>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kto nie ryzykuje nie pije szampana;) !!!

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Z kraju (nieszczęśliwych) makaroniarzy wracamy do krainy NBA zwanej Ameryką ;)

???? Orlando Magic (1.55) + Phoenix Suns (1.45)
AKO 2.26
Stawka 9/10

Jak już to nie wejdzie to zastanowię się nad swoimi typami odnośnie NBA...Magic u siebie jak zawsze grozni, Cavs natomiast bez lidera drużyny i motoru napędowego zwanego Irvingiem. Inicjatywa powinna być po stronie gospodarzy i to oni powinni spokojnie wygrać. Phoenix po roszadach w składzie i ostatnim meczu z Portland wrócili na właściwy tor, do roli lidera wrócił także Marcin Gortat. Phx dużo mocniejsze od ekipy Hornets i powinni to dziś udowodnić na swoim parkiecie.

???? Memphis Grizzlies (1.57) + SA Spurs (1.55)
AKO 2.39
Stawka 7/10

Bez opisu :razz:

Bez szaleństw na dziś, oraz bez szukania niespodzianek choć widzę je w meczu Toronto (2.10) i Sacramento (4.75).
To tyle.
Do usłyszenia rano i niech moc koloru zielonego będzie z nami :!:

Otrzymane punkty reputacji: +6
patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? Orlando Magic (1.55) + Phoenix Suns (1.45)
AKO 2.26
Stawka 9/10

???? Memphis Grizzlies (1.57) + SA Spurs (1.55)
AKO 2.39
Stawka 7/10
No w końcu jest tak jak powinno być :browar565::browar565::browar565:
4 mecze i 4 celne typy :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +1
patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Pomimo weekendu oferta na dziś słaba, więc spróbojmy tak:
⚽ Middlesbrough vs. Briston City 1 (1.57) + PSG vs. Troyes 1(HC-1.5) (1.55)
AKO 2.43
Stawka 6/10
PSG to 3 ekipa ligi, natomiast Troyes to outsider zajmujący przedostatnią pozycje. Piłkarze PSG w ostatnich 3 kolejkach zdobyli zaledwie 1 pkt, więc pewne jest iż będą chcieli wrócić właśnie dzisiaj na właściwe tory i zdobyć 3 punkty. PSG wystąpi w tym spotkaniu w podstawowym i najsilniejszym składzie, do ekipy powrócił już Zlatan Ibrahamović, więc liczę tutaj na jego popis strzelecki ????
Jeżeli chodzi o drużynę Middlesbrough - plasują się oni ścisłej czołówce tabeli nPower Championship (3. miejsce), Briston natomiast okupuję strefę spadkową (23 miejsce). Różnica pomiędzy zespołam w tabeli oraz na &quot;papierze&quot; jest olbrzymia, mam nadzieję, iż widoczna ona będzie również na boisku.
---
Prócz tego &quot;typ dnia&quot; na dziś :razz:
⚽ Willem II vs. Hercales 2 (1.61)
Stawka 8/10
Dziś w Holandii rozegrana zostanie 13 kolejka spotkań. Jednym z nich, który przyciągnął moją uwagę, jest spotkanie Willem II vs. Heracles. Willem to &quot;czerwona latarnia&quot; ligi, gdzie w ostatnich 5 spotkaniach zanotowali 5 kolejnych porażek z rzędu, tracąc na dodatek aż 17 goli(!).
Heracles to ekipa, która szału nie robi, przeplata mecze dobre z meczami fatalnymi, jednak na tle słabego Willem II są znacznie mocniejszą ekipą. Warto też dodać iż Hercales jest 3cią ofensywną drużyną ligi, ponieważ tylko dwa zespoły w tym sezonie zdobyły więcej bramek w rozgrywkach ligowych niż Heracles (29 goli).
Zauważyć, także trzeba iż Willem II w 13 spotkaniach ligi odnotowało tylko raz wygraną i aż 9 razy schodzili z boiska pokonani. W tych 13 spotkaniach zdobyli tylko 9 bramek a stracili aż 31 :!:
Każdy inny rezultat jak wygrana przyjezdnych będzie tutaj olbrzymim zaskoczeniem.
Powodzenia i do wieczora :!:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
⚽ Middlesbrough vs. Briston City 1 (1.57) + PSG vs. Troyes 1(HC-1.5) (1.55)
AKO 2.43
Stawka 6/10

