie srednio podoba cos o &quot; jakby byla gwarancjia wyniku moze zgodziili by sie na ostre treningi&quot; MAtko...
O to wlasnie chodzi ...oni maja zapierdzielac i nie pytac o co biega . Wlasnie DAN wspominal w Rumunii mowil np bieg w okolo boiska - oni wykonywali. U nas jak juz go troche poznali to pierwsze pytanie brzmialo &quot; A ile okrazen dzis?&quot; Co to ich obchodzi chocby mieli pol dnia biec maja wykonywac zalecenia trenera za to im placa...

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
... Valerenga, Dinamem Tibilisi. Oni sie nie beda bac co najwyzej ich zlekcewaza. Taka mentalnosc, oni duzo by dali zeby miec swiety spokoj na treningach a kasa zeby sie na koncie zgadzala.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Hehe to chyba nie znasz mentalności wiekszości chłopaków z pierwszej 11 - stki z Reymonta. Oni predzej podejda mało skoncentrowani niz beda sie bac Azerów czy Maltanczykow to ich problem .
Poza tym napisales zdanie , ktore mi sie srednio podoba cos o &quot; jakby byla gwarancjia wyniku moze zgodziili by sie na ostre treningi&quot; MAtko...
O to wlasnie chodzi ...oni maja zapierdzielac i nie pytac o co biega . Wlasnie DAN wspominal w Rumunii mowil np bieg w okolo boiska - oni wykonywali. U nas jak juz go troche poznali to pierwsze pytanie brzmialo &quot; A ile okrazen dzis?&quot; Co to ich obchodzi chocby mieli pol dnia biec maja wykonywac zalecenia trenera za to im placa...
to zdanie akurat miało być ironią , że może wtedy dopiero wzięli by się do pracy jak by mieli pewność , że coś z tego będzie. i to że będą się bać Azerów czy zespołów z Malty też miało być taką ironią , chodziło mi o to że jak będą odpadać z takimi jak teraz zespołami to oni przed następnymi takimi meczami najnormalniej w świecie będą się ich bać , i nie będą wcale faworytami.

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Do poki mentalnosc polskich zawodnikow sie nie zmieni nie bedziemy mieli efektow, ale z drugiej strony ma twarda reke do zawodnikow i na pewno nie pozwolilby sobie na taka sytuacje jak ta z Maleckim.
Ciagle tylko slychac narzekania polskich pilkarzy ze w naszej lidze sie malo zarabia w porownaniu z innymi ligami w Europie. Moim zdaniem jezeli chca tak zarabiac i byc tak traktowani to najpierw powinni sie nauczyc proesjonlizmu od zachodnich pilkarzy...
A poza tym kwoty jakie sa placone pilkarzom na swiecie to jakas paranoja.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Tuż po opuszczeniu stanowiska przez Skorżę rozpoczęły się problemy Wisły. Będą mieli nauczkę na przyszłość, teraz Skorża pokaże, że z Legią również można wygrywać. To tylko takie zdanie z mojej strony, bo nie jestem zwolennikiem krakowskiej ekipy :]

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Tuż po opuszczeniu stanowiska przez Skorżę rozpoczęły się problemy Wisły. Będą mieli nauczkę na przyszłość, teraz Skorża pokaże, że z Legią również można wygrywać. To tylko takie zdanie z mojej strony, bo nie jestem zwolennikiem krakowskiej ekipy :]
Glownym problemem krakowskiego zespolu jest osoba pana Cupiala????
Jest to czlowiek ktory znajduje sie w niewlasciwym miejscu i dla Wisly najlepiej by bylo gdyby zrezygnowal ze stanowiska. Wiecznie mowi ze Wisla nie ma pieniedzy, a jak juz sprowadzaja zawodnikow to nie pilkarzy tylko jakis grajkow.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Nikt nie wspomniał do tej pory o Alberto Zaccheronim. Był on już łączony z Wisłą bodajże przed zatrudnieniem Kasperczaka i z Włochów to on jest raczej kandydatem numer 1, a nie Zola.

D 0

daniel999

Użytkownik
Glownym problemem krakowskiego zespolu jest osoba pana Cupiala????
Jest to czlowiek ktory znajduje sie w niewlasciwym miejscu i dla Wisly najlepiej by bylo gdyby zrezygnowal ze stanowiska. Wiecznie mowi ze Wisla nie ma pieniedzy, a jak juz sprowadzaja zawodnikow to nie pilkarzy tylko jakis grajkow.
Wyjdź jak nie masz nic sensownego do napisania.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Nikt nie wspomniał do tej pory o Alberto Zaccheronim. Był on już łączony z Wisłą bodajże przed zatrudnieniem Kasperczaka i z Włochów to on jest raczej kandydatem numer 1, a nie Zola.
nikt nie wspominal, dlatego, ze mowa jest o mlodym trenerze a nie oldtimerze.

Do góry Bottom