Do tej pory tylko aktywnie przeglądam forum.. Jednak nie mogę przejść obojętnie obok tego tematu i nie napisać swoich spostrzeżeń. Na początku byłem pewien ulokowania funduszy w thompsona, bo na mój gust wszystko za nim przemawia, jednak kilka ciekawych faktów mnie od tego odciągnęło i wręcz ukierunkowało w druga stronę:
Wypowiedz byłego trenera pudzianowskiego - Mirka Okińskiego:
"
Pudzian wygra w 1 minucie boksersko napewno będzie to pierwsza runda bo wiem że z kondycją jak było słabo tak zostało .Walka jest tak jak z Baterbinem niech się każdy domyśli.Ciekawe co robił Thomson z Pudzianem w okolicach jego domu.Może ustalali przebieg walki .Wstyd i Hańba.Od bohatera do zera."
"we WRESTLINGU miejsce Pudziana tam ustawiają walki." - Jest ona na pewnym forum, kto będzie chciał z łatwością znajdzie. Nie wiem jakie stosunki są miedzy tymi Panami, ale chyba niezbyt przyjazne. Czy te słowa są prawdą czy nie? Po walce z butterbeanem mysle że niestety tak.
Czytałem wiele wywiadów i oglądałem, z pudzianowskim, kawulskim i co mnie dziwi, nie żyją tą walką tylko mówią już o następnej - Rewanż z Silvia w Polsce, przecież walka z thompsonem się jeszcze nie odbyła? A może jednak?
Myślę, że
pudzian znosi złote jaja i organizatorzy nie dadzą mu zrobić krzywdy, przynajmniej na razie.. A walka silvi z pudzianowskim w Polsce, była by hitem i zrobią wszystko by do niej doszło.
Czy wnioski które wyciągnąłem są właściwe? - przekonamy się jutro. To tylko moja opinia, każdy ma prawo mieć swoja.
Pozdrawiam.