Ile osób tyle opinii. I pod każdy typ znajdzie się odpowiednia argumentacja
Wprawdzie nie będę tutaj grał nic, ale pokuszę się o komentarz.
Rozumiem, że kurs 4.00 - 5.00 może działać na niektórych wyobraźnie i kusić kilkukrotnym pomnożeniem kapitału i odbierać częściowo zdrowy rozsądek, ale serio ładować to w Popka? Tutaj post kolegi chcącego wejść mocniej w kurs 2.5 to już wgl odbieram jako jakiś akt desperacji/głupoty.
Ok zgadzam się, że o tym gdzie sportowo jest dzisiaj
Pudzian najlepiej świadczy to, że ma walczyć z Popkiem. Gościem, który ostatnie lata przepił, przećpał i przetańczył. Ta walka jest zawieszona gdzieś pomiędzy amatorską , a profesjonalna, więc szukanie totalnego pewniaka w Mariuszu także nie jest najrozsądniejsze, ale szukanie zarobku w Popku bo
Pudzian niedługo kończy karierę, był przeziębiony, albo wietrzyć spisek
KSW...
Rozumiem też, że
Pudzian już wyżej dupy nie podskoczy, ale gdzie tu interes dla
KSW, żeby
Pudzian przegrał i kończył zapewne w ten sposób karierę, w dodatku kompromitacją? Kompromitacją dla niego, ale także dla
KSW. Dla mnie to jest bardziej walka(szansa) na przełamanie dla Pudziana, żeby jeszcze mógł powalczyć z kimś w przyszłym roku, żeby mógł się pożegnać z fanami, szczególnie na tej gali na stadionie narodowym, który będzie trzeba zapełnić, więc wszystkie ręce na pokład, a nie Mariuszka do szafy bo mamy nową małpkę.
Popek to ciągle dla
KSW lekki znak zapytania. Początkowo myślałem, ze to właśnie on dostanie jakiegoś ogóra na dobry początek, a prędzej czy później dojdzie do walki z Pudzianem, a tu jednak Popuś na dzień dobry stał się ogórasem dla Pudziana.
Jeśli już rozpatrywać co będzie dobre dla
KSW to optymalnie dla nich będzie jak Popek po prostu coś sobą zaprezentuję, a długość walki nie będzie podawana w sekundach. Już dzięki temu będzie można mówić o udanym powrocie, zebraniu doświadczenia i ponownie kosić kasę na kolejnych walkach Popka i myśleć o ewentualnym rewanżu obu panów.
Z niecierpliwością czekam na jakieś posty dotyczące pozostałych walk tej gali. Mam nadzieję, że kolega
xYzZ, ale i pozostali eksperci pomogą coś zarobić ze sportowych walk.