>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Koszykówka Kobiet - inne ligi poza PLKK i Euroligą

Status
Zamknięty.
lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Sopron-Rivas Ecopolis 2 2.30 totolotek.pl (18.11.2009, godzina 18:00) ✅

&quot;O miano niepokonanych walczyć będzie też jedna z rewelacji tegorocznej edycji Euroligi, czyli hiszpański zespół Rivas Ecopolis Madryt. Tym razem koszykarki ze stolicy Hiszpanii swój mecz rozegrają na Węgrzech, gdzie rywalem będzie MKB Euroleasing Sopron, czyli trzecia drużyna ostatniego Final Four Euroligi. Hiszpanki będą miały ułatwione zadanie, gdyż w drużynie z Sopronu nie zagra jeszcze Jelena Milovanovic, która leczy kontuzję.&quot;
Wzięte ze strony: http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/2009/11/18/wisla-can-pack-i-lotos-walcza-o-kolejne-wygrane-kssse-azs-pw/

Tabela:
1. Rivas Ecopolis Madryt 3 3 0 6 242:194
2. CJM Bourges Basket 3 2 1 5 199:169
3. ZVVZ USK Praga 3 2 1 5 232:215
4. MKB Euroleasing Sopron 3 2 1 5 208:209
5. Good Angels Koszyce 3 0 3 3 174:212
6. KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski 3 0 3 3 203:259

A 8

adekwa5

Użytkownik
Euroliga - Women

Lotos Gdynia - Fenerbahce +4,5
Typ: 2
Kurs: 1,97
Bukmacher: Pinnacle

Dziś w Gdyni dojdzie do rewanżowego spotkania pomiędzy Lotosem, a Fenerbahce. Bukmacherzy w roli faworyta stawiają, nasz Polski zespół, niestety dziś patriotyzmem się nie popiszę, bo dla mnie to głupota dawać kurs 2,72 na Turczynki. W bukmacherce nie można być patriota, jak dają to trzeba brać, póki ciepłe i tak właśnie jest z tym typem. Oczywiście nie zagram go za grube pieniądze, ale po prostu dla sprawdzenia, bo to kobiety, a kobieta zmienną jest...
W tym roku obydwa zespoły spotkały się ze sobą cztery razy i trzy razy górą były zawodniczki Fenerbahce, kolejno wygrywając:

28.10.2009 EuroLeague Women (2010) Qualifying Round 67 75
04.02.2009 EuroLeague Women (2009) Eighth-Final Play-Offs 76 79
30.01.2009 EuroLeague Women (2009) Eighth-Final Play-Offs 63 60
27.01.2009 EuroLeague Women (2009) Eighth-Final Play-Offs 83 87

Jak widać, każdy mecz był dość zacięty, raz wygrał Lotos trzema punktami, a handi mamy dodatnie na przyjezdne, aż 4,5 dlatego ten typ według mnie można zagrać za więcej. Dziś przyjadą w najmocniejszym składzie, razem ze swoją liderką Nicolą Powell, ale to nie tylko ona stanowi o sile tego zespołu, jest także znakomita Taylor, w lidze w meczu z Galatasaray zagrała fenomenalny mecz i poprowadziła swój zespół do cennej wygranej, była to nie wątpliwe wielka niespodzianka, bo Galata u siebie jest strasznie mocna. Są w znakomitej formie, atak funkcjonuje tak jak powinien, czyli na około 50% skuteczności, jak na kobiety jest to bardzo dobry wynik, walka pod tablicami, także na korzyść Turczynek Nevriye Yilmaz, dziś powinna odegrać znaczącą rolę i według mnie to zrobi, dziewczyna ma około 10 zbiórek na mecz.
Lotos, bez rewelacji, w lidze ok., wygrywają, bo tam są zespołem po prostu z dużym budżetem, mają zawodniczki na Euroligę, dlatego nie mają sobie równych, ale ich gra mnie nie przekonuje, akcje są rwane, rzuty z nie przygotowanych pozycji, w obronie grają marnie. Z drużyną Fenerbahce przegrywają prawie pod każdym względem, lepsze są tylko w rzutach za 3, ale dziś to im wiele nie da, bo mają za przeciwnika zespół Turecki, gdzie jak wiemy nacisk kładziony jest głównie na obronę, obwód wyjdzie troszkę wyżej, będą mocniej bronić, bo pod koszem jest komu grać, także nie ma o co się obawiać.
Jak dla mnie 2 w tym meczu !

