>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KSW 15, 19.03.2011

Status
Zamknięty.
mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Szybko się to zmieniaja kursy w milenium tak jak na necie? bo nie wiem czy zdarze podjechac do naziemnego buka ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Górskiego nie widziałem nigdy w akcji, Puhakka bardzo wszechstronny jest, widziałem jego walki w M1 challenge i po kursie 2,0 jaki był opłacało się pograć, teraz sam nie wiem.
Co do drugiego fina nie jestem przekonany, w większości pokonywał słabych rywali

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Dla mnie również Puhakka jest faworytem w tej walce. Większe doświadczenie, obycie na ringach MMA i wszechstronność w walce pozwoli wygrać z Górskim, który na razie nic szczególnego jak dla mnie nie osiągnął. Kurs na Jana Błachowicza po prostu śmieszny i nie adekwatny do zdarzenia. To nie będzie łatwy pojedynek jeśli komuś się tak wydaje. Kameruńczyk jest zbyt groźny na samym początku i może trafić. Marcin Różalski również według mnie nie jest faworytem, to jest zawodnik który przez całe życie trenował bok tajski i jeśli Bartkiewicz jest dobrym parterowcem powinien spokojnie poddać Marcina.

L 0

lenrok1991

Użytkownik
Dla mnie również Puhakka jest faworytem w tej walce. Większe doświadczenie, obycie na ringach MMA i wszechstronność w walce pozwoli wygrać z Górskim który na razie nic szczególnego jak dla mnie nie osiągnął. Kurs na Jana Błachowicza po prostu śmieszny i nie adekwatny do zdarzenia. To nie będzie łatwy pojedynek jeśli komuś się tak wydaje. Kameruńczyk jest zbyt groźny na samym początku i może trafić. Marcin Różalski również według mnie nie jest faworytem, to jest zawodnik który przez całe życie trenował bok tajski i jeśli Bartkiewicz jest dobrym parterowcem powinien spokojnie poddać Marcina.
&quot;Jeśli jest dobry parterowcem&quot;- ale niestety nie jest dobry w tej płaszczyznie... Dla mnie zdecydowanymi faworytami sa:
-Mamed
-Saidov
-Juras
-Blachowicz
-Rozal
Z reszta moze byc roznie.

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
Dla mnie PeFFka 10/10 z tej gali to wygrana Macieja Różalskiego.Zawodnik ten posiada świetną stójkę i dobre warunki fizyczne,jest też silniejszy i bardziej doświadczony od swojego przeciwnika.
Bartkiewicz ma kiepski parter a w stójce się mierzyć z Różalem nie może gdyż jest z góry na przegranej pozycji.
Walkę przez T/KOs w pierwszej bądź drugiej rundzie wygra Różalski i typ bardzo polecam !!!!!
Marcin Różalski 1 1.50 Tobet✅:spokodfhgfh:

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Dla Bartkiewicza to jedyna szansa na zwycięstwo - sprowadzić walkę do parteru i tam spróbować zakończyć pojedynek przez poddanie. Jednak jeśli Marcin Różalski będzie dobrze bronił się przed obaleniami zdominuje swojego przeciwnika. Mocne low kicki załatwią sprawę ;)

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
Ale Bartkiewicz to strasznie słaby zawodnik MMA.Nie przemawia za nim nic w tej walce.
Różalski go rozniesie min:Low kicki czy też high kicki ma bardzo mocne ????

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Maciej Górski (10-4) vs. Niko Puhakka (20-11)
Typ:2
Kurs:1.8
Pewność: 7/10
Bukmacher: tobet.pl
Pamietam jak oglądałem ćwierćfinały i półfinały. Uważałem, wtedy, że Puhakka rozniesie Polaka. Dzisiaj myślę podobnie, z tym, że fin pokona ???? naszego rodaka. Jest dośc wszechstronny, z tym, że jego płaszczyzną dominującą jest parter. Górski napewno pracował nad obroną przed obaleniami, ale sądzę, że fin dopnie swego i wywalczy zwycięstwo w parterze. Minusy...walka odbywa się w Polsce(czyt.KSW) i do tego ci TRAGICZNI sędziwie(nie wiem skąd oni ich biorą, ale lepiej jest w stanie poprowadzić te walki kibic mma znający się na rzeczy).
Dalsze typy bez wnikania w szczegóły:
Mamed Khalidov (21-4-2) vs. James Irvin
Typ:1
Kurs:1.35
Pewność: 9/10
Jan Błachowicz (12-2) vs. Rameau Thierry Sokoudjou (10-8)
Kurs:1.25
Pewność: 7/10

