>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KSW 37: Pudzian vs Popek "Cyrk Bólu"

Status
Zamknięty.
freddy-krueger 490

freddy-krueger

Użytkownik
Ludzie jak wy naprawdę gracie w stronę Popka to chyba bez kitu coś ciężkiego spadło wam na głowę. Przecież to jest niemożliwe, niewykonalne - jeżeli Popek to wygra to będzie jak szóstka w totolotka. Popek nie ma żadnych atutów po swojej stronie, tak naprawdę nikt nie wie na co stać gościa, który walczył kiedyś tam dawno temu. Pudzianowski jest silniejszy i przede wszystkim kondycyjnie to dwie różne galaktyki. .
Z sportowego punktu widzenia niemożliwe było że Legia zremisowała 3-3 z Realem Madryt, Barcelona przegrała z Alavas i tak można wymieniać bez końca......Sporty walki rządzą się swoimi prawami i tutaj jeden cios może zadecydować o wszystkim ( przykład walki Chalidov - Materla ) kto by się spodziawał tak szybkiego rozwiązania ? no właśnie... Pudzian jest faworytem ale nigdy nie wiadomo co się wydarzy, a że kurs przyzwoity na Popka to warto spróbować by lepiej się oglądało.

motabuss 0

motabuss

Użytkownik
Z sportowego punktu widzenia niemożliwe było że Legia zremisowała 3-3 z Realem Madryt, Barcelona przegrała z Alavas i tak można wymieniać bez końca......Sporty walki rządzą się swoimi prawami i tutaj jeden cios może zadecydować o wszystkim ( przykład walki Chalidov - Materla ) kto by się spodziawał tak szybkiego rozwiązania ? no właśnie... Pudzian jest faworytem ale nigdy nie wiadomo co się wydarzy, a że kurs przyzwoity na Popka to warto spróbować by lepiej się oglądało.
cios w sportach walki decyduje moze rzeczywiscie decydowac o przebiegu , ale i jeden i drugi pan raczej średnio potrafi je zadawac.
czysto sportowo jednak Mariusz ale patrzac ze to KSW i marketingowo-budzetowe zagrywki organizacji wynik moze byc rozny

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Gdybym miał stawiać na coś co ma przyzwoity kurs z myślą &quot;a nóż widelec się uda&quot; to na pewno dałbym sobie spokój z obstawianiem, bo wygranych kuponów może nazbierałbym 2 na 100.
Oczywiście każdy sobie gra co tam uważa, ja tylko wypowiadam swoje zdanie i życzę powodzenia tym, którzy grają w stronę Popka - może uda się zarobić. Ale według mnie to jest nierealne, że Pudzianowski, który żyje sportem na co dzień, który podporządkował swoje życie pod sport przegra z gościem, który ostatnie kilka lat przepił i przećpał. Pozdro!

