Miałem czytać , ale dysk mi padł.Czytał ktos "Protokoły Mędrców Syjonu"?
Również polecam, dla mnie dużo lepsza niż cykl o Wiedźminieodkopując troszkę temat..
gorąco polecam tzw. trylogie husycką Sapkowskiego. spora dawka przygód na tle wojen husyckich w XV wieku, wraz z dużą nutką subtelnej fantasy
Czytelam, bardzo fajnie sie czyta."George Best - Strzał w przerwie"
Czytał, ktoś może :?::?:
Jeśli piłki nożnej to autobiografia Jerzego Dudka, nie wiem czy czytałeś. "Do przerwy 0:3".Polecicie jakieś książki dotyczące olimpiad, piłki nożnej :?:
Polecam biografię Włodzimierza Lubańskiego! ????Polecicie jakieś książki dotyczące olimpiad, piłki nożnej :?:
Jeszcze nie miałem okazji (jest na liście "do przeczytania", ale z takiego rodzaju książek polecam "Salon - Rzeczpospolita Kłamców" Łysiaka.Michnikowszczyzna Zapis choroby Ziemkiwicza. Czytał ktoś może tą książkę ? Jakieś opinie ?
Polactwo lepsza moim zdaniemMichnikowszczyzna Zapis choroby Ziemkiwicza. Czytał ktoś może tą książkę ? Jakieś opinie ?
:]MUST READ! MUST READ! I jeszcze raz: MUST READ! "Chiny światowym hegemonem? Imperializm ekonomiczny Państwa Środka" autorstwa Jean-Paula Guicharda, ekonomisty i historyka z Uniwersytetu w Nicei oraz Antoine Bruneta, byłego prezesa francuskiego oddziału HSBC to książka wbijająca w fotel i otwierająca oczy, na to co się naprawdę dzieje na świecie, w czasie gdy Polactwo jest zajęte grillowaniem na Zielonej Wyspie.
Z całą pewnością Chiny nie są ulubieńcami autorów i często są stawiane w gorszym świetle niż naprawdę stoją, czytając należy mieć to "z tyłu głowy" , ale i tak warto przeczytać.Jak coś z ekonomii itd. to bardzo interesująco wygląda "Chiny światowym hegemonem? Imperializm ekonomiczny Państwa Środka"