Kolejna plotka, czy potwierdzone info ?pytanie do osób które już zostały zlimitowane do marnych stawek na pinbet przez brokera .
Na temat pinbet to nie wiem ale pinnacle to mnie wkurwi*lo , prawie 50% mniejszy max bet niż u kolegi , nie mówię że na wszystkich rynkach bo większość mogę grać max tyle co on i jest ok ale akurat to co najczęściej gram to mi obcięli max stawkę .Kolejna plotka, czy potwierdzone info ?
O jakiego brokera chodzi ? Kontaktowałeś się z nim ?Na temat pinbet to nie wiem ale pinnacle to mnie wkurwi*lo , prawie 50% mniejszy max bet niż u kolegi , nie mówię że na wszystkich rynkach bo większość mogę grać max tyle co on i jest ok ale akurat to co najczęściej gram to mi obcięli max stawkę .
U brokerów nie wiem jak jest ale myślę że podobnie jak na moim zwykłym koncie pinnacle , mogę grać bo mam na zagraniczne dane konto pinnacle ale nie ma sensu , siatka , piłka ręczna i kosz tak ogólnie .O jakiego brokera chodzi ? Kontaktowałeś się z nim ?
Jakbyś mógł jeszcze powiedzieć o jakie ligi chodzi (te zlimitowane) ?
Jeśli jest tak jak mówisz to przecież możesz otworzyć inne konta u innych brokerów i rozłożyć stawki .
Tak
Gdzie tam Ci piszą o podwojeniu depozytu? :cwl: Masz napisane, że musisz najpierw obrócić swój depozyt przed przejściem weryfikacji, czyli jeśli wpłaciłeś 450 euro, zagrałeś za 100 i wygrałeś 150, masz 500 na koncie, ale zagrałeś dopiero za 100, więc przed wypłatą i weryfikacją musisz zagrać jeszcze za 350 euro, oczywiście łącznie, niekoniecznie na jednym kuponieJa się tam zarejestrowałem kilka dni temu, wpłaciłem około 450E, rejestracja przebiegła bez problemów, kasa na koncie, coś tam zacząłem grać i w 1 dzień ugrałem póki co 50E na plus. Teraz pytam o weryfikację konta bo chciałbym się upewnić że przebiegnie pomyślnie zanim się rozkręcę na dobre to w odpowiedzi słyszę - "Please be informed that you need to rollover first your deposit before you can proceed with the verification process" - czyli jak rozumiem muszę najpierw podwoić depozyt żeby przejść weryfikację i wypłacić kasę. To jest normalny proceder?? Bo nie ukrywam, że jestem mocno zaskoczony tym faktem.
Planowałem pograć tam tylko do kwietnia bo gram tylko w NHL a ten depozyt to podwoję pewnie do końca tego roku ale nie ukrywam, że w obecnej sytuacji zaczynam się martwić że przy wypłacie będą problemy. Ktoś miał jakiekolwiek problemy z wypłatą tam? Żądali od Was podwojenia depozytu przed weryfikacją konta??
Widocznie źle zinterpretowałem znaczenie słowa rollover myślałem że chodzi o kumulację a to z kolei przetłumaczyłem sobie na podwojenie depozytu z obróceniem samego wkładu nie powinno być problemu.Gdzie tam Ci piszą o podwojeniu depozytu? :cwl: Masz napisane, że musisz najpierw obrócić swój depozyt przed przejściem weryfikacji, czyli jeśli wpłaciłeś 450 euro, zagrałeś za 100 i wygrałeś 150, masz 500 na koncie, ale zagrałeś dopiero za 100, więc przed wypłatą i weryfikacją musisz zagrać jeszcze za 350 euro, oczywiście łącznie, niekoniecznie na jednym kuponie