>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Koszt gry w assianconnect

W 0

winchester

Użytkownik
Witam. Że nie można używać serwerów w tych krajach, to chyba nie świadczy, że nie korzystają z AC ludzie z tych krajów? Jak po 1.04 dołączą do tej listy Polskę to się nie zdziwię.
W pierwszym punkcie regulaminu (podpunkt c) wyraźnie jest napisane, że mieszkańcy Polski nie mogą korzystać z serwisu pinbet88.
choć po zalogowaniu do pina i wejście w swój profil kraj mam Islandie ???? a wy co macie?
Też mam Islandię.

N 0

niespotykany

Użytkownik
Witam jestem tutaj nowy. Po przeczytaniu tego tematu postanowiłem założyć konto u brokera. U mnie odbylo sie to w bardziej oficjalny sposob. Na czacie dostałem glowny adres mailowy asianconnect na który wysłałem 10 euro. Droga mailowa otrzymałem login i hasło które po wejściu na konto zmieniłem na swoje. Mam całkowita kontrole nad swoim kontem. W profilu na asianconnect mam wpisana Polskę, a w profilu na Pinbet nie ma niczego. W której dokładnie zakładce szukać państwa?

K 90

konikpolny

Użytkownik
Witam jestem tutaj nowy. Po przeczytaniu tego tematu postanowiłem założyć konto u brokera. U mnie odbylo sie to w bardziej oficjalny sposob. Na czacie dostałem glowny adres mailowy asianconnect na który wysłałem 10 euro. Droga mailowa otrzymałem login i hasło które po wejściu na konto zmieniłem na swoje. Mam całkowita kontrole nad swoim kontem. W profilu na asianconnect mam wpisana Polskę, a w profilu na Pinbet nie ma niczego. W której dokładnie zakładce szukać państwa?
Nie masz całkowitej kontroli nad kontem, bo przyjdzie moment na wypłatę środków i co? AC ma Twoje dane logowania i jeśli zmienisz te dane, to i tak przy wypłacie na czacie trzeba im podać zmienione hasło. Czyż nie tak?Jakiś tam plusik zmieniania hasła jest, bo w czasie gry ma się ten komfort (jako taki) prywatności. Zmiana więc hasła za każdym razem po zleceniu wypłaty.

S 762

srakaptaka

Użytkownik
A ja mam prolem ze zrobieniem depozytu, nie ma dostepnych asystentow, sprobuje jutro.
O kurde ponad godzine mi to wszytko zajelo, nie polecam Andrei z czata, srednio mi sie to wszystko podoba chiclabym normalnie u pinka grac ???? tego bonusu 20% mi nie dala, do tego bedzie trzeba uzywac vpna jakiegos po 1 kwietnia ?

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Niektórzy tutaj wprowadzają innych w błąd. Zastanawiam się czy celowo. Napiszę więc jasno.
1) Konto na asianconnect moze byc zalozone z Polski. To tylko broker, oni nie są zabronieni.
2) Konto na pinbet88 za pośrednictwem asianconnect nie moze byc zalozone z Polski, nie ma nawet takiej opcji bo probowalem, są do wyboru tylko kraje azjatyckie. Ale teraz patrz pkt 3.
3) Asianconnect sami założyli mi konto na pinbet88, nie wiem na jaki kraj, nie jest napisane, nie interesuje mnie to. Nie potrzebuje żadnych VPNów. Korzystam normalnie jak z Pinnacle, tylko z delikatnie innym designem.
4) Środki, które wpłaciłem na swoje konto pinbet88, wpłaciłem przy pomocy pani z czatu. Normalnie poprosiłem, żeby mi pomogła, a ona wysłała mi na maila dane do przelewu ze Skrilla. Zrobiłem przelew. Przyszło od razu. Pani sprawdziła. Po 15 minutach pieniądze były już przeliczone na EUR i widoczne na moim koncie na pinbet88.
5) Te pieniądze są też widoczne w głównej platformie Asianconnect i stamtąd mogę je w każdej chwili wypłacić na Skrilla (bez żadnego zmieniania hasła, nie wiem kto takie bzdury wymyślił).
6) Wpłaciłem tylko równowartość 5 moich pojedynczyh stawek (jak zabraknie to wpłace następne), więc nawet jeżeli Ci brokerzy okażą się oszustami (w co nie wierzę) to stracę tylko 5 stawek + to co wygrałem, a oni stracą całą renomę swojej firmy. Nie opłaca im się oszukiwać.
7) W powyższym nie widzę nawet nic nielegalnego. Korzystam sobie z usług brokera, którzy nie są w Polsce zakazani. To broker udostępnia mi JEGO konto na Pinnacle i ja sobie tam tylko stawiam, można rzecz, na jego odpowiedzialność. To tak jakbym mu tylko doradzał co on ma postawić za moje pieniądze.
8) Ciekawe kiedy zabronią korzystać z brokerów.

Otrzymane punkty reputacji: +7
M 546

mathix

Użytkownik
Jeśli przy rejestracji wybiorę jedną firmę bukmacherską to będzie później możliwość dodania kolejnych?

S 762

srakaptaka

Użytkownik
3) Asianconnect sami założyli mi konto na pinbet88, nie wiem na jaki kraj, nie jest napisane, nie interesuje mnie to. Nie potrzebuje żadnych VPNów. Korzystam normalnie jak z Pinnacle, tylko z delikatnie innym designem.
Ja mam jak inni w Islandii, Vpny moga byc potrzebne po 1kwietnia czy tam w lipcu bo strona moze byc blokowana przez operatorow poki co nie jest a oni sami informuja z jakich nie korzystac
Please be reminded that you CANNOT use VPN from France, Netherlands, Hong Kong, Singapore, United States, Germany , United Kingdom, Spain, and Turkey due to Law of Gambling Legislation.

Do góry Bottom