Tak więc wobec tego co podałem powyżej - widać totalny absurd wpisu @Dalika...Jeżeli by to były single płaską stawką to od razu widać, że wyjdziesz na
Jak tam 80% to mecze z kursami 1.10.
czy zatem możesz powiedzieć, że granie kursów bardzo niskich jest zbędne. nie lepiej cisnąc tylko te co są powiedzmy powyżej 1,50?W ramach tych podliczonych 164 typów - 16 z trafionych to kursy od 2.00 -3.75 czyli około 10% wszystkich typów a 15.38% typów trafionych ( z 104 ) .
Trafionych typów z przedziału 1.01 - 1.2 było 30 , zaś z dokładnym kursem 1.20 tylko 4
.
Ja miałem testować właśnie w podobny sposób, ale skończyło się na jednym dniu testów, bo w Święta mi się nie chciało, a potem zaczął się tenis. Chyba teraz wrócę do tego z płaską stawką w tym calym stsie, w którym muszę obrócić bonus. Jeśli się zdecyduje to wkleję statystyki, ale pewnie nie będzie to trwało zbyt długo dlatego ich wartość nie będzie wielka, ale zawsze coś. Kursy powyżej 1.7 - single, reszta w duble ew. treble tak aby kurs > 1.7. Wedle uznania odrzucane by było najniższe kursy powiedzmy < 1.1Nie jestem tu od radzenia nikomu - bo tyle technik grania ilu grających... np. z pw wiem o ludziach mających bardzo dobre wyniki przy graniu dubli i trebli na AKO ok. 2.00
Jak chcesz to "ciśnij" typy z kursami over 1.50
Pzdr.
Szwedzki dubelek upolowany ????
Coś podejrzanie wysoki kurs. Grałbym tu odwrotnie.