⚽ Willem II vs. Hercales 2 (1.61)
Stawka 8/10
K-A-B-A-R-E-T :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Middlesbrough zajmujące 3 pozycję przegrywa u siebie 1-3 z outsiderem okupującym pozycję numer 23 :cool:
A Heracles? Do 77 minuty prowadzi 0-2 i wszystko jest zgodnie z planem, ok w 77 traci bramkę i do 94 minuty jest 1-2 no właśnie...do 94minuty bo w 95 gospodarze strzelają bramkę na 2-2 :przeklina:

Chwila przemyśleń i NBA, które wczoraj nie zawiodło, więc liczę na zieleń i dziś :cool:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Nocka z NBA :cool:

???? Miami Heat OVER 105,5pts (1.83)
Stawka 9/10

Bo skoro Orlando potrafi rzucić Cleveland 108 punktów to nie wierze że Miami i to u siebie nie rzuci więcej...jak dla mnie nawet 115 może tu paść na luzie ;)

???? Charlotte Bobcats (2.67)
Stawka 5/10

Wizards wciąż bez wygranej (póki co bilans 0-10) i jakoś nie chce mi się wierzyć że to się z nocy na noc zmieni. Bobcats nie należą do tuzów, ale w tym sezonie zaskakują na plus i mam nadzieję, iż zaskoczą mnie jeszcze raz - właśnie dziś ;)

To tyle, bo oferta biedna a i mecze z cyklu &quot;no bet&quot; :cool:
Do rana :!:

Otrzymane punkty reputacji: +5
patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? Miami Heat OVER 105,5pts (1.83)
Stawka 9/10

???? Charlotte Bobcats (2.67)
Stawka 5/10
YES YES YEEEEEES :browar565::browar565::browar565:
Miami 110, a &quot;Bobki&quot; wygrywają po 2 dogrywkach hehe no i Wizards mają już bilans 0-11 upsss :grin:
2/0 na ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Skoro koszykówka &quot;wchodzi&quot; to gramy dalej tylko kosza - kolejna zasada bukmachera - graj to w czym czujesz się najpewniej :cool: :!:

#81:
???? Real Madryt HC-10.5 (1.76)
Stawka 9/10

Naszą wycieczkę po Europie zaczniemy w Hiszpanii, gdzie niepokonany do tej pory na parkietach ligi ACB, &quot;królewski&quot; Real (bilans 8-0) zmierzy się ekipą Cajasol, okupującą 15 pozycję i legitymującą się bilansem 1-7. Jakoś wierzyć mi się nie chce, by ekipa z Madrytu miała w tym spotkaniu jakiekolwiek problemy, skład o niebo lepszy, doświadczenie o dwa nieba większe no i skoro Real w EL leje Khimky 104:81, to wydaję mi się że ekipę Cajasol powinni &quot;zjeść na śniadanie&quot; ;)
Zechcą zleją a mam nadzieję że zechcą :cool:
Mecz o 12:15.

#82:
???? Trefl Sopot (1.70)
Stawka 8/10

Anwil z serią 5ciu wygranym pod rząd, ale jak wiemy każda seria się kiedyś kończy. Miałem być okazję na meczu Anwilu w minioną środę, gdzie w ramach Pucharu Polski spotkali się oni z ekipą Startu Gdynia. Mecz dno, poziom żenada i widać w szeregach Anwilu zmęczenie (zwłaszcza że Krzysztof Szubarga - pierwszy i ostatni PG drużyny gra wciąż powyżej 30-25min). Anwil ma problemy pod koszem, center Wright wciąż nie może odnalezć się w lidzę, a dodatkowo nie wiadomo co z Seidem Hajriciem, który w opisanym wczesniej spotkaniu rozciął sobie dłoń. Trefl mimo że bez trenera (tzn jakiś tam statysta raczej a nie trener jest :grin: ), ale powalczył w pucharze EuroCup i przegrał dopiero po dogrywce w Doniecku. Owszem Anwil pokonał tydzień temu Asseco, ale wszyscy widzą co się dzieje w Asseco i jak oni grają, ta wygrana tak naprawdę o niczym nie świadczy. Dziś stawiam na Trefl, wydaję mi się że Anwil musi zejść na ziemię po 5 wygranych z rzędu. Trefl jest na tyle doświadczoną ekipą, że wykorzysta braki włocławian i wygra te spotkanie.
Mecz o godzinie 17:30.

A naszą wycieczkę zakończymy zza Oceanem, ale samolot tam mamy dopiero wieczorem :cool:
Powodzenia :!:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Podbijam typ na Trefl, zwłaszcza że w meczu nie wystapi Seid Hajric, o którego kontuzji pisałem w poście wyżej :cool: :!:

???? Trefl Sopot HC-1.5 (1.85)
Stawka 10/10

Mecz opisany w poprzednim poście a na dodatek dochodzi brak Seida Hajricia w ekipie Anwilu (news prosto z hali bo Seid siedzi w dresie ;) )

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
#82:
???? Trefl Sopot (1.70)
Stawka 8/10

???? Trefl Sopot HC-1.5 (1.85)
Stawka 10/10
Nie pojmuje tego totalnie...osłabiony Anwil (bo Hajric nie grał tak jak pisałem) wygrywa z Treflem. Do tego gość, który nigdy dużo nie rzuca i mało czasu spędza na boisku Eitutavisius rzuca 20 punktów w tym 6/7 za 3ptk. Do tego junior Sokołowski, który w poprzednim spotkaniach notował średnia 1,5ptk na mecz rzucił dziś 10punktów i miał 5 zbiórek.

Ręce opadają...przerwa potrzebna od zaraz :!:
:-(

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Spróbujmy wrócić do gry ;)
???? Memphis Grizzlies OVER 100.5ptk (1.83)
Stawka 8/10
Niedzwiadki prawie w każdym rozegranym spotkaniu notują ponad sto punktów, więc i przeciwko Detroit wierzę że 3cyfrowy wynik będzie po ich stronie.
???? Portland TB (2.70)
Stawka 5/10
Boston dziś bez zawieszonego Rondo, więc bez mózgu, motoru napędowego i kręgosłupa drużyny. Warto spróbować zatem na Portland.
#86 ticket :cool:
????
Bobcats UNDER 92.5 pts (1.83)
Minnessota OVER 97pts (1.83)
Lakers UNDER 104.5pts (1.83)
AKO 6.16
Stawka 5/10

I do usłyszenia rano :!:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Spróbujmy wrócić do gry ;)

???? Memphis Grizzlies OVER 100.5ptk (1.83)
Stawka 8/10

???? Portland TB (2.70)
Stawka 5/10

#86 ticket :cool:
????
Bobcats UNDER 92.5 pts (1.83)
Minnessota OVER 97pts (1.83)
Lakers UNDER 104.5pts (1.83)
AKO 6.16
Stawka 5/10
Jeszcze nie pora na powrót wychodzi na to :-( :cool:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Spróbujmy tym razem parkiet koszykarski zamienić na taflę lodu :cool:

:hokej: Traktor Chelyabinsk HC 0.0 (1.37) + Metallurg Magnitogorsk vs. Spartak Moscow OVER 4.5 (1.55)
AKO 2.12
Stawka 7/10

Mecze o 14 czasu PL.

Otrzymane punkty reputacji: +5
olej1991 32

olej1991

Użytkownik
fajny kupon, szkoda że nie zdążyłem postawić ;) traktor prowadzi po pierwszej tercji a w meczu spartaka 5 bramek padło po niecałych 17 minutach meczu.

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
:hokej: Traktor Chelyabinsk HC 0.0 (1.37) + Metallurg Magnitogorsk vs. Spartak Moscow OVER 4.5 (1.55)
AKO 2.12
Stawka 7/10
:browar565::browar565::browar565:
Traktor 3-1 na ✅ a w meczu Metallurg vs. Spartak już po 17minutach jak pisał kolega wyżej było 3-2, a skończyło się 6:4 ✅
Olej1991 dzięki za odwiedziny i zapraszam częściej ;)

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Wróćmy na parkiet koszykarski - dokładniej ten w Zgorzelcu ;)

???? Turow Zgorzelec WIN (1.85)
Stawka 6/10

Turów Zgorzelec rozegra dzisiaj kolejne spotkanie w lidze VTB - rywalem polskiej drużyny będzie dziś ekipa BC Donieck. BC Donieck dokładnie tydzien temu rywalizował w pucharze EuroCup z Treflem Sopot, gdzie przegrał w Sopocie 77:67.
Turów, owszem jest po ciężkim - lecz wygranym meczu i szlagierze w PLK z Stelmetem Zielona Góra 99:84 i zapewne doda zawodnikom &quot;skrzydeł&quot;.
Plusem, który przemawia także za Turowem jest wyrównana kadra i długa ławka, natomiast ekipa z Doniecka ma bardzo wąską łąwke i muszą grac praktycznie 6-7 zawodnikami w rotacji.
Reasumując BC Donieck przegrał z Treflem Sopot tydzień temu 10-ma punktami (momentami przewaga sopocian wynosiła już +18ptk), Turów natomiast wygrał z faworyzowanym Stelmetem na ich parkiecie rzucając aż 99ptk. Jeśli porównać te 2 mecze to w dzisiejszej rywalizacji faworytem wydaję się być ekipa ze Zgorzelca i to na tą ekipę stawiam swe pieniądze.

Mecz o godzinie 17:40 w TVP Sport.