Łukasz Jurkowski - Toni Valtonen (1-2)

Kurs:1.8
Pewność: 5/10
Marcin Różalski - Marcin Bartkiewicz (1-2)
Kurs:1.55
Pewność: 5/10
PS. Kursy z godziny około 12(wtedy stawiałem)
Ogólnie rzecz biorąc byłem pierwszy raz od paru lat u buka naziemnego(i już raczej tego nie powtórze) dokładnie w Milenium. Chciałem ustrzelić Błachowicza za 1.75(debilnie się napaliłem). Straciłem z godzine na dotarcie do zakładu:/, kurs spadł na 1.5(o co oczywiście nie zapytałem) i postawiłem głupio za 110zł. Patrze na przewidywaną wygraną, a tu 145 zł z groszami. Kompletna lipa. Ale winny jestem tylko ja-nie potrzebnie się podpaliłem. Mam nadzieję, że nie będę tego jutro żałował. Najważniejsze: defakto kurs u buka naziemnego wydaje się dużo wyższy, ale po odjeciu tego podatku(czy marzy) jest niewiele wyzszy od kursu w necie, dlatego moim zdaniem jezeli ktos ma dalej to nie warto ruszc sie sprzed kompa.

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
Krotki przegląd walk, kilka słów o kazdym pojedynku.

Michał Materla - Gregory Babene 1.8 - 1.9
Materla wraca po długije przerwie spowodowanej kontuzją. Dlatego jego dyspozycja to wielka niewiadoma. Będzie to starcie grapplera Materli ze stójkowiczem Babene.
Jak dla mnie no bet.

Antoni Chmielewski - James Zikić 1.55 - 2.3
Chmiela zagrałem wczoraj po 2.3. Oddsmaker z Tobetu ma słabe pojecie o polskim mma. Rynek dośc szybko prawidłowo wycenił szanse, no, może Antek nie jest aż tak dużym faworytem ale ok.

Marcin Różalski - Marcin Bartkiewicz 1.4 - 2.7
Spotyka sie dwóch stójkowiczów. Różalski to absolutny debiutant w mma ale wysokiej klasy mistrz muay thai. Bartkiewicz &quot; Doktor&quot; ma już pewne doświadczenie w mma ale zupełnie nie wiem jaka jest jego strategia walki i umiejętności parterowe. Bo w stójce nie da rady Różalskiemu.
Ewentualnie mała stawka na Doktora ale bez przekonania.

Aslambek Saidov - Ruben Crawford 1.35 - 2.9
Brat Mameda , Saidov robi wielkie postepy. Przeciwnika nie kojarze. Kurs nier zachęcający do gry.

Jan Błachowicz - Thierry Sokodjou
1.27-3.4
Nasza wielka nadzieja ma umiejętności i jasno określoną strategie, czyli przetrzymac pierwszą rundę a potem walka sama sie wygra. I pewnie tak to sie potoczy. Ale kursy zbyt mizerne na gre.

Maciej Górski - Niko Puhakka 2.15 -1.62
Jak dla mnie 50/50. Puhakka ma ciut lepsze umiejętności, chociaz ciężko porownywać skilla stójkowicza Górskiego z chwytaczem Puhakką. Na Górala przemawia to, że walczy w Polsce.

Łukasz Jurkowski - Toni Valtonen 1.62 - 2.15
Myśle, że ta walka skonczy sie przed czasem, dlatego ewentulne handi bycia gospodarzem jest mniejsze dla Jurasa. Zawodnicy porównywalni, niektorzy wrecz wyżej cenią Fina , więc dla value można postawić na niego umierkowaną stawke.

Karol Bedorf - Rogent Lloret 1.6 - 2.2
Nasz &quot;Coco&quot; ma umiejętności, solidnie przygotowywał się do tej walki ( dwa wyjazdy do Holandii) ale Llorent to nie ogórek.
Ze względu na kursy raczej no bet.

