>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Krótkookresowa analiza formy w hokeju

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Szkoda bo pograłem
@Czachuś &gt;&gt;&gt; w przedziwnych okolicznościach nie zagrałem obu tych meczów: gdy już miałem odpalać kupony , dostałem telefon z informacją o śmierci brata ciotecznego w Niemczach... ????
Zaś już po skończonej rozmowie nie było mi już do grania , ponadto było już po 12.00 .

To już w przeciągu kilku dni druga śmierć w kręgu bliskich mi osób: urlop w Polsce wraz z mężem Anglikiem spędzała kumpelka mojej żony z czasów nauki w liceum ; odlecieli z Okęcia do Londynu i wszystko było OK a za parę godzin dostaliśmy od niej telefon , że on zmarł na atak serca w drodze z lotniska do ich domu w Londynie ????
SZOK!!!

czaninho 33

czaninho

Użytkownik
odlecieli z Okęcia do Londynu i wszystko było OK a za parę godzin dostaliśmy od niej telefon , że on zmarł na atak serca w drodze z lotniska do ich domu w Londynie ????
SZOK!!![/quote]

a ja do Polski na urlop lece. nie straszcie hehe.
mi sie udalo ze zagralem akurat olomunec i ze slowackiej ligi oba weszly

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@voic3d , akurat tu @incubus7 ma rację , gdyż ten mecz spełnia te kryteria min 3z4 WIN/LOSS v min 3z4 LOSS/WIN - ale lig MHL i AHL dziś z braku czasu nie analizowałem i dlatego tego typu z MHL nie podałem...

.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
MHL narazie wszystko wchodzi po kursach ???? Tylko jeden mecz na remis.
Ale to nie jest wątek o lidze MHL - a o doborze spotkań wg przypomnianych powyżej ściśle określonych zasad ich doboru , zgodnych z założeniami metody &quot;Krótkookresowa analiza formy&quot; ...

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
@voic3d , akurat tu @incubus7 ma rację , gdyż ten mecz spełnia te kryteria min 3z4 WIN/LOSS v min 3z4 LOSS/WIN - ale lig MHL i AHL dziś z braku czasu nie analizowałem i dlatego tego typu z MHL nie podałem...

.
No to pomyliłem wątki.
Bo myślałem, że tu jest rozgraniczenie home/away ????

Zwracam honor chopaki.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@incubus7 &gt;&gt; także w fazie playoff , kluczowym zagadnieniem jest aktualna forma zespołów oddana ich wynikami w 4 poprzednich spotkaniach.
A zatem niczego w zakresie doboru drużyn to nie zmienia...

Gdy kilka lat temu wpadłem na taki sposób grania - ligi były już właśnie w fazie playoff i zdołałem wyszukać i zagrać jedynie 21 odpowiednich spotkań ( wtedy jeszcze kierowałem się w ramach tych WIN/LOST min 3z4 v LOST/WIN min 3z4 wynikami łącznie z dogrywkami ) z czego trafiłem 16 czy 17 , w tym serię 13 pod rząd...

S 17

siergej

Użytkownik
Przeglądnąłem kilka stron wstecz i muszę powiedzieć, że zielone lasy poniekąd tu rosną ???? . Macie jakieś statystyki trafionych i przestrzelonych typów? Jeśli nie to jutro mam trochę czasu to mogę trochę poświęcić temu wszystkiemu.

T 9

tosterkm

Użytkownik
Chcialem zapytac czy mecze Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators http://www.betexplorer.com/hockey/usa/nhl/nextmatch.php?matchid=1552510 i Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche http://www.betexplorer.com/hockey/usa/nhl/nextmatch.php?matchid=1369786
spelniają wymagania tego systemu?
ciekawe rzeczy tu rozkminiacie... taki prosty system i zdaje się, że będzie działał...
przejrzałem tabelki i na jutro (7.03.2013) mamy następujące typy
Kanada, WHL; Swift Current Broncos - Moose Jaw Warriors 1
Kanada, WHL; Lethbridge Hurricanes - Red Deer Rebels 2
Kanada, WHL; Spokane Chiefs - Seattle Thunderbirds 1
Rosja, MHL; Amurskie Tigry - HC MVD 2
Rosja, MHL; MHC Khimik - SKA-1946 2
Rosja, VHL; Lokomotiv Yaroslavl2 - Voronezh 2
Słowacja, 1 liga; Michalovce - Bardejov 2

EDIT:
@edi
zwycięstwa/porażki po dogrywkach nie liczą się, więc skorygowałem swoje propozycje; odpadła Banska Bystrica, Ambri-Piotta, Manchester Monarchs i Kelowna Rockets, no i oba z NHL

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@miszczpawel &gt;&gt;&gt; nie , ponieważ:

Stosowane w tym wątku a jeszcze dodatkowo zaostrzone od 15.11.2012 kryteria doboru w ramach metody &quot;Krótkookresowa analiza formy w hokeju&quot; opierają się teraz wyłącznie o mecze , w których każda z drużyn w ramach pary rywali ma w regularnym czasie 60 min ( więc już bez dogrywek i karnych ) w poprzednich swoich 4 meczach zarówno home/away - minimum 3 wygrane/przegrane i spotyka się z drużyną , która ma także w swoich poprzednich 4 meczach minimum 3 , ale już przeciwne wyniki czyli przegrane/wygrane, także zarówno home/away.

Zaznaczam , że nie chodzi tu o wyniki z ich H2H , a o indywidualne statystyki za 4 mecze każdej z drużyn.

Taki dobór powoduje , że jedna z drużyn ( na podstawie tej w/w analizy formy w świetle jej ostatnich wyników ) ma przynajmniej teoretyczną sporą przewagę nad rywalem , skoro ta ekipa która ma minimum 3 wygrane w 4 meczach , wpada teraz na lidze na taką ekipę , która ma już minimum 3 przegrane w 4 meczach.

Nie mają tu więc znaczenia np. aktualne miejsca w tabeli obu rywali , ani wyniki ich poprzednich wzajemnych konfrontacji w H2H - kierujemy się tylko tym podanym kryterium poprzednich 4 wyników w regularnym czasie 60 min ( bez loterii w postaci OT i karnych z których to wyniki mogą fałszować obraz stanu formy ) .

P.s: choć oczywiście w swoim prywatnym typowaniu można grosz stawiać i na takie drużyny , które mają np. 2 wygrane w 60 min i 1 wygraną po OT czy karnych i grają z ekipą mającą same 4 porażki - to jednak nie podajemy tu z kolegą @kvelk1 tego jako typ , gdyż w ramach tego wątku ściśle trzymamy się powyżej opisanej zasady: WIN/LOSS w min 3z4 v LOSS/WIN w min 3z4 , więc w jasnych dla analizy formy okolicznościach wygranych uzyskanych w podstawowym czasie 60 minut.

Pozdrawiam

.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom