S
762
asianconnect88Czy da się u którychś brokerów grać zakłady akumulowane?
Pytanie nieaktualne, w asianconnect trzeba załozyć konto w pinbet i mozna tworzyć akumulowane.Czy da się u którychś brokerów grać zakłady akumulowane? Bo w asianodds dowiedziałem się, że nie
Akurat tam, to "dobry" VPN nie jest potrzebny. VPN Opery wystarczy.Podeśle ktoś na PW dobrego VPN-a do Pinbeta?
VPN Opery oferuje IP z Kanady, USA, Niemiec, Holandii i Singapuru, czyli lokalizacji, z jakich IP korzystać zabrania asianconnect do logowania w Pinbecie. Mi zalecili Rumunię albo Finlandię.Akurat tam, to "dobry" VPN nie jest potrzebny. VPN Opery wystarczy.
Faktycznie. Jakoś miałem w tyle głowy, że w Kanadzie też Pinni nie działa. Na razie próbowałem Zenmate z rumuńskim IP i to jest jakiś dramat - strona raz się ładuje minutę, raz - dwie, a czasami - w ogóle się nie chce wczytać albo zdarzenie się nie dodaje do kuponu.z Kanady nie zabrania
W "today" mam wszystkie dostępne mecze na dziś, a w "early" w nawiasie jest 626 spotkań klikam w zakładkę i mam tam tylko jedno spotkanie. Ma ktoś tak jeszcze?zerknij czy nie masz gdzieś zaznaczonego "today". w ac88 jest np. po lewej dziś, wkrótce itd