Ja tą ostatnią galę KSW, która była w systemie PPV to spokojnie oglądałem na http://isport24.com/pl/ (tam z tego masz linki dalej) i na lajcie chodziła, bez przycinki chodź oczywiście jakość nie HD:razz:PAnowie mam takie pytanie jesli walka jest w systemi PPV to czy beda jakies steamy w necie zeby mozna bylo obejrzec na zwyo walke?
wydaje mi sie ze ktos do neta chyba wrzuci transmisje na zywo
mega opcja, skusze sie chyba i dojade ze Szczecina
Pierwsze słyszę, żeby ktoś analizował walkę w kontekście tego, że jeden z uczestników został ojcem... ;-)Te plotki u narodzinach dziecka Melvina to plotki czy faktycznie sie urodzilo ? Jesli tak to nie wyobrazam sobie zeby sie stawial i ryzykowal zdrowiem..
Ale prognozy mieliście dobre, jak to teraz czytam to śmiać mi się chce, Sean się podłoży bo federacja tak ustawiła, Pudzian pewniak bo Sean emeryt, ale nikt nie wziął pod uwagę że doświadczenie ma od Pudziana o niebo większe i wie co to parter ????Ciekawe ile dostanie pudzian za walke? a wracajac do tematu typowania--->>>
Dobrym typem bedzie chyba ze pudzian wygra w pierwszej rundzie przez KO, bo napewno Sean McCorkle nie bedzie chciał specjalnie walczyc bo juz wszystko z wlascicielami KSW jest ustawione pod wygrana pudziana.
Teraz pytanie czy Sean podłozy sie juz w pierwszej rundzie , bo kurs pewnie bedzie ladny i warto by zagrac ten typ za grubsza kase.
Prosze o wasze opinie.