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 199

mawaszi

Użytkownik
Pudzian gdy dostanie kilka mocniejszych ciosów to zaczyna się gubić, robić masę błędów zaczyna panikować. Więc prawdopodobnie tutaj jest szansa na wygraną Popka żeby go czysto trafić i naruszyć jak np. Graham czy Różal i Pudzian już będzie panikował. Jednak jest to mało prawdopodobne(choć nie nierealne) bo Popek to 100 razy gorszy zawodnik zarówno od Różala, Grahama jak i Pudziana.
Zobaczcie z kim walczył:
-Glen Reid w chwili walki z Popkiem debiutant, obecnie rekord 0-3 wszystkie walki przegrane przez TKO.
-Kev Sims w chwili walki z Popkiem rekord 1-5. Wszystkie walki przegrane w ciągu max. 3 minut pierwszej rundy. Wygrał z debiutantem który ma teraz rekord 0-3.
-Sander Duyvis był po jednej wygranej walce, obecnie 3-4. Z kelnerami wygrywał a jak trafił na jakiegoś średniaka to szybka przegrana. Popuś z nim przegrał po 4 minutach po ciosach w parterze. Spuchł i wypompował się kondycyjnie gorzej niż Pudzian w pierwszych walkach. To pokazuje jaki poziom prezentował jako zawodnik kilka lat temu gdy trenował, a teraz po latach picia, ćpania lepiej nie będzie na pewno. Miesiąc treningów w piwnicy u Różala nie wystarczy.
Bardzo prawdopodobny scenariusz walki jest taki że Pudzian zacznie jak z Gracie. Jeżeli ustrzeli Popka jakimś lujem to ten padnie nieprzytomny. Jeżeli nie to chwilę powalczą w stójce, Pudzian go sprowadzi i będzie lay&amp;pray jak w większości poprzednich walk Pudziana, choć to na Popka powinno wystarczyć aby skończyć walkę przed czasem.
Osobom które upatrują w tej walce tego że Pudzian się podłoży i tylko to jest ich jedyny argument na to by postawić na Popka radzę się mocno zastanowić. Pudzian jest tak zarobiony kasą że może kupić sobie KSW, Popka i jeszcze mu zostanie kasy. On walczy głównie dla siebie, bo te 300-500 tys za walkę to dla niego na &quot;waciki&quot;.
Poza tym ta walka ma na celu odbudowanie Pudziana, gdy Popek przegra z Pudzianem będzie gadanie że przegranie z Pudzianem to żaden wstyd itp. i karawana pojedzie dalej. PPV na kolejnych galach będą nabijali oboje, bo w przypadku przegranej Pudziana ten jest już skończony. Popek w następnej walce dostanie jakiegoś kelnera którego szybko spacyfikuje i o przegranej z Pudzianem każdy zapomni.
Obecnie to Mamed z Pudzianem ciągną KSW (teraz dojdzie jeszcze Popek). Oglądalność KSW 36 z Materlą i Palharesem w roli głównej była tragiczna i wynosiła 1,4 mln. Ile by się sprzedało na takiej gali PPV? 10-20 tys? Gdzie gale z Pudzianem i/lub Mamedem osiągają po 80-120 tys. Także widzicie że włodarzom KSW przegrana Pudziana nie jest raczej na rękę, a gdy Popek przegra to nic się nie stanie. Dlatego stanowczo wykluczam opcję ustawienia pojedynku pod Popka. KSW planuje zorganizować galę na narodowym, więc Pudzian jest potrzebny by sprzedawać bilety i PPV. Poza tym przypominam że Pudzian za kasę raczej się nie podłoży, bo ma kasy jak lodu której nie spożytkuje nawet gdyby żył 200 lat, do tego jego firmy prosperują świetnie.
Moim zdaniem Pudzian wygra na 90%, przez TKO w pierwszej lub drugiej rundzie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Z 123

zakucyk

Użytkownik
Odnośnie typów na zwycięzce walki Pudzian - Popek to skłaniałbym się ku pierwszemu.
Głównie dlatego, że Popek od 2008 nie walczył więc i doświadczenie mniejsze i kondycyjnie może mieć większe problemy.
Jednak patrząc na cyrki jakie odwalane były na poprzednich galach (w tym z udziałem Pudziana) to po kursach ok 1,2 zdecydowanie bym też w to nie szedł!
(Fortuna wystawiła 1,5 (-podatek) na Pudziana więc już jeżeli to tam można by pomyśleć)
W forbecie jest typ na to, że walka potrwa więcej niż 1min po 1,35 i to już wygląda dużo fajniej od typów na Pudziana po gorszych kursach.
Moim zdaniem najlepiej w tej walce wygląda ogólnie zakończenie przed czasem, ale póki co kursów nigdzie na to nie widzę.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Gdyby wszystko było czyste to Pudzian bez większych problemów powinien wygrać ALE:

• należy pamiętać, że to KSW - już ustawiali wyniki z Pudzianem w roli głównej np. KSW 17 Pudzian vs Thompson (!). Tutaj nikt nie patrzy na poziom sportowy, ustawiają walkę jako co-main event... W przypadku walk celebrytów liczy się tylko oglądalność i kasa. Ta gala już trzy tygodnie temu pobiła rekordy wpływów z biletów!
  • choroba Pudziana - od 10 dni wiemy, że coś jest nie tak, osłabiony, chory itp. czyżby dobre wytłumaczenie ewentualnej porażki? z pewnością to główny powód niższych kursów na Popka
  • koniec Pudziana, początek Popka - Pudzian już kilkukrotnie w wywiadach wypowiadał się, że skończy karierę w MMA w wieku 40 lat. Urodziny ma 7 lutego 2017 roku. Wiele wskazuje na to, że to jego ostatnia walka. Natomiast Popek podpisał kontrakt na 4 walki.

