>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kto nie ryzykuje nie pije szampana;) !!!

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Wieczorem LM a ja stawiam już teraz bo pozniej kursy mogą spaść :cool:

⚽ Olympiakos Pireus HC azjatycki -0.5 (1.95)
Stawka 9/10

Czemu gram na greków? Trener Arsenalu - Wenger zabrał do Grecji rezerwowy skład. Dodatkowo Arsenal wyszli z grupy, więc jest to dla nich mecz bez żadnego znaczenia. Olympiakos to solidna ekipa, która na pewno będzie chciała się dziś pokazać na własnym stadionie z dobrej strony. Moim zdaniem grecy odniosą dzisiaj pewne zwycięstwo z rezerwowym składem &quot;kanonierów&quot; z Londynu.

Arsenal zagra dziś bez:
Vito Mannone (GK, 9 Ap/0 Gl)
Damian Martinez (GK, 0 Ap/0 Gl)
Lukasz Fabianski (GK, 0 Ap/0 Gl)
Per Mertesacker (DF, 14 Ap/1 Gl)
Kieran Gibbs (DF, 10 Ap/0 Gl)
Laurent Koscielny (DF, 8 Ap/1 Gl)
Andre Santos (DF, 6 Ap/0 Gl)
Bacary Sagna (DF, 5 Ap/0 Gl)
Hector Bellerin (DF, 0 Ap/0 Gl)
Ignasi Miquel (DF, 0 Ap/0 Gl)
Johan Djourou (DF, 0 Ap/0 Gl)
Mikel Arteta (MF, 15 Ap/1 Gl)
Santi Cazorla (MF, 15 Ap/4 Gl)
Theo Walcott (MF, 12 Ap/4 Gl)
Jack Wilshere (MF, 5 Ap/0 Gl)
Vassiriki Diaby (MF, 5 Ap/0 Gl)
Serge Gnabry (MF, 1 Ap/0 Gl)
Nico Yennaris (MF, 0 Ap/0 Gl)
Thomas Eisfeld (MF, 0 Ap/0 Gl)
Olivier Giroud (FW, 15 Ap/4 Gl)
Lukas Podolski (FW, 14 Ap/4 Gl)
Sanchez Watt (FW, 6 Ap/2 Gl)
źródło: bbc.co.uk

Polecam i pozdrawiam :!:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Kolejne kupony z LM:

:nożna: AC Milan DNB (1.80) + Borussia vs. Man. City UNDER 3.5 (1.475)
AKO 2.65
Stawka 7/10

:nożna: Real vs. Ajax BTS (1.61) + Montepelier vs. Schalke UNDER 3.5 (1.30)
AKO 2.09
Stawka 7/10

I tyle z LM na dziś :razz:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
⚽ Olympiakos Pireus HC azjatycki -0.5 (1.95)
Stawka 9/10

:nożna: AC Milan DNB (1.80) + Borussia vs. Man. City UNDER 3.5 (1.475)
AKO 2.65
Stawka 7/10

:nożna: Real vs. Ajax BTS (1.61) + Montepelier vs. Schalke UNDER 3.5 (1.30)
AKO 2.09
Stawka 7/10
:browar565::browar565::browar565:
Jest OK ✅ choc mogłobyć wrecz idealnie, lecz zawiodł mnie Milan. Oddali 19 strzałow w meczu (rywale tylko 4) a przegrali 0-1. Szkoda ale i tak jest na ✅

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? LA Lakers (1.90)
Stawka 7/10

LAL w końcu muszą się przebudzić i wziąść do roboty :!: Dziś mecz ciężki, teren ten nie łatwy, ale po ostatniej przegranej z Magic czas na rehabilitację. No i mam nadzieję iż Dwight Howard w końcu wróci na właściwy tor.
DO BOJU LAKERS :!: :cool:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? LA Lakers (1.90)
Stawka 7/10
No i znowu wtopa i znowu 2 punkty, ale mnie już nic nie zdziwi w NBA - dzisiaj Washington Wizards pokonali Miami Heat i to jest dopiero WTOPA :mrgreen:

Czas zastanowić się czy NBA tylko oglądać, bo obstawianie jest jak totolotek :]

