Widze że *****burza na całego 90% postów na temat tego cymbała Popka...
czas dodac troche merytoryki do tematu, kto sledzi moje typy z
KSW ten wie ze zazwyczaj wszystko na zielono
no to do boju
Szymanski - Romanowski
Nie wiem jak Romanowski ale Szymanski w sztosie treningowym, mial sie bic w polowie grudnia, ale znalazl sie w
KSW, zajebisty
boks, dobre przygotowanie zapasnicze, dosc dobrze sie kula, ostatnia przegrana na FEN z wiadomych wzgledow, gwalt warunkami fizycznymi ze strony brazola, jest za maly na kat. lekka, wiec zmienia na piorkowa, walka w catchweigcie do 68
Jest to zawodnik ktory bedac dosc spoooorym underdogiem odprawil takich zawodnikow jak Kielek, Kreft, Golonkiewicz. Romanowski jest nizszy, co prawda tylko 3 cm ale oznacza to ze Romek nie bedzie musial caly czas skracac dystansu, widze tutaj UD w strone Szymanskiego
Radomski - Zawada
Walka dodana na kilka dni przed gala, tak wiec oboje bez wiekszych przygotowan, co za tym idzie nie warto wykladac na to wiekszej kasy, za drobne puszcze Zawade, raczej z racji tego ze kompletnie nie kupuje Radomskiego niz to ze uwazam King Konga za lepszego fajtera
Wolan - Neves Oliveira
Wolanski, podopieczny Saszki o ktorym nie dawno wielu mowilo ze zaniedlugo znajdzie sie w
UFC, ostatecznie zwiazal sie z
KSW, w debiucie przegral z Wrzoskiem, po przywoitej walce, pamietajmy ze raz go podlaczyl i gdyby nie mocna szczeka Zombiaka to Wolan byl bliski skonczenia przed czasem, z drugiej strony brazol ktory nikogo solidnego na rozpisce nie ma, ostatnia wygrana z Ziolkowskim przez przelezenie jesli dobrze pamietam? Wolan to striker wiec klasycznie, jesli znajdzie sposob na sprowadzenia Oliviera i utrzyma stojke to wygra, jesli bedzie dawal sie obalac to widze UD lub SUB ze strony brazylijczyka, delikatnie pogram Wolana ze wzgledu ze darze duza sympatia tego kocura
Wojcik - Lazarz
Lazarz byly mistrz bamma troche z przypadku, na rozpisce Rodriguez jest, to byly mistrz
UFC ale mocno past prime, z tego co sie orientuje Lazarz jest fajterem na pol etatu i laczy treningi z
praca. Wojcik super rok, 2 mocne zwyciestwa, dobrze sie rozwija, z walki na walke widze progres, wydaje mi sie latwo odprawi Lazarza.
Saszka - Barnaoui
Nie widze tutaj wiekszych szans dla Saszki, Mansour pokazal sie bardzo dobrze w walce z Gamerem, a Saszka stylistycznie mu bardzo pasuje. Sasza dosc przewidywalny, mocne szarze do przodu, z cepami, proba skrocenia dystanasu, ew docisniecie do klatki, obalenie i kontrola w parterze. Mansour powinien wykorzystac swoja szybkosc, nieszablonowe techniki stojkowe i spokojnie wypunktowac Saszke. Tak wiec gram w strone Mansoura
Kornik - Zombiak
Kornik czyli marna namiastka Condoma McGregora, proboje na sile zrobic z siebie medialna gwiazdeczke, dla mnie jest masakrycznie przehypowany, ostatnia walka z typem 20 cm nizszym ktorego nawet nie potrafil utrzymac na dystans. Nigdy nie kupowalem Kornika jako zawodnika(ale rym) i teraz tez tego nie zrobie. Co wiemy o Zombiaku? do niedawna laczyl prace po 10 h dziennie z treningami, z jakim skutkiem? A no takim ze mimo tego doszedl do cwiercfinalu TUFa od niedawna postawil na
MMA, wrocil do Polski, robi teraz 2 trening zamiast 1 dziennie, ma caly sztab trenerski za soba, Zabora ktory jest jaki jest, ale jako trener sie sprawdza, Pepłowskiego od zapasow. W dodatku wleciała chyba solidna bombka bo progres w sylwetce dosc widoczny, jezeli dobrze rozegra to taktycznie to powinien ugrac ta walke na swoja korzysc aczkolwiek nie jest to zaden pewniak wiec przestrzegam przed graniem za duze kwoty, cos w rodzaju 60 do 40 na Wrzoska
Mankowski - Maguaire
Tutaj nawet nie sprawdzam opponenta, przewiduje TKO lub gwalt zapasniczy ze strony Borysa, smialo dokladac do tasm ????
Pudzian - Popek
Sportowo, popek nie ma prawa i zadnego argumentu na Pudziana ale ze jest to
KSW czyli przedewszyskim show, to wstrzymalbym sie z graniem na pudzille tym bardziej ze sam coraz czesciej mowi o emeryturze a jesli chodzi o rozpoznawalnosc to wydaje mi sie ze na ten moment popus stoi duzo wyzej w lancuchu pokarmowym niz chudzian, tak wiec dla mnie no bet, ze wzgledu na to ze w
ksw zdarzaja sie ustawiane walki tym bardziej gdy w gre wchodza tak duze pieniadze
ewentualnie puszcze za drobne samozwanczego krola Albanii ????
Bedorf - Fernando Rodriguez
Bedorf cos jak Kornik, moze nie tak bardzo ale jednak, warto wspomniec ze do momentu nokatu, Kita ktory jest juz mocno past prime robil z nim co chcial ????
Jak widzialem media trening Bedorfa to myslalem ze ogladam w slow motion, ale..... nie zmienia to faktu ze dostaje ogora z ktorego
KSW promuje jako niewiadomo jakiego morderce z super ciosem z prawej reki i mocna gilotyna... WTF? Mimo ze Bedorf na arenie europejskiej nie jest zadnym kotem to spokojnie powinien wygrac ta walke ????
tyle odemnie
PIONA!