Podsumowując: Wg mnie wszystko wskazuje na wygraną Popka przez kontuzję Pudziana lub decyzję. To będzie ostatnia walka Mariusza i wg mnie odwdzięczy się włodarzom KSW dając im zwycięstwo Popka. Dzięki temu w następnym KSW walka Popka znowu pobije wszystkie rekordy sprzedaży. Po walce Pudzian przeprosi, wspomni o chorobie, podziękuje za lata wsparcia i zakończy karierę.

Mam pograne: Popek @4 i @3,2 (Fortuna)
Oraz czekam, aż ktoś da ofertę na sposób zakończenia walki ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
c1amak - Świetny punkt widzenia!
Naprawdę dałeś do myślenia i trzeźwo spotkałeś na tą walkę. Już o tym chyba wcześniej było, ale przypomnę:
http://www.mmarocks.pl/ufc/mariusz-pudzianowski-zbliza-sie-moj-koniec-moja-emerytura
Mam przed sobą jeszcze dwie, trzy, maksymalnie cztery walki. Każdym treningiem idę do przodu, ale zbliża się mój koniec, moja emerytura. Sportowo czuję się spełniony, osiągnąłem to, co chciałem. Przychodzi czas, żeby skorzystać z tego, co zbudowałem. Skonsumować chociaż jedną czwartą.
Pudzian powoli odchodzi od KSW, a na jego miejsce wskakuje nowa &quot;gwiazda&quot;. Również niesamowicie medialna, również jakiś tam &quot;sportowiec&quot;. Do tego dochodzi ta choroba Pudziana, oraz nie oszukujmy się &quot;szoł&quot;, a nie sportowa walka. Kurs 1,10-1,30 nie jest adekwatny kompletnie do postawionych pieniędzy.
Przykład wygranej Trumpa, Brexitu, Andrzeja Dudy powinno dać o myślenia typującym, że nie zawsze medialni faworyci wygrywają w takich starciach.
Uważam, że ZOBACZYMY DWIE WALKI PUDZIANA Z POPKIEM, druga może będzie rewanżowa bo ta grudniowa walka powinna pobić wszelkie rekordy oglądalności. To by było dla organizatorów niezwykłym zastrzykiem nowych widzów i gotówki.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Panowie gdzie znajde najlepszy kurs na Popka przegladałem legalnych bukmacherów to forbet ma 2.50, stawiał tam ktoś juz te zdarzenie można ostro wjezdzać czy limit 100zł ?

M 64

milfhunter

Użytkownik
Ile osób tyle opinii. I pod każdy typ znajdzie się odpowiednia argumentacja :cool: Wprawdzie nie będę tutaj grał nic, ale pokuszę się o komentarz.

Rozumiem, że kurs 4.00 - 5.00 może działać na niektórych wyobraźnie i kusić kilkukrotnym pomnożeniem kapitału i odbierać częściowo zdrowy rozsądek, ale serio ładować to w Popka? Tutaj post kolegi chcącego wejść mocniej w kurs 2.5 to już wgl odbieram jako jakiś akt desperacji/głupoty.

Ok zgadzam się, że o tym gdzie sportowo jest dzisiaj Pudzian najlepiej świadczy to, że ma walczyć z Popkiem. Gościem, który ostatnie lata przepił, przećpał i przetańczył. Ta walka jest zawieszona gdzieś pomiędzy amatorską , a profesjonalna, więc szukanie totalnego pewniaka w Mariuszu także nie jest najrozsądniejsze, ale szukanie zarobku w Popku bo Pudzian niedługo kończy karierę, był przeziębiony, albo wietrzyć spisek KSW...

Rozumiem też, że Pudzian już wyżej dupy nie podskoczy, ale gdzie tu interes dla KSW, żeby Pudzian przegrał i kończył zapewne w ten sposób karierę, w dodatku kompromitacją? Kompromitacją dla niego, ale także dla KSW. Dla mnie to jest bardziej walka(szansa) na przełamanie dla Pudziana, żeby jeszcze mógł powalczyć z kimś w przyszłym roku, żeby mógł się pożegnać z fanami, szczególnie na tej gali na stadionie narodowym, który będzie trzeba zapełnić, więc wszystkie ręce na pokład, a nie Mariuszka do szafy bo mamy nową małpkę.