Mamed Khalidov - James Irvin 1.25 -3.55
Faworyt jest jeden ale 1.25 to nie jest to co tygrysy lubią.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Różal nie jest jakimś wielkim pewniakiem ;) W piątkowe wieczory stoi na bramce w jednym z płockich klubów. Ciężka walka do wytypowania, ale po takim kursie Różala ruszać nie warto. Wiadomo że już dość długo nie walczył, a w MMA jest debiutantem, ale jak sam twierdzi on jest &quot;najemnikiem&quot; i &quot;barbarzyńcą&quot; oraz &quot;walczy dla pieniędzy&quot;. Doktor może ogarnąć tą walkę, w MMA ma małe doświadczenie ale &quot;jakieś&quot; tam ma. Jeśli chodzi o widowisko to nie spodziewam się absolutnie niczego po tej walce, a smakiem tej walki jest jedynie sam Różal i wszyscy są ciekawi tego jak się zaprezentuje. Walka niekoniecznie będzie prowadzona w stójce bowiem Marcin to taki typowy wojownik i z pewnością skorzysta z tego że walczy w formule MMA.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Hehe dokładnie Ramzesa z Płocka to wie Różalu ???? Nie wiem jaki poziom prezentuje Bartkiewicz ale dokładnie śledziłem co sie działo z Marcinem i na pewno mega pewniakiem by go nie nazwał. Zaczynał od judo i karate i miał na początku swojej kariery naprawdę spore osiągnięcia lecz potem przykry wypadek i był sparaliżowany od pasa w dół. Udało mu sie powrócić do zdrowia jednak nie trenował regularnie, głównie jakaś siłka. Próbował troche boksu, rozstał sie ze swoim trenerem. W międzyczasie dorabia jako bramkarz na jednek z dyskotek ???? Wyjechał też na jakiś czas do Franci gdzie zaczął coś tam próbować z K1 jednocześnie pracując na budowie. Toczył walki w Muay-Thay jednak jeśli już trenował to na własną rekę, bez sali trenera itp. Potem otworzył włąsny klub gdzie miał swoje miejsce do treningów jednak skupiał sie głównie na jego prowadzeniu o szkoleniu innych. Oficjalnie sam powiedział że jako zawodnik zakończył karierę lecz gdy pojawi sie propozycja walki to jak najbardziej podejmie wyzwanie i podejmował. Na pewno jest to doświadczony zawodnik jednak trochę chaotyczny i mało obyty z płaszczyzną MMA ale życze mu jak najlepiej !

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
No i Milenium miało większą rację niż Tobet co do pojedynku Błachowicz J.-Sokodjou T. Tak wszyscy są pewni Błachowicz, piszecie łapać łapać, a widać kto był lepszy w ringu. I właśnie nie sugerujcie się rekorderm, tylko z kim się walczyło, bo BŁachoiwicz nie walczył z zawodnikami pokroju UFC i Strikeforce a Kameruńczyk walczył i wygrał, mimo ze ma gorsze statystyki w wygranych i przegranych pojedynkach na zawodowym ringu w MMA.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Widać jak dużo brakuje nam do światowego poziomu. Wielka nadzieja Polski, wielki talent nie miał nic do powiedzenia z Sokodjou. Wszyscy spodziewali się, że Kameruńczyk zaatakuje od początku walki, a jednak game plan miał bardzo dobry. Jan Błachowicz był bez radny. Mocne low kicki rozwiązały sprawę, były aż tak mocne, że Janek nie mógł stać o własnych siłach. Co do walki Marcina Różalskiego to nic ciekawego nie pokazał. Gdyby nie przerwany pojedynek, to na punkty moim zdaniem przegrywał. Bardzo miłe zaskoczenie i wielki szacunek dla Khalidova za udowodnienie, że to on jest najlepszy z Polaków.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
A mi się tam nawet podobało. Ostatnio coraz więcej oglądam MMA i zaczyna mnie to wciągać. ????
Można powiedzieć , że trochę mocniejsza obsada i wyszła smutna prawda , że daleko nam jeszcze do zawodników co choć trochę polizali UFC , Bellatora czy Strikeforca. Bardzo liczyłem na Błachowicza i Chmielewskiego ale wyraźnie przegrali swoje walki. Dziwnie się trochę oglądało bez Jurasa za mikrofonem , ale jak sam wczoraj ogłosił 10 przegrana walka to jego koniec kariery i teraz razem z Janiszem będą promować ten sport ale zza mikrofonu. I bardzo dobrze.
Wypada czekać na KSW 16 w Gdyni
edit niżej // szczegół ????

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
W maju 2011 roku w Gdańsku odbędzie się XVI już gala KSW z udziałem między innymi Mariusza “Pudziana” Pudzianowskiego. W minioną sobotę piętnastą gale w Polsacie oglądało jedynie 1,4 mln widzów-------o w mordę aż nie wierze oni w wywiadach mówili o 3,5-4 miliony ale porażka ja pierniczę ,nie ma Pudziana nie ma widzów .przypomnę walkę Pudzian- Najman 6 milionów

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom