Sama tylko Anglia w ostatnich meczach testowych od listopada zeszłego roku miała 6 drawWitam. Mam pytanie początkującego z tym pięknym sportem. Chodzi o mecze testowe...
Czy jest jakaś inna możliwość remisu w meczu testowym jak taka sama liczba runów po 4 inningsach i wyelminowaniu wszystkich batsmanów z obu drużyn? Czy to prawda, że dotychczas w historii padły zaledwie dwa remisy w testach?
Pozdrawiam i będę wdzięczny za odpowiedź
Ja swoje wywody popieram jako takim doświadczeniem, draw w testach to remis.Mnie interesuję tylko testy. W ODI remisy się zdarzają, w testach to prawie niemożliwe. Czy obie opcje TIE i DRAW są uznawane za remisy w krykiecie? Przecież draw to w sumie brak roztrzygnięcia?
Widzę że gdy nie ma roztrzygnięcia po 5 dniach to głaszany jest draw? Jak draw jest rozliczany przez buków - przecież to nie remis... chodzi mi o zakłady na zwycięstwo w test match 1X2 i obstawieniu X ... powinno tylko TIE pod to podchodzić, a każdy draw anulować zakład ... Wiesz może coś o tym?
Moje wywody popieram tym...
hatetepe ... pl.wikipedia.org/wiki/Mo%C5%BCliwe_wyniki_w_krykiecie
Patrząc na składy ,pogodę, aktualny wynik ,Michael Hussey w grze,brak Malingi w składzie Sri Lanki,dla mnie WIN,,Kangurów" na 75%.Pzdr fox71Masz racje FOX71 ... żle mnie poinformowali polscy konsultanci na live czatach SB i bet 365... powiedzieli że chodzi o TIE ... uwierzyłem i ostawiłem grubo ten mecz ... Pogoda niepewna, a jak padnie draw jestem kilka tysiąc w plecy (jeśli pogoda będzie ok Australia na 80% wygra to będzie ok, ale coś wolno grają) ... Może podpowiesz mi, jakie są szanse na draw w tym meczu ... Pallekele, Sri Lanka, pogoda burzowa przewidywane na trzy dni w przód, obecnie grają drugi innings i Australia pewnie dociągnie gdzieś do 350-400 runów ... jak padnie draw tracę 1000zł... zastanawiam się czy się zabezpieczyć i obstawić z 200zł po kursie 4.0 ... Tak mnie konsultanci utopili że mała głowa, do tego żle przetłumaczone teksty na polski w plikach pomocy (w angielskiej wersji wszystko jest jasne), a powalczyć z nimi o anulowanie (nawet z ich winy) nie ma szans
Po 3 dniu testów kursy diametralnie się zmieniły WilliamHill na Win Sri Lanki 41 ,nieszczęsny draw 1,73 ,Win Australii 2,10.Test mecze jednak to wielka zagadka. King84 obstawiłeś ten Test na Win Kangurów czy draw?Napisz tutaj lub zapodaj mi na PW, obmyślimy szybką kontrę, choćby na zwrot środków włożonych na ten zakład.Pzdr fox71.Patrząc na składy ,pogodę, aktualny wynik ,Michael Hussey w grze,brak Malingi w składzie Sri Lanki,dla mnie WIN,,Kangurów" na 75%.Pzdr fox71
cześć FOX. No coż, w chwili obecnej kurs 1,14 na draw. Ja mam obstawione 1 i 2 , pogoda odebrała Australii 100 overów (dzień 2 i 3) i mecz jest już dla mnie pozamiatany. Srilanka w ostatnim dniu pogra sobie spokojnie, jak dla mnie draw na 100% (pogoda też ma być taka sobie w poniedziałek). A propo kontry, nie mam już kasy - wtopiłem tam wszystkie oszczędności. Ale dzięki za propozycje pomocy. Pozdr