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? Anwil Włocławek vs. Czarni Słupsk 1 HC-6.0 (1.90)
Stawka hmmmmm.... 10/10 ;)
Dzisiaj sroda a więc czas zmagań w pucharze Polski. Anwil jest w &quot;gazie&quot; - od momentu zatrudnienia nowego trenera wygrali oni 7 spotkań z rzędu. Warto dodać że pokonali między innymi Trefla (vice-mistrz) oraz Asseco (mistrz). Czarni ostatnio w dołku, grają słabo co udowodniły porażki z Startem Gdynia u siebie(!) i z AZS w derbach. Dodatkowo najważniejszą informacją odnośnie tego meczu jest:
Bez Todda Abernethy&#39;ego i Valdasa Dabkusa zagra dziś z Anwilem Energa Czarni Słupsk. To bardzo duże osłabienie &quot;Czarnych Panter&quot;.
Klub ze Słupska poinformował na swojej oficjalnej stronie, że zespół do Włocławka na mecz drugiej rundy Intermarche Basket Cup przyjedzie osłabiony brakiem dwóch zawodników. I tak już niezbyt szeroka kadra Czarnych została uszczuplona o dwóch kluczowych koszykarzy.
Rozgrywający Todd Abernethy, to mózg drużyny. Dobrze podaje, nieźle rzuca, bez niego &quot;Czarne Pantery&quot; stracą wiele na swej wartości. Amerykanin cierpi na uraz stopy.
Również w powodów zdrowotnych zabraknie dziś w Hali Mistrzów Valdasa Dabkusa. Niegdyś podkoszowy Anwilu pełni ważną rolę w ekipie lidera Tauron Basket Ligi. Jest czołowym zbierającym.
To oznacza iz Czarni do Włocławka przyjadą z 7 graczy, którzy będa w rotacji trenerea (nie liczę juniorów). Handicap -6.0 jest handicapem niskim więc szanse są spore. Jak dla mnie to bardzo dobre value. Typ oceniam na 10/10 :!:
Mecz o godzinie 18 ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? Anwil Włocławek vs. Czarni Słupsk 1 HC-6.0 (1.90)
Stawka hmmmmm.... 10/10 ;)
Dość szczęśliwie po odjazd na +12 dopiero na 2 minuty przed końcem meczu, no ale najważiejsze że weszło :browar565::browar565::browar565:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? LA Lakers (1.50) + Florida (1.34)
Stawka 8/10

LAL na przełamanie, a Florida gra dziś z Florida St. i ten typ podbrany i pożyczony od &quot;Fanatyka_1984&quot;
Do usłyszenia rano :!:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Czwartek, przed nami Liga Europejka oraz Euroliga i to dziś spróbujemy pograc :cool:
???? + ⚽ Maccabi Tel Aviv HC-4.5 (1.33) + Fenerbahce (1.90)
AKO 2.54
Stawka 8/10
Zacznijmy od kosza. Dziś do Gdyni przyjedzie Maccabi Tel Aviv, które wciąż ma szanse na zajęcie 1szego miejsca w grupie, więc na pewno tego meczu nie odpuszczą. Asseco już bez szans, więc i bez bez emocji bo i o nic. Maccabi jest zespołem o klasę (nawet i o 5 klas!) lepszym, więc Asseco raczej im nie zagrozi. Buk wystąwił handi na poziomie -10.5 ja jednak wole być ostrożny i stawiam w tym spotkaniu handi -4.5. Wydaję mi się że 5 punktów gracze z Izraela pokryją już po pierwszej kwarcie :cool:
Jeżeli chodzi o Fenerbahce to owszem, Fenerbahce ma już zapewniony awans i zapewnione 1sze miejsce w grupie, ale....
W Stambule nie wystąpią na pewno najlepsi gracze występujący w dziesiątej drużynie Bundesligi. Kontuzjowany jest kapitan Filip Daems, zawieszony za kartki Patrick Herrmann. Trener gości, Lucien Favre nie zabrał na daleką podróz takich graczy jak Marc-André ter Stegena, Tony&#39;ego Jantschke, Martina Stranzla, Havarda Nordtveita, Juana Arango, Thorbena Marxa, Lukasa Ruppa i Igora de Camargo. Zagrają zatem rezerwowi, a być może także Luuk de Jong, który wraca do gry po kontuzji.
Nie wiem do końca jak ten mecz potraktują gospodarze, jednakże w Lidze Europejskiej jeszcze nie przegrali. Wiadomo że w Turcji jest &quot;kociołek&quot; i zawsze się tam ciężko gra. Mój typ to wygrana gospodarzy 2:0 ;)

I poszukajmy jeszcze niespodzianki:
#100 (jubileuszowy kupon :razz: )
⚽ Partizan Belgrad WIN (2.70)
Stawka 5/10
We wtorek gracze Partizana zbojkotowali na pół godziny trening z powodu niewypłaconych wynagrodzeń. Wczoraj zarządali spotkania z szefami klubu i obiecano im premie w przypadku dzisiejszej wygranej.
Myślę że motywacja gospodarzy będzie spora, a na dodatek goscie z Kazania grają bez presji ponieważ mają zapewniony już awans do kolejnej rundy.

Powodzenia i do usłyszenia :!:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? + ⚽ Maccabi Tel Aviv HC-4.5 (1.33) + Fenerbahce (1.90)
AKO 2.54
Stawka 8/10

I poszukajmy jeszcze niespodzianki:

#100 (jubileuszowy kupon :razz: )
⚽ Partizan Belgrad WIN (2.70)
Stawka 5/10
Maccabi zgodnie z planem, ale jak Borussia Munchengladbach grała totalnymi rezerwami i wygrała w Stambule 3-0 to nie chcę nawet wiedzieć jaki byłby wynik gdyby grali pełnym składem... :wowsdf:

Niespodzianki też się nie udało trafić, choć Partizan 1-0 już prowadził...