januask 48

januask

Użytkownik
MiZo Pécs 2010 - Wisla Can-Pack 71:74
typ: MiZo Pécs 2010 ⛔
kurs około 1.65
Bardzo ważne spotkanie dla zespołu z Węgier(bilans spotkań 2 zwycięstwa-4 porażki). Wciąż niepewne(wręcz zagrożone odpadnięciem) gry w następnej rundzie Euroligi, muszą zrobić wszystko aby w pozostałych 4 spotkaniach odnieść zwycięstwa, zwłaszcza na własnym terenie. Pierwszym z tych spotkań będzie pojedynek we własnej hali z rewelacją tej grupy, a mianowicie Wisłą. Wisła jest w bardzo komfortowej sytuacji ponieważ w rozegranych jak do tej pory 6 spotkaniach odniosły same zwycięstwa i jak zauważa trener Jose I. Hernández nie będzie tragedii jeśli dziś przegrają, a przy okazji jest to bardzo dobry moment do gry większą rotacja i pozwolenie na zdobycie jakże cennego doświadczenia dla młodszych, rzadziej na co dzień występujących zawodniczek.
MiZo w pełni skoncentrowane na jednym celu, zwycięstwie z Wisłą...Co zgodnie podkreślają trener Ákos Füzy oraz najlepsze węgierskie zawodniczki tego klubu skrzydłowa A. Vajda(średnio 15 pkt. na mecz w Eurolidze) i świetna wszechstronna rozgrywająca D. Ivanyi.

Edit: Na rozgrzewce lekkiej kontuzji doznała amerykańska center MiZo Nicole Ohlde, istnieje spore prawdopodobieństwo że nie zagra lub zagra ograniczoną ilość minut. Jeśli info się potwierdzi to szanse Wisły wzrastają i to znacznie.

unicaja 13,7K

unicaja

Użytkownik
Spotkanie: ????MiZo Pecs 2010- Wisła Can- Pack ✅ 71:74
Typ: Wisła Kraków
Kurs: 2.20
Bukmacher: bwin

Ja pozwolę się z poprzednikiem nie zgodzić. Owszem, wiślaczki mając na koncie 6 zwycięstw nie muszą się martwić o awans do następnej rundy. Warto jednak zauważyć, iż w tym sezonie zmieniły się przepisy FIBA, które zakładają specyficzny układ drabinki w kolejnej fazie rozgrywek. Otóż 16 drużyn, które wywalczą do niej promocję zostanie- że tak się wyrażę- „uszeregowanych” w kolejności od najlepszej do najsłabszej biorąc pod uwagę bilans uzyskany w I fazie rozgrywek. W związku z tym krakowiankom z całą pewnością zależeć będzie na jak najlepszej pozycji wyjściowej przed drugim etapem. A żeby tak się stało trzeba wygrywać kolejne ciężkie spotkania. Co do wspomnianego w powyższej analizie coach’a Wisły to przed spotkaniem wypowiadał się w takim oto tonie: „(…)Nie popadamy w euforię”, co najdobitniej świadczy o tym że ów szkoleniowiec zdaje sobie sprawę ile przed jego zespołem jeszcze ciężkiej pracy do wykonania.

Z tego co widzę w statystykach Węgierki grały do tej pory 2 spotkania w tegorocznej Eurolidze na własnym parkiecie, w obu doznając porażek- najpierw z Berettą Familą Schio 55:58 a następnie ulegając 60:69 rywalkom z Salamanki. MiZo w chwili obecnej plasuje się na czwartej pozycji w tabeli grupy B z przeciętnym bilansem 2-4. Liderkami ekipy są wspomniane: A.Vajda (średnio 15.0 punktów w meczu) oraz D.Ivanyi (średnio 6 asyst na mecz).

