>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Korki

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
ja juz sobie nie kupie wkretow, ostatnie lata gralem w jakichs adidasach nie pamietam nazwy i zawsze konczylo sie tak samo ze po kilku meczach przez podeszwe przebijalo sie to metalowe w co wkrecane sa korki i strasznie kulo w stope, o dziwo koledzy ktorzy tez mieli takie buty nie mieli takiego problemu, nie wiem czym to jest spowodowane u mnie, ale teraz jak bede kupowal to tylko jakies lanki

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
ja zawsze lanki...najlepsze korki jakie miałem to oryginały Nike Total 90...te dwu kolorowe:pP (biało czerwone).
Wygodne, z fajknej skórki, idealnie przylegały do sttopy.
Teraz mam jakieś padło...ale niesą najgorsze;]

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
ja z adidasow polecam predatory ;D a z nike&#39;ow to popularne totale &#39;90
totale RoX
podstawowa wersja biało czerwone, cena nawet nie jakoś wygórowana.
Tak samo bardzo dobrym butem jest Nike Tiempo.
Bardzo podobają mi się Nike Mercurial(żółte:p), ale jestem bramkarzem i niepotrzebuje na tą pozycje takich butów

ogólnie Nike dla mnie dużo lepszy od Adidasa

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
teraz mam korki adidasa ale wczesniej mialem sami nike i tez musze przyzna cze nike lepsze/ nike tiempo nie polecam moze dlatego mam do nich zle odczucia bo kumpleowi bo 2 miesiacach grania sie podeszwa rozwalila. a gra sie moze dobrze, nie wiem nie wiem ;D

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
a ja was zaskoczę bo im najlepiej do tej pory grało się w koreczkach Umbro... miałem Nike total 90 i owszem dobrze się grało, również nie narzekałem na Adidasa /chociaż gorzej &quot;grywalne&quot; dla mnie od Nike/... lecz w Umbro najlepiej mi się grało... wpierw lanki /modelu nie pamiętam ale były czerwone jakieś :p/, a następnie wkręty /model X-jakiś tam/... więc skromnie i bez obawy polecę ci obuwie tej firmy ;)

matex 0

matex

Użytkownik
Panowie - a co sądzicie o korkach firmy Kipsta ? Potrzebuje tanich korkow , ktore do konca tego roku nie rozwaliły. mi jakies profesjonalne nie sa potrzebne ;)

pawelekdabelek 0

pawelekdabelek

Użytkownik
a ja was zaskoczę bo im najlepiej do tej pory grało się w koreczkach Umbro... miałem Nike total 90 i owszem dobrze się grało, również nie narzekałem na Adidasa /chociaż gorzej &quot;grywalne&quot; dla mnie od Nike/... lecz w Umbro najlepiej mi się grało... wpierw lanki /modelu nie pamiętam ale były czerwone jakieś :p/, a następnie wkręty /model X-jakiś tam/... więc skromnie i bez obawy polecę ci obuwie tej firmy ;)
hehe powiadasz umbro?? a jak jest z wytrzymałościa??

adriano7 0

adriano7

Użytkownik
Wg mnie korki powinieneś dobierać do tego jaki styl gry preferujesz. Jeśli Twoim atutem jest przyśpieszenie/szybkość to polecam Mercurial Vapor / Puma v1.08. Jeśli jesteś odpowiedzialny za rozgrywanie piłki/dokładność podań to Nike Tiempo / Adidas Predator. Dla obrońców i napastników, którzy cenią dokładność proponowałbym Nike T 90 Laser. To tylko moja wersja i każdy piłkarz nosi obuwie wg własnych upodobań.

C 0

cr7

Użytkownik
Ja mysle że to nie od korków zalerzy dokładność, szybkość czy dokładność zawodnika!! To od gracza i jego umiejętności wszystko zalerzy więc nie gadaj bzdur!

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Wg mnie korki powinieneś dobierać do tego jaki styl gry preferujesz. Jeśli Twoim atutem jest przyśpieszenie/szybkość to polecam Mercurial Vapor / Puma v1.08. Jeśli jesteś odpowiedzialny za rozgrywanie piłki/dokładność podań to Nike Tiempo / Adidas Predator. Dla obrońców i napastników, którzy cenią dokładność proponowałbym Nike T 90 Laser. To tylko moja wersja i każdy piłkarz nosi obuwie wg własnych upodobań.
jak ktos nie potrafi grac to buty tez mu nie pomoga, a jak ktos potrafi to w jakich by korkach nie gral to by mu nie sprawialo duzo problemu, ale dyskusja dotyczy tu chyba takich ktore bede najodpowiedniejsze i najwytrzymalsze

Do góry Bottom