J
7K
juanroman08
Forum VIP
Ja się z Tobą Odi nie zgodzę jeśli chodzi o typ na Slovan, tzw. do trzech razy sztuka wcale nie musi mieć zastosowania w tej lidze, Slovan chciał grać w KHL to teraz musi się nauczyć tej ligi, to nie jest liga "ogórkowa" tak jak na Słowacji gdzie leje się większość drużyn i raz na jakiś czas przyjdzie zagrać z Koszycami czy Skalicą. Można powiedzieć że tu weryfikacja nastąpiła bardzo szybko i co dziwne dla mnie Slovan przegrał nawet z Donbassem, który również debiutuje, ale w mojej ocenie była to drużyna z podobnym potencjałem. Co do Spartaka to chyba największe zaskoczenie dwóch pierwszych kolejek, dwa mecze i tylko jedna bramka stracona, a warto zaznaczyć że oba na wyjazdach, Murphy i Borisov podchodzą do rywalizacji o miano pierwszego goalie z pełną motywacją i chęcią udowodnienia kto jest lepszy, a wynik dla drużyny jest bardzo zadowalający. Poza tym sam fakt że Spartak wymienił praktycznie 3/4 drużyny jest tu bardzo wymowny, jak na razie ta operacja jest poparta bardzo dobrą grą i wynikami, co prawda prym w punktowaniu wiodą dwie pierwsze piątki, ale to też znaczy że zawodnicy w których pokłada się nadzieję nie zawodzą. Na tę chwilę Spartak stanowi dla mnie stabilniejsze "podłoże" niż Slovan, kursy na zwycięstwo ML również są całkiem przyjazne więc z tej dwójki zdecydowanie goście.
Spartak Moskwa ML / 1.97 MarathonBet / 1.95 Sportingbet ???? (w innych bukach kursy w granicach 1.90)
Slovan poniżej 2.5 bramki / 1.75 Expekt
e: szkoda tej bramki w końcówce, tak blisko zwycięstwa, a jednak tak daleko... Brawo Odi
Spartak Moskwa ML / 1.97 MarathonBet / 1.95 Sportingbet ???? (w innych bukach kursy w granicach 1.90)
Slovan poniżej 2.5 bramki / 1.75 Expekt
e: szkoda tej bramki w końcówce, tak blisko zwycięstwa, a jednak tak daleko... Brawo Odi