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
i tradycyjnie już noc z NBA ;)
???? Chris Bosh UNDER 18.5pts (1.86)
Stawka 7/10
Dzisiaj zaufam koledze &quot;easy&quot;. Bosh w dzisiejszym spotkaniu za przeciwnika będzie miał Chandlera, a więc jednego z najlepeszych jak nie najlepszych defensorów ligi, więc pod koszem łatwo nie będzie.
???? Marcin Gortat OVER 11.5pts (1.74)
Stawka 7/10
Marcin powinien spokojnie tą linie przekroczyć, ostatnio gra dość nie równo, jednakże spokojnie koło 10 punktów zdobywa. Liczę dzisiaj na przełamanie i dobre double-double w stylu 15ptk + 10zb ;) Plusem po stronie MG jest to że trafia osobiste, a to połowa drogi do sukcesu ????
Do usłyszenia rano i powodzenia :!:
ps. podsumowanie kuponów #50-100 zrobię właśnie rano :cool:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? Chris Bosh UNDER 18.5pts (1.86)
Stawka 7/10

???? Marcin Gortat OVER 11.5pts (1.74)
Stawka 7/10
Bosh zgodnie z planem zatrzymał się na 12ptk ✅ ale Gortat...30min na boisku i tylko 3 punkty w tym 1/8 z gry....:;/: ⛔

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
STATYSTYKI KUPONÓW #50-100 :
Kupony zagrane: 50
Kupony wygrane: 19 ✅
Kupony przegrane: 31 ⛔
Kupony ze zwrotem: 0
Skuteczność typowania: 38%​

To był słabszy okres gry. Owszem zdarzały się kupony gdzie przy stawce 10/10 człowiek sporo zarobił, ale bywały też dni jak wczorajszy (czyt. Liga Europejska), gdzie były totalne wtopy. Miejmy nadzieję, iż teraz skuteczność znowu wróci do poziomu 55-60%. Pozdrawiam :!:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Za oknem śnieg, więc spróbujmy coś ze sportów zimowych ;)
:biathlon: Andrea Henkel vs. Olga Vilukhina 1 (1.90)
Stawka 7/10
O godzinie 14:30 czeka nas bieg sprinterski kobiet w Hochfilzen. Niemka Henkel jest obecnie w znakomitej formie, bardzo dobrze biega, a jeszcze lepiej spisuje się na strzelnicy, gdzie notuje skuteczność 95%! Andrea jest bardzo doświadczoną zawodniczką i w sprintach regularnie melduje się na mecie w najlepszej 10. Rosjanka Vilukhina jest młoda (1988r) zawodniczką, która w Oestersund (SWE) była nawet na 4 miejscu, jednakże wydaję mi się ze tutaj w Austrii faworytką w tym h2h pojedynku jest starsza bardziej doświadczona Henkel. Przewagę w tej rywalizacji widzę na strzelnicy, bo Henkel bardzo rzadko się tam myli.
http://services.biathlonresults.com/results.aspx?RaceId=BT1213SWRLCP01SWPU
Statystyki z ostatniego biegu sprinterskiego z Oestersund (SWE). Jak widać Henkel jako jedyna zawodniczka z czołówki (czyt. top 10) nie miała pudła na strzelnicy, więc i dzisiaj powinno być podobnie :cool:

------
Edit:
Nie zdarzyłem zamieścić na forum ale pusciłem jeszcze kupon na sprint panów i zimę udało się rozpocząć od wygranej ;) ✅

Eugeni Ustyugov był 5ty, natomiast Garanichev skończył sprint na 45 miejscu ????

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Zajrzyjmy na polskie podwórko :cool:
⚽ Slask Wrocław vs Legia Warszawa UNDER 2.5 (1.75)
Stawka 8/10
Sląsk grał z Lechem i było 3-0, Legia grała z Lechem i było 3-1 dziś wydaję mi się ze bramek już tyle nie będzie także polujemy na UNDERka ;) Dodatkowo dzisiaj -7 stopni na termometrze we Wrocławiu, wiec nie wiem czy tak będą grać na maksa.

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Nocą tylko i wyłącznie NBA ;)
???? Memphis Grizzlies (1.26) + Minnesota Timberwolves OVER 99.5pts (1.83)
AKO 2.31
Stawka 8/10
Memphis mimo że na wyjezdzie nie powinni mieć najmniejszych problemów z Hornets, u których z powodu kontuzji kolana wyleciał podstawowy center Jason Smith. Także pod koszem ułatwione zadanie dla Gasola i Randolpha ;)
Minnesota gra u siebie z Cleveland, które z dobrej obrony nie słynie. Jak dla mnie TWolves rzucą spokojnie ~110ptk i tyle odnośnie tego typu.
Do usłyszenia rano :!:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? Memphis Grizzlies (1.26) + Minnesota Timberwolves OVER 99.5pts (1.83)
AKO 2.31
Stawka 8/10
Memphis zgodnie z planem, ale &quot;leśne wilki&quot; okazały się być &quot;leśnymi bobkami&quot; by nie rzucic 100tki Cavaliers... ⛔

Do góry Bottom