Popek to ciągle dla KSW lekki znak zapytania. Początkowo myślałem, ze to właśnie on dostanie jakiegoś ogóra na dobry początek, a prędzej czy później dojdzie do walki z Pudzianem, a tu jednak Popuś na dzień dobry stał się ogórasem dla Pudziana.

Jeśli już rozpatrywać co będzie dobre dla KSW to optymalnie dla nich będzie jak Popek po prostu coś sobą zaprezentuję, a długość walki nie będzie podawana w sekundach. Już dzięki temu będzie można mówić o udanym powrocie, zebraniu doświadczenia i ponownie kosić kasę na kolejnych walkach Popka i myśleć o ewentualnym rewanżu obu panów.

Z niecierpliwością czekam na jakieś posty dotyczące pozostałych walk tej gali. Mam nadzieję, że kolega xYzZ, ale i pozostali eksperci pomogą coś zarobić ze sportowych walk.

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Dyskutujemy na temat pojedynku, jego przebiegu, kto może wygrać, a nie kto ukończył więcej klas.

Otrzymane punkty reputacji: +43
jamarkus 196

jamarkus

Użytkownik
Zauważyłem brak pewnych argumentów.
Skoro dla Pudziana kasa nie jest problem i mógłby walczyć charytatywnie, co chyba 75% kibiców wie o tym, to przegrana z taki indywiduum jak Popek to byłby niesamowity obciach. Kończyć kariere poprzez podłożenie się ? Jakoś w to nie wierze