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? Turow Zgorzelec WIN (1.85)
Stawka 6/10
:browar565::browar565::browar565:
Uffff 83:81 po dogrywce dla Turowa ???? A było w 4tej kwarcie już +13 punktów przewagi ekipy ze Zgorzelca i to roztrwonili... no ale najwazniejsze że wygrali i jest plus ;)
No to dzisiaj póki co 2/2 ✅

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
I lecimy jeszcze do Anglii, tym razem na zieloną murawę stadionu Newcaste ;)

⚽ Newcastle vs. Wigan UNDER 2.5goals (1.85)
Stawka 6/10

Ktoś na forum pisał dziś iż ekipa Newcastle przegrała 4 ostatnie spotkania a dodatkowo mają wielkie problemy z kontuzjami i w drużynie jest szpital. Wyczytałem też iż ekipa Wigan ma problemy z kontuzjami, więc obie ekipy są osłabione brakiem podstawowych graczy:

Przewidywane składy:
Newcastle - Krul - Santon , Coloccini , Williamson , Simpson - Gutierrez , Tiote , Anita , Sami Ameobi - Ba , Cisse
Wigan - Al-Habsi - Boyce , Piscu , Figueroa - Stam , McArthur , McCarthy , Beausejour - Kone , Gomez , Santo

Nie zagrają:
Newcastle - Cabaye , Ben Arfa , Vuckic , S. Taylor , R. Taylor , Gosling , Perch
wątpliwy występ - Obertan , Shola Ameobi
Wigan - Alcaraz , Crusat , Watson
wątpliwy występ - Miyaichi , Ramis , Maloney , Caldwell
Jak widać osłabienia są spore i wierzyć mi się jakoś nie chcę byśmy w tym meczu byli świadkami 3 bramek.
Mecz o godzinie 21:00.

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
⚽ Newcastle vs. Wigan UNDER 2.5goals (1.85)
Stawka 6/10
70&#39;min i 3:0 dla Newcastle. Śmiem twierdzić i twierdze że mecz ustawiła czerwona kartka dla Wigan w 10minucie meczu, od tego czasu mecz do jednej bramki. Szkoda ⛔

---------------------------
Na noc tradycyjnie NBA ;)

???? GS Warriors vs. Orlando Magic UNDER 195.5 (1.90)
Stawka 7/10

Na celownik biorę dzisiejszy mecz NBA pomiędzy ekipami GS Warriors a Orlando Magic. Warriors u siebie zawsze grozni i powinni dziś wygrać, jednakże nie wiem czy w meczu padnie over 195 punktów. Orlando wczoraj wygrali (dość sensacyjnie) w Los Angeles z miejscowymi Lakers. Zespoł jest b2b a więc na pewno sił mniej. Dodatkowo najważniejsi gracze grali grubo ponad 30min w tym meczu (Nelson 38, Davis 35, Vukcevic 40 i Affalo 40). Poza tym Orlando ma dość słabą ławkę, a co za tym idzie gra opiera się na 6-7 zawodnikach. Zmęczeni mogą mieć dziś problem ze zdobywaniem punktów. Więc po stronie Magic widzi mi się wynik under 90ptk.
Ekipa GSW osłabiona dziś brakiem Boguta (podstawowy center) oraz Jeffersona (podstawowy skrzydłowy), a więc siła ofensywna też spada. Po stronie GSW widzi mi się wynik koło 100ptk.
Reasumując w mecz padnie UNDER 195.5 punktów, i właśnie taki typ po kursie 1.90 biorę w ciemno

Dodatkowo jeszcze jeden typ na niespodzianke za drobne:

???? Utah Jazz WIN (2.05)
Stawka 3/10

Powodzenia i do usłyszenia rano :!:

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
???? GS Warriors vs. Orlando Magic UNDER 195.5 (1.90)
Stawka 7/10

???? Utah Jazz WIN (2.05)
Stawka 3/10
No tak oczywiście jak to było wcześniej...zabrakło tylko i aż 0.5ptk ????
A jeżeli chodzi o polowanie na niespodziankę było blisko bo Utah przegrało tylko 104:105 :]

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Powróćmy na lodowisko - kierunek Rosja:
:hokej: Amurskie Tigry vs. Patriot Budapest OVER 5.5 (1.65) + Kuznetskie Medvedi HC 0.0 (1.37)
AKO 2.26
Stawka 5/10

Kuznetskie Medvedi zgodnie z planem, ale w meczu Amurskie Tigry vs. Patriot Budapest przespali pierwsze 2 tercje i strzelanie zaczęli w 3ciej. Troche niestety za pózno ????

Do góry Bottom