>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Kto nie ryzykuje nie pije szampana;) !!!

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Kolejne podejście do biathlonu :razz:

:biathlon: Martin Fourcade vs. Andreas Birnbacher 1 (1.62)
Stawka 7/10

:biathlon: Darya Domracheva vs. Tora Berger 1 (1.76)
Stawka 7/10

Wczoraj w sprincie mężczyzn Birnbacher wygrał o 0.4 właśnie z Fourcade. Dzisiaj w biegu pościgowym szans Niemcowi już nie daję. Fourcade jest zdecydowanie w lepszej formie biegowej i na strzelnicy też już nie powinien mieć &quot;wpadki tak jak wczoraj&quot;.
W biegu kobiet wybrałem pojedynek head2head pomiędzy Domracheva a Berger. Wczoraj Dobracheva wygrała, mając przewagę 13 sekund nad Berger. Wydaję mi się iż ten przewagi nie powinna roztrwonić. Wczoraj obie zawodniczki na strzelnicy miały po 1 pudle. Zobaczymy jak to będzie dzisiaj ;)
Panowie startują o 11:45 natomiast Panie o 14.

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Jeszcze coś na dokładkę z biathlonu ;)
:biathlon: Martin Fourcade WIN (2.075)
Stawka 10/10 :!:
Martin jest wybitnym biegaczem, a w połączeniu z dobrym strzelaniem jest w stanie sporo nadrobić. Zresztą dzisiaj wystartuje 2gi ze stratą 0.4sek, więc to żadna strata :cool: Jak dla mnie spore value jest na ten typ ;)
---------------
UWAGA :!:
Jest promocja na stronie SPORTINGBET -&gt; http://pl.sportingbet.com/offers/main/offers_sports.aspx?id=1104 przy postawionym kuponie (poprzez telefon) za kwote 100PLN zwracają stawke bez względu na to czy kupon wejdzie czy nie ;) !!!
Także strzelaj dziś Martin celnie i ustrzel mi kasę $$$

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
:biathlon: Martin Fourcade vs. Andreas Birnbacher 1 (1.62)
Stawka 7/10

:biathlon: Martin Fourcade WIN (2.075)
Stawka 10/10
:browar565:
Martin zajął 3 miejsce natomiast Birnbacher 5, a więc weszło ???? ✅ A jeżeli chodzi o wygraną Francuza mam zwrot w ramach promocji na stronie Sportingbet, o której pisałem w poście wyżej.
Jestem zadowolony bo biathlon póki co daje kase - czekamy teraz na kobietki i liczymy na kolejny ✅ ;)

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
I jeszcze jeden kuponik na dziś ;)

???? + ⚽ Klosterneuburg (1.53) + PSG (1.22)
AKO 1.87
Stawka 9/10

PSG wiadomo musi wygrac z takimi rywalami jak dziś, po prostu nie wyobrażam sobie innego wyniku niż 2 czy 3 do 0 dla gospodarzy.
Natomiast jeśli chodzi o kosza typ pożyczony od kolegi &quot;Fanatyk_1984&quot; - ładnie to opisał i dzisiaj jemu zaufam :cool: (opis mecz http://forum.bukmacherskie.com/f11/ligi-pozostale-turcja-francja-rosja-niemcy-ukraina-belgia-izrael-82142-5.html#post3237539)

I to wszystko, podsumowanie dnia wieczorem.

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Niedzielny poranek spędzimy w Hiszpanii, gdzie odwiedzimy ligę ACB ;)
???? Bilbao (HC-9.5) vs. Cajasol 1 (1.70)
Stawka 8/10
Cajasol &quot;czerwona latarnia&quot; ligi ACB, bilans dotychczasowy tej ekipy to 1-9. Bilbao natomiast z bilansem 8-2 plasuje się na 3 pozycji w tabeli. Obie ekipy dzieli przepaść i jeśli tylko gracze Bilbao podejdą do tego spotkania zmotywowani w 100% odniosą łatwe zwycięstwo. Przewaga powinna być dwucyfrowa :cool:
Mecz o 12:15.

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Fajna promocja jest w Bet365, więc nie wypada nie skorzystać ????
Postaw zakład przedmeczowy na derby Manchesteru, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Więcej - http://www.bet365.com/extra/extra.aspx?ContentPath=Promotions,Soccer,PremierLeagueFreeBet
No to tak:
⚽ Man. City vs. Man. Utd W MECZU PADNĄ 2 GOLE (3.75)
Stawka 40PLN
#112 (postawię w 1min meczu na żywo bo taki jest warunek bonusu :!: )
⚽ Man. City vs. Man. Utd DOKŁ. WYNIK 1pol 0-0 (3.00)
Stawka 40PLN
Wejdzie któryś typ i będe do przodu, nie wejdzie żaden (odpukać puk puk!) będę miał zwrot 40PLN - takie promocje to ja lubię :cool:

wisniowy 126

wisniowy

Użytkownik
Wejdzie któryś typ i będe do przodu, nie wejdzie żaden (odpukać puk puk!) będę miał zwrot 40PLN - takie promocje to ja lubię :cool:

Jak nie wejdzie żaden, to stracisz 40 zł, postawione na typ pierwszy, czyli 2 gole. Zwrot dostajesz jedynie za zakład live, który z resztą i tak musisz stawiać ze swojego depozytu.

Pozdrawiam ;)

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? Bilbao (HC-9.5) vs. Cajasol 1 (1.70)
Stawka 8/10

⚽ Man. City vs. Man. Utd W MECZU PADNĄ 2 GOLE (3.75)
Stawka 40PLN

⚽ Man. City vs. Man. Utd DOKŁ. WYNIK 1pol 0-0 (3.00)
Stawka 40PLN
Niedziela - zły dzień na typowania. Koniec świata coraz blizej jak Bilbao przegrywa u siebie z ostatnią w tabeli Cajasol :?
No a w meczu MC vs. MU bonus bet365 poszedł się.... no właśnie, dobrze ze 40PLN zwrócili chociaż.
24h przerwy...

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Koszykarski poniedziałek ;)

???? Kolejliler vs. Efes Pilsen(HC-10.0) 2 (1.88)
Stawka 6/10

Efes ekipa Euroligowa, doświadczenie o klasę większe, skład o 2 klasy lepszy, obecny bilans w lidze tureckiej to 7-1. Kolejiler to drugi biegun ligowej tabeli, gdzie z bilansem 3-5 zajmują 13 pozycję.
Jeśli Efes zechce to zleje, a wydaję mi się iż po ostatniej porażce w EL (przegrana z Caja Laboral na własnym parkiecie) będą chcieli się zrehabilitować.

???? Chalon-sur-Saone(HC-8.5) vs. Roanne 1 (1.88)
Stawka 6/10

Sytuacja podobna do meczu opisanego wyżej. Chalon doświadczona Euroligowa ekipa, mająca zdecydowanie lepszy skład niż dzisiejsi rywale. Chalon z bilansem 7-2 jest liderem francuskiej PRO A, natomiast drużyna Roanne plasuje się na miejscu ostatnim z bilansem 3-6.
Gracze Chalon-sur-Saone w ostatniej kolejce EL pokonali na własnym boisku Montepashi Siena, co jest nie wątpliwie sporym sukcesem a zarazem niespodzianką. Forma jest, chemia w zespole także, więc nie pozostaje nic innego jak wygrać kolejny mecz. Tymbardziej dzisiaj z outsiderem ligi.

Jako że nie przepadam za stawianiem w poniedziałki oba typy gram delikatniej :cool:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Kolega easy puscił info w świat, więc ja puszczam typ już teraz bo kursy mogą zlecieć do dołu :cool:
???? Toronto Raptors WIN (2.45)
Stawka 6/10
???? Toronto Raptors(HC-3.5) (3.25)
A powód dlaczego stawiam(y) na Toronto jest jeden - Blazers prawdopodobnie bez Batuma i Matthewsa. I tak jak pisze kolega easy odnośnie Batuma to
He did not practice Sunday and is expected to miss Mondays game against Raptors
, natomiast jeśli chodzi o Matthewsa to
Matthews is dealing with an injured hip flexor and is expected to miss Mondays game against Raptors
Spróbować warto i nawet trzeba :cool:
---------------------------------------------
Podbijam jeszcze jednym typem a jeśli (odpukać!) nie wejdzie robię przerwę do świat :!:
???? Portland TB UNDER 100.5pts (1.85)
Stawka 7/10

LET&#39;S GO RAPTORS :!:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? Kolejliler vs. Efes Pilsen(HC-10.0) 2 (1.88)
Stawka 6/10

???? Chalon-sur-Saone(HC-8.5) vs. Roanne 1 (1.88)
Stawka 6/10

???? Toronto Raptors WIN (2.45)
Stawka 6/10

???? Toronto Raptors(HC-3.5) (3.25)
Stawka 5/10

???? Portland TB UNDER 100.5pts (1.85)
Stawka 7/10
BUAHAHAHAHAHA :wowsdf:

No to zacznijmy podsumowanie...
EFES po pierwszej kwarcie prowadził 30:15, jeszcze po 2 kwarcie prowadzili +7 i przegrali mecz z outsiderem ligi 86:85 :;/:
CHALON grało z ostatnim w tabeli Roanne i przegrało na swoim parkiecie rzucając raptem 56ptk :!: I ta druzyna gra w Eurolidze !? I to Chalon pokonało ostatnio Montepashi Siena ??? ZAL :;/: :!:

No i &quot;perełka nocy&quot; TORONTO buahahaha - Portland osłabione bez 2 podstawowych graczy, Portland miało w meczu 0/20 za 3ptk :!: i Portland wygrało mecz prawie +20 :;/: JAJA TO SĄ JAKIEŚ :!:

Przerwa do świat...bo człowiek załamać się może ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Po wczorajszej wtopie, jako że wpadł mi ostatni kupon (Portland TB Under) zdecydowałem iż dzisiejszy dzień był dniem gry LIVE i na &quot;ryzyko&quot; i wyszło to na mega plus, zdecydowałem też iż stawiam ostatni kupon do świąt :razz:
http://i48.tinypic.com/6e3kec.jpg part.1
http://i49.tinypic.com/sq1edf.jpg part.2
✅ ✅ ✅
------------------------
???? LA Lakers(HC-6.5) (1.90)
W końcu LAL muszą oddać za te wszystkie wtopy i niepowodzenia, mam nadzieję, iż właśnie dzisiaj nadszedł ten czas. Stawka 10/10 - wejdzie jest super i robię przerwe do świat, nie wejdzie nic się nie stanie bo dzisiejsza gra LIVE dała duuuuży plus :razz:
Także do boju LAL :!:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Po wczorajszej wtopie, jako że wpadł mi ostatni kupon (Portland TB Under) zdecydowałem iż dzisiejszy dzień był dniem gry LIVE i na &quot;ryzyko&quot; i wyszło to na mega plus, zdecydowałem też iż stawiam ostatni kupon do świąt :razz:

http://i48.tinypic.com/6e3kec.jpg part.1

http://i49.tinypic.com/sq1edf.jpg part.2

✅ ✅ ✅

------------------------
???? LA Lakers(HC-6.5) (1.90)
Passa przerwana, Lakers to popierdółki sezonu póki co dla mnie :mrgreen: Naszpikowali się gwiazdami a gwiazdy humory swoje mają i wychodzi to jak widać...

Czas skupić się na świętach, prezentach itp. Wczorajszy dzień i gra na LIVE przyniosła około 650PLN na ✅ także jestem w pełni zadowolony :browar565:

Przerwa ....i wracam po świętach :!:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik

Jako że już jutro Święta chciałem życzyć wszystkim użytkownikom forum zdrowych, wesołych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia :!: Życzę Wam także dużo szczęścia, dużo zielonego koloru w tematach, jak najmniej przykrych niespodzianek i jak najwięcej ugranej kasy u buka ;) :!:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Powoli się rozgrzewamy i wracamy do gry ;)
Nocka z NBA i polowanie na niespodzianki :cool:

???? Utah Jazz (HC-2.5) (2.65)
Stawka 2/10

???? Cleveland Cavaliers (HC-1.5) (3.25)
Stawka 2/10

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Spróbujmy się jeszcze raz rozgrzać ;)

???? Miami Heat (HC-1,5 1kwarta @1.83) + Portland TB (HC-0.5 1kwarta @1.86) + Brooklyn Nets (1.25)
AKO 4.25
Stawka 5/10

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Spróbujmy się jeszcze raz rozgrzać ;)
???? Miami Heat (HC-1,5 1kwarta @1.83) + Portland TB (HC-0.5 1kwarta @1.86) + Brooklyn Nets (1.25)
AKO 4.25
Stawka 5/10
Pudło...choć oczywiście było blisko i mogło być ekstra, tylko Miami musiało przegrać kolejny mecz :;/:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? Dallas Mavericks (1.60)
Stawka 8/10

???? Denver Nuggets HC-1.0 (1.95) passa Clippersów kiedyś musi się w końcu skończyć :cool:

Jak nie wejdzie (odpukać!) NBA, koncentruje się na tenisie. Tylko tenisie :razz:

Do góry Bottom