M 199

mawaszi

Użytkownik
Szukanie teorii spiskowych w tym że Pudzian na 2 tygodnie przed galą miał katar i to będzie wymówka po przegranej-ustawionej walce jest żałosne. Dlatego żałosne że prawie przed każdą galą KSW przed końcem roku ma katar lub grypę. Polecam prześledzić historyczne wywiady. Wynika to z tego że przeciążony organizm przez treningi jest osłabiony - przechodzi to wielu fighterów w okresie przygotowań poprzedzających walkę.
Szukanie teorii spiskowej w wahaniach kursów również jest śmieszne. Znacie zasadę na jakiej działa bukmacher? Więc nie powinno Was dziwić że jeżeli wiele osób stawia na Popka to automatycznie kursy na niego są zbijane. Wcale mnie nie dziwi że tyle osób stawia na Popka. Pudzian zaprezentował się w dwóch poprzednich walkach fatalnie. Szybko przegrywał będąc bardzo wyraźnym faworytem. Do tego jak już wcześniej pisałem gdy dostaje mocniejszy cios to zaczyna się gubić i jest jak małe dziecko we mgle. Do tego Popek jest przedstawiany przez KSW jako super groźny zawodnik, ale jak się przyjrzymy z kim i jak walczył tyle lat temu gdy jeszcze trenował to już tak ciekawie to nie wygląda. Dlatego nie dziwi mnie że większość osób stawia pieniądze na Popka, KSW go dobrze reklamuje a do tego Pudzian jest po 2 porażkach w fatalnym stylu.
Pisanie że KSW chce ustawić walkę żeby Popek wygrał też jest raczej czymś nierealnym. Raczej bym się skłaniał do opcji 2 tzn. że KSW ustawi walkę by Pudzian wygrał bardzo szybko i efektownie aby wrócił na zwycięski tor. Jeżeli przegra to jest skończony. Jest skończony nawet w oczach swoich fanów. Prześledźcie facebooka zarówno Popka i Pudziana. Kibice w przypadku Pudziana wierzą w niego na 100% i nie dopuszczają tego że przegra. Wiele osób nawet twierdzi że jeżeli przegra z Popkiem to nie ma czego szukać już na KSW. I takie wpisy kibiców Pudziana to norma. W przypadku Popka wygląda to nieco inaczej. Wiedzą że ma małe szanse z Pudzianem, Pudzian jest o wiele lepszym zawodnikiem na papierze do tego Popek miał długą przerwę od walk gdzie nie prowadził raczej sportowego trybu życia. Także jeżeli Popek przegra to nic się nie stanie, bo przegrał z Pudzianem. Dostanie w następnej walce kogoś pokroju Marcina Najmana szybko go masakrując i każdy zapomni że przegrał z Pudzianem. Pudzian wraz z Mamedem jest koniem pociągowym KSW. Gdy odbywają się gale bez nich to zainteresowanie zarówno mediów jak i kibiców jest bardzo małe. Dlatego wątpię że chcieliby się pozbyć Pudziana bo porażka z Popkiem to na pewno jego koniec i nikt nie zapłaci PPV czy nie kupi biletu na jego walkę. Do tego Pudzian ma tyle pieniędzy że na pewno nie da się przekupić żeby przegrać i stracić na wizerunku czy szacunku innych. Dla niektórych szacunek jest ważniejszy od pieniądza (pozdrawiam tutaj Shakala) a Pudzian w MMA walczy tylko i wyłącznie dla siebie. Te &quot;marne&quot; pół miliona za walkę to dla niego na &quot;waciki&quot;. Takie KSW mógłby sobie całe wykupić i znacząco by nie uszczupliło jego budżetu. Pudzian jest jednym z najbogatszych zawodników MMA na świecie, ale 99,9% tych pieniędzy zarobił jako strongman czy przedsiębiorca.
Nie mniej jednak Popek ma szansę pokonać Pudziana. Na korzyść Popka przemawia fakt że Pudzian od 2 walk nie przygotowuje się już w teamie Jeleniewskiego gdzie trenuje m. innymi Tybura i Błachowicz. Obecnie prowadzi go kilku trenerów a głównym jest Arbi Shamayev. Dodatkowo wiele osób potwierdza że Pudzian bardzo mało sparuje, a jak sparuje to z lżejszymi od siebie. U Jeleniewskiego miał masę zawodników na światowym poziomie z którymi mógł sparować. Nie sztuką jest sparować z kimś słabszym fizycznie. Później na walce wychodzi że jak dostaje mocniejszy cios to nie wie co ze sobą zrobić, bo w przygotowaniach do walk tego nie przechodził. Gdy trenował u Jeleniewskiego i wypełniał wszystkie jego zalecenia to Pudzian walczył bardzo dobrze(jak na niego). Zobaczcie walkę z Nastulą, błędy Pudziana można policzyć na palcach jednej ręki, a zagrożony był wielokrotnie. Podobno przed walką z Grahamem gdy jeszcze trenował z Jeleniewskim doszło tam do jakichś zgrzytów. Pudzian odpuszczał sparingi, zaczął więcej trenować u siebie i z Arbim. Po walce rozstali się z Jeleniewskim. Moim zdaniem gdy Pudzian trenował u Jeleniewskiego na 100% (czyli do walki z Gracie) był bardzo dobrym zawodnikiem jak na swoje warunki, miał tam bardzo dobry team do trenowania. Podobno po szybkim nokaucie na Gracie i mówieniu, że po kolejnej potencjalnie wygranej walce z Grahamem zmierzy się z Bedorfem, Pudzian trochę za mocno uwierzył w siebie i zaczął odpuszczać na treningach (głównie sparingi które są niezwykle ważne). To też tłumaczy kiepską dyspozycję na walce z Grahamem. Do tego zakończył współpracę z Robertem Złotkowskim który z jego stójki wyciskał bardzo dużo jak na takiego drewniaka. Popek też jakichś świetnych warunków do trenowania nie ma (piwnica u Różala) ale Różal jest na pewno lepszym trenerem niż Shamayev. Podczas walki są również ważne podpowiedzi narożnika, a Shamayev jest raczej w tym aspekcie kiepski. Dlatego tutaj upatrywałbym wygranej Popka, a nie poprzez ustawioną walkę. Gdyby Pudzian nadal trenował w teamie Jeleniewskiego na 100%, to kurs 1,3 byłby na niego naprawdę lokatą z minimalnym prawdopodobieństwem porażki, ale obecnie to różnie może być. Jeżeli Pudzian mocniej dostanie to już jest prawdopodobnie po walce, choć Popek nie jest takim dobrym zawodnikiem jak Różal czy Graham więc tym razem jego paniki może Popek nie wykorzystać. Obecnie myślę że ok 8-9 na 10 walk z Popkiem by wygrał Pudzian.

