>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Krótkookresowa analiza formy w hokeju

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Na dziś znalazłem:
http://www.betexplorer.com/hockey/russia/vhl/
Yunost Minsk - Kazzinc-Torpedo typ na 2
..........................
http://www.livesports.pl/mecz/SpuAI4ZA/#tabela;table;overall
Liepajas Metalurgs-Zhlobin typ 2
............................
http://www.livesports.pl/mecz/Cdeq71Ci/#tabela;table;overall
Lida-Yunost Minsk II typ 2
.....................

.
@Dalik, Ty mnie tu Ameryki nie odkrywaj, tylko zacznij w końcu najpierw czytać, następnie dłuuuugo pomyśleć o tym co przeczytałeś i postarać się to zrozumieć - a dopiero na samym końcu coś pisać, ponieważ dotąd robisz to wszystko w odwrotnej kolejności, często-gęsto pisząc coś, o czym nie masz zielonego pojęcia...
Pozdrawiam

D 77

dalik

Użytkownik
Gdybym miał czytać te wszystkie Twoje &quot;świetne&quot; posty to by mi życia zabrakło.
Postaram się już więcej nie pisać w twoich tematach bo ci nerwy puszczają za szybko ;)
Pozdrawiam

A 22

admek69

Użytkownik
Witam.
Moim zdaniem granie czystej 1 lub 2, jest trochę ryzykowne, dość czesto zdarza się ta dogrywka. Można oczywiście stawiać na ogólną wygraną, jednak jak ktoś już pisał dogrywka to jest typowa loteria. Więc ja proponuję granie np. AH +0,5 na drużynę którą obstawiamy. Nie zawsze bukmacher pozwala nam wytypować Podwójną Szanse, a Azjany np. w bet365 są praktycznie w każdym meczu. Kursy podobne jak nie identyczne i w razie remisu i tak zakład wchodzi. Pasowało by sprawdzić jakie obstawianie przynosi duże zyski, co wy o tym sądzicie?

Pozdro

A 498

addam44

Użytkownik
@Dalik, Ty mnie tu Ameryki nie odkrywaj, tylko zacznij w końcu najpierw czytać, następnie dłuuuugo pomyśleć o tym co przeczytałeś i postarać się to zrozumieć - a dopiero na samym końcu coś pisać, ponieważ dotąd robisz to wszystko w odwrotnej kolejności, często-gęsto pisząc coś, o czym nie masz zielonego pojęcia...

Pozdrawiam
Mi staruszek zawsze gadal&quot;najpierw mysl potem mow&quot;:mrgreen:

Ja sobie tu zalozylem kurs 1.70 minimum.
Z niskich kursow(ale tych ponizej 1.20 nie gram wcale)robie sklejke ale max.z dwoch meczy.Z wysokich gram DNB lub 1X.
Niestety sporo kursow rzedu wlasnie ok.1.20 jest gdy gra sie ta metoda ediego kosz,siatke i szczypiorniaka.A...wlasnie zaczalem ???? Ale dzis oferta marniutka...

A 38

andrzej52

Użytkownik
Nadziś z kosza znalazłem jeszcze;
Union Olimpija - Partizan typ;2 kurs;2.0 ✅
Galil Elyon - Hapoel Tel-Aviv typ;2 kurs;2.12 ✅
Astrum Levice - Inter Bratislava typ;1 kurs;1.23 ✅
ps. są jeszcze mecze ale z kursami poniżej 1.1. ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Gdybym miał czytać te wszystkie Twoje &quot;świetne&quot; posty to by mi życia zabrakło.
Postaram się już więcej nie pisać w twoich tematach bo ci nerwy puszczają za szybko ;)
Pozdrawiam
Między nami jest taka różnica, że na moich metodach, technikach gry i systemach ludzie zarabiają realne pieniądze - o czym nie można powiedzieć o Twoim bajdurzeniu o bukmacherce , prezentowanym tu na poziomie gimnazjalisty...
Masz rację - omijaj szeeeerokim łukiem te moje wątki, bo tu przygłupich wpisów mi nie potrzeba, a Ciebie niestety tylko na takie stać!
Pozdrawiam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Andrzej52, z samej swojej istoty a w odniesieniu do kosza, rozgrywki czy liga inna niż NBA nie nadaje się raczej do stosowania tej metody, bo tu - tak jak pisałem - chodzi o duże zagęszczenie rozegranych spotkań w krótkim czasie, abyśmy mogli mówić o wychwyceniu spadku/zwyżki aktualnej formy dla pary rywali...
Ponadto chyba ten pierwszy mecz nawet nie spełnia kryteriów:
http://www.24score.com/basket/h2h.php?eng&amp;amp;id=63591

.

A 498

addam44

Użytkownik
@Andrzej52, z samej swojej istoty a w odniesieniu do kosza, liga inna niż NBA nie nadaje się raczej do stosowania tej metody, bo tu - tak jak pisałem - chodzi o duże zagęszczenie rozegranych spotkań w krótkim czasie, abyśmy mogli mówić o wychwyceniu spadku/zwyżki aktualnej formy dla pary rywali...
Wlasnie!!!To samo przyszlo mi teraz do glowy.Uwazam ze 4ostatnie mecze ktore rozpatrujemy nie powinno dzielic wiecej niz 3tyg a lepiej 2.
W poprzednim wpisie wspomnialem o szczypiorniaku i siatkowce ale tam niemal zawsze graja 1mecz/tydzien,wiec to odpada.W kosza zostaje jak edi8 wspomina w zasadzie NBA.No i moze MLB gdy ruszy.
Rowniez w Hokeju zdarza sie ze miedzy meczem ktory gramy a tym ostatnim ktory rozpatrujemy w analizie jest ponad 3tyg.Nie wiem czy nie warto by bylo zwracac na to uwage i ewentualnie odpuszczac te mecze.

D 77

dalik

Użytkownik
Między nami jest taka różnica, że na moich metodach, technikach gry i systemach ludzie zarabiają realne pieniądze - o czym nie można powiedzieć o Twoim bajdurzeniu o bukmacherce , prezentowanym tu na poziomie gimnazjalisty...

Masz rację - omijaj szeeeerokim łukiem te moje wątki, bo tu przygłupich wpisów mi nie potrzeba, a Ciebie niestety tylko na takie stać!

Pozdrawiam
Podrażnię cię troszku i zapytam.
Który z &quot;Twoich kolegów&quot; coś w ogóle gra twoim sposobem dłużej niż 2 tyg?
O tych co wygrywają Twoimi magicznymi sposobami już nawet nie pytam.

W gimnazjum nigdy nie byłem i żałuję, bo może bym zrozumiał Twoje wypowiedzi.

Papa

Do góry Bottom