Prince de Belial
Forum VIP
nie zgodzę się, uważam, że Hrvatska zostanie własnie "czarnym koniem" - realnie patrze na ich szanse w spotkaniu finalowym, gdyż to, że pokonają dzisiaj Turcję ( ledwie siedemnastu piłkarzy, w tym dwóch bramkarzy, ma trener piłkarskiej reprezentacji Turcji Fatih Terim do dyspozycji przed piątkowym meczem z Chorwacją w ćwierćfinale mistrzostw Europy ) jestem prawie pewien, a spotkaniu przeciwko Dojczlandom, moim zdaniem również będą faworytem, gdyż pokazali już w tym turnieju iż spokojnie mogą ich pokonać. co za tym idzie finał Chorwacja - Holandia ? było by pięknie.myślę, że czarnym koniem tego eventu będzie Turcja, która dziś gra z Chorwacją. po pierwsze primo turcy są drużyną mocną psychicznie co pokazali w swoich dwóch ostatnich meczach ze Szwajcarią i Czechami, aspekt psychiczny jest ważnym oprócz wyszkolenia indywidulanego elementem w tej całej zabawie. no właśnie po drugie primo ultimo ich ciekawe wyszkolenie techniczne, imo nie odstające od Chorwatów każe mi postawić dziś na Turcję.
pozdr,