Otrzymane punkty reputacji: +44
S 54

szymi16

Użytkownik
TAk naprwde jezeli nie przekret ( w co tez nie wierze) to nie widze w jaki sposob Popek mialby to wygrac. Szczesliwy przypadkowy cios? Ale to jeszcze go trzeba wyprowadzic i trafic a Popek jest tak ociezaly wiec nie widze szansy zeby trafil. Pudzian bedzie ruchliwy w pierwszesz fazie pojedynku i moze to wygrac nawet bez zadawania ciosow bo Popek sam odklepie bo mu zabraknie powietrza ???? TAk naprawde bedzie to zalezalo od pudziana jak to zakonczy mnie sie cos wydaje ze po paru ciosach w stojce pojdzie po obalenie i tam zakonczy sprawę. Kurs na Forbet 1,38 wiekszy juz nie bedzie a to tylko dla tego ze niektorzy postanowili pograc na Popka. W BaHu juz ta walka zostala wycofana bo chyba wyczuli pismo nosem ???? Nie widze tutaj innej mozliwosci niz zwyciestwo pudziana

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Kilka stron o jednym i tym samym. Ja tam zacieram ręce i ciesze się Waszymi typami w stronę Popka, dzięki którym mam piękne kursiwo w granicach 1.5 na Pudziana.
Ktoś może coś więcej o Wrzosku ? Dla mnie Kornik to najbardziej przeceniany zawodnik KSW. Nigdy niczego szczególnego nie pokazał i myślę, że kiedy trafi na kogoś konkretniejszego aniżeli jego wcześniejsi przeciwnicy to pożegna się z pasem. Nie mam pojęcia jak w tym momencie wygląda Marcin, ale wyczuwam w tym pojedynku Jego wygraną.
Wrzosek + Pudzian + Bedorf 3.8

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Siemka dorzucę swoje 3 grosze bo i walka juz nie długo patrząc na cala otoczkę tego pojedynku to aż śmiech mnie rozpiera ksw na sile próbuje zrobić z tego walkę roku chodź na takie miano nie zasługuje przynajmniej przed jej zakończeniem...

Najpierw Popus; D zostaje zawiniety przed podstawioną grupę anty terrorystyczną żeby zrobić show i zwrócić uwagę na te walkę teraz Pudzian udostępnia jakieś śmieszne teksty śmiesznych dzieciaków którzy mu grożą... śmiech na sali na kursy nie patrzyłem jeszcze chodź zdecydowanym faworytem jest były strongman to nie skreślal bym tak szybko króla Albanii bo jest nieobliczalny i nieźle zwariowany a po następne primo to ma w sobie taką jak by duszę wojownika z ulicy... ani jednego ani drugiego nie lubię chodź Pudziana szanuje za osiągnięcia sportowe i za to ze zawsze walczy dla Polski...

Niech wygra lepszy i mam nadzieje ze przed czasem bo tylko wtedy ta walka będzie naprawdę widowiskowa... Rak może tego kondycyjnie nie wytrzymać

Otrzymane punkty reputacji: +43
fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Znalazłem 3 świetne zakłady ale niestety w iforbet nie mozna ich połączyć....
Bedorf - Rodriguez over 2 minuty walka 1,30
Pudzianowski - Popek over 1 minuta walka 1,35
Mańkowski - Maguire over 2 minuty walka 1,22
Pamietam walke Burneiki z Najmanem lub Burneika - Ozdoba i podobny zakład na over 120 sekund gdzie oni pierwsze 180 sekund przechodzili w koło nawet się nie dotykając.
Tutaj watpie aby którykolwiek z wymienionych wyżej zawodników miał skończyć swoje walki przed podanymi czasami.
Tylko i wyłącznie przypadek może to zmienić.
Raczej w każdej walce powinno być obadanie przeciwnika w pierwszych 2 minutach.
No chyba że Pudzianowski znowu poczuję się że jest na festynie a nie w klatce.... ????
Ale i tak Popek się nie wystraszy jak choćby Najman.

U 0

uefa08

Użytkownik
Wiecie dlaczego ta walka nie będzie ustawiona? Bo wszyscy mówią że będzie ustawiona, po blamażu na KSW 35, KSW musi się odbudować i ustawienie pojedynku raczej nie byłoby w tym pomocne. Ludzie... Popek rusza się tak że jak mu Mario przyłoży to on nawet nie zdąży ręki podnieść, do tego jaki on spasiony jest. Mówicie że to MMA, wszystko sięzdarzyć może, ale nie w tej walce, lepiej szukać niespodzianki na Rodriguezie ???? ) Gdzie mogę postawić że Pudzian wygra w 1 rundzie? Było coś takiego na sts (1,75 kurs, ale wtedy było 1,3 na Pudziana, a teraz 1,5) ale już nie ma;((

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom