>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Krótkookresowa analiza formy w hokeju

M 64

miszczpawel

Użytkownik
@miszczpawel &gt;&gt;&gt; nie , ponieważ stosowane w tym wątku a dodatkowo zaostrzone od 15.11 kryteria doboru w ramach metody &quot;Krótkookresowa analiza formy w hokeju&quot; opierają się wyłącznie o mecze , w których każda z drużyn w ramach pary rywali ma w regularnym czasie 60 min ( więc bez dogrywek i karnych ) w poprzednich swoich 4 meczach zarówno home/away - minimum 3 wygrane/przegrane i spotyka się z drużyną , która ma także w swoich poprzednich 4 meczach minimum 3 , ale już przeciwne wyniki czyli przegrane/wygrane, także zarówno home/away.

Zaznaczam , że nie chodzi tu o wyniki z ich H2H , a o indywidualne statystyki za 4 mecze każdej z drużyn.

Taki dobór powoduje , że jedna z drużyn ( na podstawie tej w/w analizy formy w świetle jej ostatnich wyników ) ma przynajmniej teoretyczną sporą przewagę nad rywalem.

Pozdrawiam

.
Ok, rozumiem. Poszukalem troszke i znalazlem taki meczyk na noc
Augusta RiverHawks - Louisiana IceGators typ 2
http://www.betexplorer.com/hockey/usa/sphl/nextmatch.php?matchid=1506839

T 9

tosterkm

Użytkownik
@tosterkm &gt;&gt; dzięki za Twój wkład pracy , ale po weryfikacji z tych podanych typów pozostały:
no racja, na szybko przeglądałem...zwycięstwa/porażki po remisach mnie zmyliły...

temat ciekawy, będę śledził...

powodzenia

T 9

tosterkm

Użytkownik
na 8.03

GER; Selber - Füssen 1 ✅ 11:4 @ 1,35
RUS; Bars - Oktan 1 ✅ 4:2 @ 1,42 (ML 1,22)
RUS; MHC Spartak - Almaz 2 ⛔ 4:3 ET
RUS; MHC Khimik - SKA-1946 2 ✅ 3:4 @ 1,65 (ML 1,35)
RUS; Amurskie Tigry - HC MVD 2 ⛔ 2:3 ET (✅ ML @ 1,65)
AUT; Rekord - Liwest Linz 2 ⛔ 6:1

przy graniu płaską stawką 1j mamy 4,42j z zainwestowanych 6j, więc -1,58j
granie ML zamiast 1x2 dałoby tylko jedno trafienie więcej, czyli 5,57j z zainwestowanych 6j, minus już mniejszy (-0,43j)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@incubus7 &gt;&gt;&gt; różnicy poziomów zbyt dużej to ja tu nie widzę - gdyż to playoffy i gra ostatnia drużyna Allsvenskan z 3. drużyną Division 1D

Otrzymane punkty reputacji: +3
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Dlaczego tak?
Przecież warunki spełnia typ 1.
Równolegle ( w nocy ) zamieszczałem typy w 2 wątkach: tym o &quot;Krótkookresowej analizie formy w hokeju&quot; gdzie oczywiście zgodnie z algorytmem metody typem jest 1 - ale także podawałem typy oparte o statystyki H2H w wątku &quot;Dwa łyki sportowej statystyki&quot; i ten typ na 2 miał iść do tamtego wątku - wobec ostatnich ich wyników:

BIK Karlskoga - Oskarshamn

4:2
4:5
2:4

Tak bowiem niekiedy bywa, że dla tego samego meczu co innego wychodzi z H2H a co innego z analizy wyników w 4 poprzednich spotkaniach...

...............

.

Do góry Bottom