jak ktos nie potrafi grac to buty tez mu nie pomoga, a jak ktos potrafi to w jakich by korkach nie gral to by mu nie sprawialo duzo problemu, ale dyskusja dotyczy tu chyba takich ktore bede najodpowiedniejsze i najwytrzymalsze
Chyba zrozumiałe jest to, że nie mam tu na myśli kogoś kto nie potrafi grać... a idąc dalej jeśli jest ktoś profesjonalistą to w byle jakich butach nie zagra. W jednych będzie czuł się bardzo dobrze, w innych może czuć dyskomfort i przez to nie będzie w 100% prezentował swoich możliwości na boisku. Inną sprawą są indywidualne kontrakty podpisywane przez graczy ze znanymi firmami. Oczywiście nie mówię tu o wszystkich - jest to sprawa indywidualna.
Te dwie zalety mają buty Talaria IV. Nie wiem czy są dość znaczące różnice we wcześniejszych modelach, bo nie miałem okazji w nich grać. Za to Talaria IV posiadam od kilku miesięcy i to są zdecydowanie najlepsze buty jakie do tej pory miałem. Wykonane z materiału Teijin KNG-75, który doskonale dopasowuje się do stopy, przez co polepsza się czucie piłki. UWAGA na tańszą odmianę tych butów, a mianowicie: Veloci - wykonane są z gorszych materiałów, także mają mniej owalną budowę. Wg mnie lepiej dołożyć 100zł więcej i mieć Talaria IV. Zdecydowanie polecam.
Polecam Predatory :spokodfhgfh: według mnie najlepsze buty na rynku chodzi mi o ten model jaki był na MŚ Germany:-D w tym najnowszym jeszcze nie grałem. Patrząc na różne gazety pomyślałem sobie że jakoś tak dziwnie dla obrońcy (na przykładzie P. Lahma) w Predatorach bo jak dla mnie to buty dla pomocników takich rozgrywających bardziej. Ale sam je kupiłem oczywiście skóra ???? i są poprostu za***te nie ważne czy dla obrpńcy czy dla kogo tam jeszce poprostu najlpesze :-D:-D
Ile za nie dałeś ? :-D ciekawo czy są warte ceny. Ja mam takie halówki i nie narzekam mam wcześniejszy model i trzymają już rok :-D:-D a gram w nich gdzie sie da i na codzień po podwórku w nich latam
Witam, nie mogę założyć nowego tematu, więc pisze tutaj.
Planuje kupić korki na ten sezon, wybrałem już dwa modele: http://allegro.pl/korki-adidas-kaiser-5-liga-black-white-46-2-3-i1512915088.html
lub http://allegro.pl/nike-tiempo-mystic-iii-fg-r-45-5-017-ssp-713-i1507479243.html
Więc, tak więcej dobre słyszałem o kaiserach, tylko zastanawiam się bo mam dosyć szeroką stopę i nie wiem czy mi będą pasować. Nie mogę ich nigdzie w sklepie zobaczyć i przymierzyć(ciężko o ten model). Mierzyłem tylko kaisery ale samby(małe gumowe koreczki) to były OK. Tylko nie wiem czy lanki które chce kupić nie będą trochę inaczej leżały.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz, może ktoś z was ma któryś z tych modeli, jeśli tak niech wyrazi swoją opinie.
Mam te i te, i chwalę sobie obie pary. Jednak chyba lepszy komfort gry jest w Kaiserach. Buty wykonane ze skóry więc do każdej nogi się dopasują, jak masz rozmiar nogi takie jak podałeś linki to niezłą szkite masz