Warto odnotować, że spotkanie w 2.kolejce rywalizacji rozegrane pod Wawelem zakończyło się zwycięstwem „Białej Gwiazdy” różnicą 7 oczek, było wówczas 85:78. Te ekipy mierzyły swoje siły także w ubiegłym sezonie i z tego co pamiętam to MiZo uległo w Pecsu Wiśle jednym punktem bodajże 65:66. Te wszystkie argumenty przekonują mnie aby spróbować poszukać w tym spotkaniu 7 wiktorii Polek a kurs do tego jak najbardziej zachęca.

Dodam, że bezpośrednią transmisję tego widowiska (mama nadzieję;-)) będzie można śledzić na antenie TVP Sport a także za pośrednictwem stronki: sport.tvp.pl. Początek od godz. 18.00 ✅
Brawo Wiślaczki za walkę do końca, jednak 7-0 :]

hasiak 21

hasiak

Użytkownik
no tak ale trzeba wiząść poda uwagę że Wisła gra za dwa dni mecz w Polkowicach bo władze się nie zgodziły na przełóżenie tego meczu na niedziele,
Pecs gra o życie tak że miejmy nadzieje że wygra bo też na nich stawiałem ????

unicaja 13,7K

unicaja

Użytkownik
Hasiak: Niewątpliwie masz rację, jednak wszyscy dobrze wiemy, że do rozegrania w lidze jest jeszcze cała masa spotkań a o wszystkim i tak zadecyduje z pewnością faza play- off. Ja jakoś nie mogę sobie wyobrazić ażeby Wiślaczki dzisiaj coś Węgierkom na parkiecie podarowały. Zdaję sobie sprawę, że faworytem są przeciwniczki chociażby ze względu na wagę spotkania jednak wiadomo, że jak się nie musi to wiele rzeczy zaczyna nagle wychodzić bo gra się na luzie. A myślę że po taki kursie zwyczajnie warto spróbować być koszykarskim patriotą…Cóż będziemy mądrzejsi około 20ej po meczu. Swoją drogą fajnie, że chociaż będzie możliwość zobaczenia tego meczu „na żywo” i za to wielki ✅ dla TVP Sport:grin:​

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Dzisiaj w ramach rozgrywek Euroligi kobiet o 18.00 rozegrany zostanie mecz pomiędzy Wisłą Kraków a wicemistrzyniami Czech - Friscą Brno. Bukmacherzy nieznacznie faworyzują drużynę z Polski - 1.6, kurs na gości to 2.2. W tym sezonie Euroligi zespół z Krakowa spisuje się świetnie, przegrał tylko 2 mecze na wyjeździe, u siebie ma czyste konto. Nie udało mi się znaleźć żadnych danych dotyczących osłabień w obu zespołach, jeśli takowych nie ma, to typ na 1 wydaje się dobrą opcją. Handicap również jest niski (-3.5) i moim zdaniem można rozważyć jego zagranie. Co o tym sądzicie?

Po bólu, ale weszło ???? 78-74 ✅✅✅

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Nie po bólu, tylko po fantastycznej ostatniej kwarcie w wykonaniu Wiślaczek. Chociaż były też fatalne momenty przy okazji pogoni, jak dwukrotny wjazd pod kosz naszych zawodniczek i tam czapy ze strony rywalek. Mi się wydaje, że wygrana to w dużej roli zasługa kibiców, atmosfera była naprawdę niesamowita, o czym sam się przekonałem będąc w hali Wisły.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
:!: :!: :!: Wisła Kraków w Final Four Euroligi :!: :!: :!:

Koszykarki z Krakowa awansowały do Final Four Euroligi po wygranej w trzecim meczu ćwierćfinałowym z Frisco Sika Brno 78:73 (26:24, 21:21, 16:12, 15:16).
Wielkie brawa dla koszykarek za fantastyczny dzisiejszy mecz z Czeszkami i awans do Final Four. O atmosferze nawet trudno pisać, bo jak człowieka przechodzą aż ciarki, to wystarczy to w zupełności za komentarz. Ogromny sukces drużyny, którego nikt się nie spodziewał. Warto było być z Wiślaczkami podczas meczów z Mizo i Brnem. Rywalki w Final Four niezwykle silne, ale kto wie ???? Może w końcu Majchrowski przejrzy na oczy w sprawie budowy nowej hali. No i ten śpiew Cohen na koniec ???? Brawo, brawo, brawo !

link do galerii zdjęć ze spotkania ( polecam ): tutaj

M 15

maciekgks

Użytkownik
Mamy historyczny rok polskich drużyn na Europejskich parkietach. Wisła Finał Four, Prokom TOP 8. Szkoda tylko, że to wszystko nie przekłada się na zainteresowanie koszykówką przez społeczeństwo. Właśnie teraz, kiedy polskie drużyny świętują tak WIELKIE sukcesy cała machina powinna nabierać tempa.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Lotos Gdynia - Energa Toruń 2 @ 3.8 / (+8,5) 2 @ 1.85
Można pisać wiele o obu ekipach, ale najważniejsze są fakty. Lotos Gdynia w sobotę wygrał Puchar Polski, pokonując w finale CCC Polkowice. W piątek Lotos wygrał z odwiecznym rywalem - Wisłą. Dzisiaj w Gdyni dojdzie do meczu All-Star Game, w którym wystąpią Matovic oraz Philips, a asystentem trenera ekipy Europy będzie trener Lotosu Jacek Winnicki. Mecz z Energą rozegrany zostanie jutro o godzinie 14.00. Totalnie nie rozumiem dlaczego o takiej godzinie (wybór godziny raczej nieuzsadniony ekonomicznie). Mecz ten dla Lotosu będzie pojedynkiem o pietruszkę. Trzecia Energa nie ma szans na wyprzedzenie Lotosu, a sam zainteresowany nie ma szans na wyprzedzenie ekipy z Gorzowa. Na miejscu trenera Winnickiego dałbym okazję do gry zmienniczkom, a zagraniczne gwiazdy wysłałbym na odpoczynek. Inny cel na to spotkanie ma Energa, która musi wygrać, by być w końcowym rozrachunku przed CCC. Pozwoli to na uniknięcie już w ćwierćfinale Wisły Can Pack. Energa od 8 spotkań jest niepokonana i na jej drodze stoi jedynie.. brak występów. Ostatni mecz Katarzynki rozegrały 20 lutego. Ponad dwa tygodnie przerwy... ciężko określić jak się spiszą w tym meczu. W formie były wyśmienitej, bo pokonały m.in. Wisłę i CCC. Ale to Enerdze będzie zależało na zwycięstwie, a kurs... bajka ????

M 1,9K

mandragon

Użytkownik
ciekawy typ Jawek a co do godziny meczu: &quot;Hiszpanie z Malagi muszą mieć czas na trening, dlatego spotkanie z Energą odbędzie się tak wcześnie - wyjaśnia Marcin Kicior, dyrektor Lotosu Gdynia. - Zdecydowaliśmy się więc na to, aby zrezygnować z biletów. Na to widowisko mogą więc zabrać szkolną młodzież nauczyciele. Jest to też rekompensata dla tych kibiców, którzy muszą zwolnić się z pracy.&quot;

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Real Canoe - Perfumerias Avenida -11 1.909 ✅
Pinnacle

Ekipa z Salamanki gra niby na wyjeździe, ale Alba Torrens i spółka już nie raz pokazały, że to dla nich, żaden problem. Póki co w całym sezonie tylko 2 mecze w plecy, oba z Rivas, gdzie gra moja inna ulubiona koszykarka z Hiszpanii. Poza tym 20 spotkań wygranych. Mają 2 najlepszy atak w lidze i 3 najlepszą obronę. Real dużo słabiej, bo tylko 5 ekip rzuca mniej i aż 11 broni lepiej. Widać więc, że różnica w średnich zdobyczach obydwu zespołów jest spora. Obie ekipy ostatnie mecze grały tydzień temu, przez ten czas tylko Alba wystąpiła w Gdyni w ASG Euroligi Kobiet, ale jeżeli ma to wpłynąć na jej dyspozycję to tylko pozytywnie, bo pokazała się naprawdę nieźle. A Alba jest jedną z kluczowych zawodniczek Avenidy. Zresztą nie tylko Alba, ale i pozostałe zawodniczki klubu z Salamanki ostatnio prezentują się bardzo przyzwoicie, wiec powinny na luzie sobie poradzić z Realem.

94-46 dla Avenidy, bardzo dobry mecz zagrały, Alba mnie nie zawiodła

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Perfumerias Avenida - Ciudad Ros Casares Valencia 2.26
Pinnacle
Faworytem jest zespół z Valencii, ale wiadomo, że Avenida jest bardzo mocna. Mają duet Lyttle - Willingham, czyli bodaj najmocniejszy podkoszowy duet ligi. Avenida ma przewagę w pomalowanym. W mega formie od ASG Euroligi jest Alba Torrens, ostatnio zagrała jeden z najlepszych meczów w tym sezonie. Poza tym De Mondt ostatnio formę ma, jest groźna na dystansie. W Casares też oczywiście są dobre zawodniczki, Milton i de Souza na pewno będą sporo pracować w obronie, żeby zatrzymać Avenidę, ale nie są to tak dobrze zbierające zawodniczki jak Lyttle. Także myślę, że pod koszem silniejsza będzie Avenida. Generalnie wg mnie wygrają ten mecz i kurs jest wg mnie przesadzony.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Irun - Perfumerias Avenida -10 1.926
Pinnacle
Mecz hiszpańskiej LFB. Wicelider zagra z 12 ekipą ligi. Faworytem i to murowanym jest oczywiście Avenida. Pytanie tylko iloma punktami wygrają. Moim zdaniem ta liczba spokojnie powinna przekroczyć dyszkę. Perfumerias ostatnio przegrało co prawda z Casares i to tak z lekka frajersko, bo do przerwy prowadziły 14 punktami, ale Irun to zupełnie inna półka, dużo niższa niż Valencia, także nie widzę powodu, żeby nie postawić tego handicapu szczerze mówiąc. Zwłaszcza, że przed meczem z Ros Avenida niszczyła przeciwników, często wygrywając ponad 15 punktami. Dla mnie peFFunia.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Rivas - C.B. Olesa - Espanyol +11 1.926
Pinnacle
To także hiszpańska koszykówka damska. Rivas powinno wygrać to spotkanie, w końcu to Rivas, ale ostatnio coś nie spisują się dziołchy za dobrze. Tylko 8-punktowa wygrana z Cadi, potem porażka z Zaragozą, coś jest nie tak ostatnio w tej drużynie, nie mają formy, nie grają tak jak potrafią. A Olesa to nie ogórki, więc typuję, że dziś pokryją wysoki 11-punktowy handicap.

Poza tym to win Soller na dziś.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Espanyol - Celta 2.00
Pinnacle
Espanyol nie gra już o nic, mają bezpieczne utrzymanie, niżej nie spadną, a wyższe miejsce nie robi różnicy, bo PO im uciekło. Celta gra o 4 miejsce, czyli ostatnie obok Casares, Avenidy i Rivas. Celta jest jedyną ekipą, która ma los w swoich rękach przed tą kolejką, i która wygrywając zapewni sobie miejsce w PO, o czym było pisane TUTAJ. Celta to mocna ekipa, z pierwszą trójką żadna ekipa nie ma na dłuższą metę szans, 4 miejsce to najwyższe o co może walczyć reszta i o to miejsce właśnie walczy Celta. Dla mnie dziś wygrają z nie mającym żadnej większej motywacji Espanyolem.

W dodatku widzą mi się dziś takie rzeczy:
Gran Canaria -5 1.943
Asefa +24 1.885

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Oto komplet wyników 26, ostatniej kolejki sezonu zasadniczego hiszpańskiej LFB:

Drużyna Celty Indepo jak widać uległa Olesie i dzięki temu Zaragoza wygrywając swój mecz z Cadi zagwarantowała sobie 4 miejsce, które gwarantuje udział w fazie play-off.
Irun zwyciężyło w pojedynku z Canoe i utrzymało się w lidze, co nie udało się Estudiantes, które w meczu z Ros Casares skazane było tak naprawdę na porażkę.
Oto końcowa tabela sezonu zasadniczego LFB:

I tak, w fazie play-off zmierzą się Mann Filter Zaragoza z Ros Casares Valencia oraz Perfumerias Avenida z Rivas Ecopolis. W pierwszym dwumeczu zapowiada się szybki awans Casares, Zaragoza nawet u siebie raczej nic nie ugra. Dużo bardziej zacięty będzie drugi dwumecz między Avenidą i Rivas. Dwie bardzo wyrównane, bardzo mocne ekipy. Pierwsze mecze odpowiednio:
Ros Casares - Zaragoza 15.04 (z uwagi na Final Four Euroligi Kobiet, o którym później)
Avenida - Rivas 10.04
Jak ktoś chce poczytać po hiszpańsku o ostatniej kolejce to TUTAJ.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
A jeszcze podsumowanie marca w LFB:
Najlepsza ekipa: Ros Casares
Jedyna ekipa, która w marcu wygrała wszystkie 4 spotkania. Złożyły się na to 3 bardzo wyraźne wygrane, żeby nie powiedzieć pogromy z Ibizą, Gran Canarią i Canoe oraz wygrana z Avenidą, po znakomitej 2 połowie spotkania. Średnio zdobywały 88.75 pkt, a traciły 66.5 pkt, czyli są to świetne wyniki. Tymi 4 wygranymi tylko umocniły się na pierwszym miejscu w tabeli i potwierdziły swoją dominację w LFB.

Najlepszy trener: Ismael Canto
Najlepszym trenerem marca został szkoleniowiec najlepszej ekipy miesiąca. Ktoś może powiedzieć, że Ros to taka ekipa, której nie potrzebny trener, bo dziewczyny będą same grały. Ale jednak bez odpowiedniego ustawienia i odpowiednich instrukcji od Ismaela ekipa na pewno nie prezentowałaby się tak dobrze. No i wielkie uznanie dla trenera za zmobilizowanie drużyny w przerwie meczu z Avenidą, który Ros wygrało 4 punktami, mimo 14-punktowej straty do przerwy.

MVP marca: Sancho Lyttle (Avenida)
Sancho oczywiście miesiąc na bardzo wysokim poziomie. Trzy bardzo dobre mecze, jeden nieco gorszy z Ros. Jej statystyki z marca to:
18 ppg, 66.67 fg%, 90.91 ft%, 7.5 drpg, 3.75 orpg, 2.75 asspg, 2.25 stpg
Są to znakomite statystyki. Bardzo dużo punktów, mocno nienaganna skuteczność, sporo zbiórek, a do tego niemało asyst i przechwytów jak na centra. Nic dziwnego, że została MVP miesiąca, a na dodatek ma szanse zostać po raz kolejny MVP sezonu zasadniczego.

Najlepiej punktująca: Eshaya Murphy (Soller)
W lutym została najlepszą punktującą rzucając w 4 meczach 108 punktów, co dawało średnią 27 punktów na mecz. Ale w marcu jeszcze poprawiła swój wynik i rzuciła w 4 meczach 110 punktów, czyli średnio wychodziło 27.5 punktu. Najwięcej punktów - 32 zdobyła w ostatnim meczu miesiąca z Gran Canarią. Ale Eshaya w przeciwieństwie do wyżej wymienionej Sancho nie ma zbyt dobrej skuteczności rzutów (30/62 za 2, 10/33 za 3 i 20/31 za 1 punkt).

Najlepiej zbierająca: Sancho Lyttle (Avenida)
O Sancho już pisałem wyżej, podałem jej statystyki, więc tu wiele do napisania nie mam.

Najlepsza podająca: Laia Palau (Ros Casares)
Do końca była ostra walka o ten tytuł w marcu. Laię mocno naciskały Rosaura Sanchez (Gran Canaria, 5 asyst na mecz) i Clara Bermejo Moreno (Rivas, 4.5 asysty na mecz), ale Laia zdobywając 23 asysty w 4 meczach (w tym 7 asyst w ostatnim meczu marca z Canoe) co daje średnią 5.75, nie dała szans rywalkom.

olo 2,4K

olo

Użytkownik

09.04, 18:30
Spartak Moskwa - UMMC Jekaterynburg

09.04, 20:45
Ros Casares Valencia - Wisła Can-Pack Kraków​

Co nieco napisałem TUTAJ.

Zapraszam do dyskusji ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom