B
81,5K
bartek2701
Mistrz Tour de Ski
No łódź ma, 0 i już odpadli. Poznań zrobił taka przewagę że będzie jako 4 w półfinale. Krosno nie zrobi 40 pkt w Rybniku
A ja uważam że Krosno spokojnie zrobi 40 w Rybniku,przy tak jeżdżącym Miliku to żadne osłabienie,a szansę Krakowiak może wykorzystać lub Wojdylo który zna ten tor,więc krosna bym nie skreślał,tym bardziej że oba kluby zdają sobie sprawę że jest bardzo duża szansa wyrzucić Bydgoszcz z PO co byłoby ogromną sensacja i po cichu liczę że tak się właśnie stanieNo łódź ma, 0 i już odpadli. Poznań zrobił taka przewagę że będzie jako 4 w półfinale. Krosno nie zrobi 40 pkt w Rybniku
Milik to był jak zeszyt w kratkę. Potrafił przywieźć 0 i 0 by następnie wozić trójki, ale ogólnie rzecz biorąc to słabiutko Wacuś.A ja uważam że Krosno spokojnie zrobi 40 w Rybniku,przy tak jeżdżącym Miliku to żadne osłabienie,a szansę Krakowiak może wykorzystać lub Wojdylo który zna ten tor,więc krosna bym nie skreślał,tym bardziej że oba kluby zdają sobie sprawę że jest bardzo duża szansa wyrzucić Bydgoszcz z PO co byłoby ogromną sensacja i po cichu liczę że tak się właśnie stanie
Gdyby to napisał jakiś no name z tego forum pewnie bym to olal, ale jeśli takie słowa padają z rąk moderatora to chyba trzeba się odnieść bo tu zaglądają również laicy którzy po tych słowach myślą Bóg wie co.Tarnów kombinuje, zamienili w porównaniu z meczem rundy zasadniczej pod numerami Bellego z Jeleniewskim i za tego drugiego dzisiaj ZZ. Oby tym kombinatorom nosem to wyszło.
Kto zdążył, ten może mieć łatwy zarobek, aczkolwiek różne rzeczy mogą się zdarzyć. Fajne linie były do złapania, teraz już po ptokach.
Panie Moderatorze z uwagi na bliskość zamieszkania bywam często na treningach Tarnowa Rzeszowa i Krakowa jak była taka możliwość W. Ubiegłym tygodniu treningi były dwa w czwartek i piatek i nie wiem skąd masz info ale jest zle lub ja że starości jestem ślepy. Jelenia nie było ani razu na treningu. Także źle trafiłeś z tym stwierdzeniem. Na treningu z ciekawostek był np Mati Cierniak który użyczył fury Heleniakowi i cały trening dopasowywali je dla Janka. I tu powinienem zakończyć dyskusje bo kłamiesz.Ja rozumiem, że Tarnów zrobił to zgodnie z regulaminem. Mieli do tego prawo i z tego skorzystali. Przepis jest głupi sam w sobie, bo jeśli Jeleń ma trzecią średnią biegową w drużynie, to powinien wyglądać, tak że dwaj lepsi nie mogą jechać w jego miejsce jako ZZ. W ten sposób zamknięta zostałaby furtka, do wykorzystywania luk w przepisach. Rozumiem, że zawodnik jest po upadkach, że może mieć uraz, ale jakoś nie wierzę, że gdyby to miało miejsce przykładowo w osobie Lahtiego, to Unia zastosowałaby ZZ, tym bardziej, że w tygodniu normalnie Jeleń trenował. No, ale jeśli mamy tor jaki mamy, to z góry było wiadomo, że Jeleń nic na nim nie wskóra. Goście już przed meczem kwestionowali stan toru, więc od początku było wiadomo jak jest. Reasumując, gospodarze wykorzystali przepisy i z tym nie ma co dyskutować, jednak niesmak pozostał, wszystko przez durny moim zdaniem przepis, który pozwala na zbyt wiele. W następny weekend mamy rewanż i nie zdziwi mnie fakt, jak to Start zastosuje ZZ za Howarta, bo na tym też powinien skorzystać. I uważam, że póki jest luka w przepisach, to większe lub mniejsze kombinowanie będzie.