>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konsekwentnie do przodu - typy by catalona

catalona 704

catalona

Użytkownik
Polska - Czarnogóra; Polska (-3.5) @ 1.8 Bet365 ⛔
STAWKA:
200 PLN
EWK: 360 PLN

Czarnogóra mocno osłabiona, przyjeżdżają 4 juniorki poniżej 18 roku życia, okrojony skład

//E; przepraszam Was za ten typ, siebie osobiście już przeprosiłem..słabo zagrały i tyle, co tu więcej dodawać

catalona 704

catalona

Użytkownik
⚽ Chile - Australia; Chile @ 1.5 ✅
:siata: Chiny - Hiszpania; Chiny @ 1.3 ✅
@ 1.95 Bet365
STAWKA:
100 PLN
EWK: 195 PLN ✅

Zabójca

Z trochę wyższych kursów polecam USA. ✅

E;
⚽ Meksyk - Kamerun; powyżej 2.5 bramek @ 2.5 Bet365 ⛔
STAWKA:
20 PLN
EWK: 50 PLN

Dla lepszego oglądania. To jest taki półfinał o wyjście z grupy. Brazylia wyjdzie na pewno, więc czemu mieliby nie powalczyć i nie zaryzykować. Chorwaci pokazali charakter i formę, nie ma co kalkulować.

Otrzymane punkty reputacji: +3
catalona 704

catalona

Użytkownik
⚽ Anglia - Kostaryka; Anglia @ 1.85 Bet365 ⛔
STAWKA:
200 PLN
EWK: 370 PLN

Wiem, wiem.. CostaRica nieobliczalna, ale dziś kurs na Anglię smakowity i Sterling coś ustrzeli rewelacji mistrzostw.

//e; żeby w temacie szło tak jak na live..

Otrzymane punkty reputacji: +1
catalona 704

catalona

Użytkownik
CZERWIEC​

KUPONY: 20
WYGRANE: 7
PRZEGRANE: 13
ZWROTY: -
SKUTECZNOŚĆ: 35 %

TYPY: 60
TRAFIONE: 36
CHYBIONE: 22
ZWROTY: 2

POSTAWIONE: 1805 PLN
WYGRANE: 1202 PLN
ZYSK: ⛔ 603 PLN
YELD: ⛔ 33,40 %​

Czerwiec był fatalny w typowaniu w temacie. Ja poratowałem się wówczas gra na żywo, ale bardzo przepraszam śledzących temat. Lipiec był dla mnie trudnym miesiącem do stałego śledzenia na tyle, aby podawać typy do wiadomości innych. Teraz mam sporo więcej czasu.

Zbliżają się ligi europejskie, rozgrywki międzynarodowe i przede wszystkim mistrzostwa w siatkówce. Osobiście mam sporo przemyśleń na ich temat.

Sama formuła podawania typów się nie zmieni. Nie wszystkie kupony zdążę podać, ale będę starał się podawać te główne, w których mam zawierzenie.
Przed i w trakcie mistrzostw przybędzie &quot;fanów&quot; siatkówki, przed czym przestrzegam. Kto śledził mój temat, widział, że siatkówka to moja mocniejsza strona - zachęcam więc do śledzenia mojego tematu.

Dziś już nie będę wstawiał już kuponów, ale polecam over bramkowy w meczu Lech i Pogoń⛔, Portoryko kobiety w siatkówkę✅ oraz over 179.5✅ w meczu Polaków w Memoriale Huberta Wagnera.

STYCZEŃ: ⛔ 12 %
LUTY: ✅ 14.85 %
MARZEC: ✅ 7.78 %
KWIECIEŃ: ✅ 1.4 %
MAJ: ✅ 13.88 %
CZERWIEC: ⛔ 33.40 %

catalona 704

catalona

Użytkownik
:siata: Polska - Rosja; Polska @ 3.25 Bet365 ✅
STAWKA:
50 PLN
EWK: 162.50 PLN ✅

Turniej Huberta Wagnera. Oglądając turniej, widać kto odbył najcięzszy trening. Ewidentnie są to Rosjanie. Wczoraj, mimo zwycięstwa z wychodzącymi z dołka Bułgarami, Rosjanie mieli ociężałe akcje. Tuż przed memoriałem zakończyli ciężki trening. Możnaby powiedzieć, że kontynuują go dalej. Memoriał jest kolejnym z elementów przygotowania do MŚ. Skład też nie jest tym, jakim będą wychodzić do najważniejszych spotkań na mistrzostwach.
Polacy wczoraj zaprezentowali się dobrze. Dziś wyjdzie inny skład, ale widać, że przygotowania we Francji i Spale dają swoje skutki. Dziś wyjdziemy pierwszym garniturem i jest to bardzo kluczowe spotkanie. Mimo wszystko Rosjanie to top siatkarski, nawet tym składem jakim się zaprezentują. To mini sprawdzian z okresu przygotowawczego dla naszej kadry. Rosjanie to godny rywal, lecz osłabiony. Widzę value w kursie i polecam hp oraz czysty win.

E; Krótka lektura na temat polskiej reprezentacji przed mistrzostwami
http://forum.bukmacherskie.com/f32/mistrzostwa-swiata-w-siatkowce-mezczyzn-polska-2014-30-08-21-09-a-111047-3.html#post4713425

Otrzymane punkty reputacji: +3
catalona 704

catalona

Użytkownik
MISTRZOSTWA ŚWIATA W SIATKÓWCE MĘŻCZYZN
POLSKA 2014

Tak jak pisałem wcześniej, będę wstawiał moje typy odnośnie siatkarskich mistrzostw. Stawkowanie jednostkowe. W sierpniu poszedł jedynie singiel, więc nie będę robił podsumowań, a jedynie zaliczę to pod wrzesień ( jako 0.5j). Kursy z Bet365. Każdy mój typ w mojej opinii przemyślany, zapraszam do śledzenia tematu!
:siata::siata::siata::siata::siata::siata:​

Polska - Serbia; powyżej 182.5 @ 1.75 ⛔
1j

Włochy - Iran; Włochy powyżej 94.5 @ 1.8 ⛔
1j

Argentyna - Wenezuezla; Argentyna (-2.5) @ 1.8 ✅
1j

Kamerun - Australia; Kamerun (+2.5) @ 1.7 ⛔
1j

Otrzymane punkty reputacji: +1
catalona 704

catalona

Użytkownik
Grać, zabijać już dziś :]

Argentyna - Kamerun; Argentyna (-2.5) @ 1.28 ✅
Polska - Wenezuela; Polska (-2.5) @ 1.33 ✅
@ 1.71

1.5j

Zabójca.

Kameruńczykom pomyliły się mistrzostwa. To nie turniej cztery lata temu, gdzie coś pokazywali. Euforia przy chociaż dwupunktowym prowadzeniu to za mało by cos ugrać. Set ugrany z Wenezuelą to jedynie &quot;zasługa&quot; trenera Wenezueli, który niepotrzebnie dokonał zmiany rozgrywacza. Kameruńczycy nie wyjdą z dwudziestki.

Antiga da pograć szerszej kadrze. Nie zmienia to faktu, że Wenezuela to daleki świat do naszego. Na wyróżnienie zasługuje moim zdaniem jedynie Pinerua ( no i może lekko środkowi). W razie słabszej gry Chem&#39;y a taka zapewne będzie, gdy nasi będą dobrze stawiać blok, nie ma alternatywy. Na ławce siedzi nieprzygotowany do gry na tak dużej imprezie Paez. U nas bardzo wyrównana kadra. Pograją zapewne żądni gry Kubiak czy Drzyzga. Nie ulega wątpliwości, że przed własną publicznością Polacy nie będa pozwalać sobie na okresy słabszej gry, a na pewno nie z takim rywalem.

USA - Portoryko; USA (-2.5) @ 1.44 ✅
Włochy - Belgia; Włochy @ 1.2 ✅
@ 1.73

1j

catalona 704

catalona

Użytkownik
Meksyk - Chiny; Chiny (-2.5) @ 1.61 ⛔
Finlandia - Korea Płd; Finlandia @ 1.36 ✅
@ 2.2

1j

No to ostatni dziś kupon. Jeśli Chińczycy i Finowie zagraja na własnym poziomie to nie powinno być najmniejszych problemów z wejściem typów. Meksykanie grają bez niespodzianek. Oglądałem ich spotkania w grupie LŚ i nie było fajerwerków. Na mistrzostwa przyjechała ta sama, nie grająca nic nowego ekipa. Może grają lepiej niż Kamerun, ale to za mało. Chiny to równa, solidna, raczej powtarzalna ekipa. Yuan gra na wysokim procencie w ataku, zespół poukładany jeśli chodzi o zagrywkę i rozegranie.

Co do Finów można mieć mieszane uczucia po spotkaniu z Kubańczykami. Mecz Niemców pokazał, że Kuba to juz dawno nie ten silny zespół sprzed lat ( Fidel team). Pierwsze koty za płoty, więc Finowie mają dalej argumenty po swojej stronie. Wyrównany, doświadczony zespół mający ambicje na walkę nie tylko w pierwszej fazie turnieju. Zawodzi Matti Oivanen, ale jest szansa, że pogra dziś więcej niż z Kubą i z lepszym skutkiem. Dobrze funkcjonuje środek, serwis &quot;flotem&quot; do zniesienia.
Korea zagrała dość przeciętne spotkanie z Tunezją. Mimo zwycięstwa, nie zachwycili. Warunki fizyczne przemawiają za ich dzisiejszym rywalem. Plusy Koreańczyków to dobra gra w obronie i dość solidne rozrzucanie gry na siatce.

//E; pierwszy set u Chińczyków :zoltakartka: potem już lekko...

catalona 704

catalona

Użytkownik
Kuba - Tunezja; Kuba (-2.5) @ 1.5 ⛔
1j

Belgia - Iran; Iran (-1.5) @ 1.53 ✅
1j

Serbia - Wenezuela; Serbia (-2.5) @ 1.25 ✅
Niemcy - Finlandia; Niemcy @ 1.4
✅
@1.75
1j

Brazylia - Korea Płd; Brazylia (-2.5)@ 1.22 ⛔
Polska - Kamerun; Polska (-2.5) @ 1.14 ⛔
Włochy - Portoryko; Włochy (-2.5) @ 1.16 ⛔
@1.62

1j

//E; ostatni kupon to the best of the strongest :] O ile Polaków można wytłumaczyć, bo dzień wczesniej ciężki trening, przed meczem siłka, to Brazylijczycy i Włosi odsłonili swoje słabe oblicza. Włosi pokonani przez jedną z czterech najgorszych ekip mistrzostw :grin:

catalona 704

catalona

Użytkownik
Kuba-Bułgaria; Bułgaria @ 1.4
Finlandia- Chiny; Finlandia @ 1.33 ⛔
Australia-USA; USA @ 1.03
@ 1.92

1j

Bułgarzy, tak jak typowałem ulegli Grozerowi i spółce. Mimo, że nie śledziłem wczoraj tego spotkania, myślę że gra Bułgarów idealnie odzwierciedla wynik spotkania. Bułgarzy nie zadziwiali ani przez chwilę w tym sezonie. Brak Yosifova utrudnia manewry na pozycji środkowego. Sokolov też nie jest w szczytowej formie, zawodzi przyjęcie i zagrywka. Wiadomo zawsze coś tam wpadnie, Skrimov potrafi ciekawie pomierzyć. Kolejny rywal &quot;zielonych&quot; to Kubańczcycy. Ich gra mnie zaskakuje na plus. Mimo wszystko to zespół z niższej półki od Bułgarów. Spotkanie młodości i entuzjazmu z rutyną i ograniem. Tym razem stawiam na to drugie, zważając że zawodnicy mają juz sporo setów w nogach i często doświadczenie jest decydujące w takich spotkaniach.

Czytałem przed chwilą opinię, że mecz Finlandia - Chiny to czyste 50/50. W analizie wyczytałem, że Chińczycy pokonają słabych Finów, którzy mają słaby serwis. Gdyby jedynie serwis decydował o szansach drużyn, to niestety Polacy nie mieliby szans na półfinał. Może to śmiesznie zabrzmieć, ale Chińczycy to taki zespół, który wygrywa mecze z gorszymi zespołami, ale trafiając na mocniejszą ekipę nie zaskakuje niczym. To sytuacja nie tylko opierana na faktach z mistrzostw. Finowie prezentuja się dobrze, nic mniej nic więcej. Wczoraj porażka z Kanadą 3:0, ale sama gra nie była taka zła. Dwukrotnie przegrali na przewagi, gdzie zdecydowała obecność Schmitta w zespole Kanady. Finowie mogliby śpiewać &quot;gramy u siebie&quot;. Duża grupa kibiców Finów dopinguje swoją ekipę co mecz. Ewidentnie sprzyja to wynikom Suomi. Kto nie wierzy, odsyłam do meczu z Kubą, gdzie byli w fatalnej sytuacji. Doping poniósł ich w tym spotkaniu niesamowicie. Może to takie niuanse, ale będą z każdym spotkaniem coraz ważniejsze.

USA to czysta podbitka, pewka jak wskazuje sam kurs. Za wysokie progi na Australię. Myślę, że spodziewali się mimo wszystko trochę lepszych wyników po sobie. Edgar cudów sam nie uczyni.

Niemcy - Rosja; Niemcy (+2.5) @ 1.66
1.5j

Nie sugerowałbym się kursem 1.14 na Rosję. Nawet jeśli są faworytem to na pewno jeśli chcecie pograć za sporą kasę, lepiej poszukać czegoś pewniejszego. Niemcy zagrali dramat na otwarcie. Po kursach w następnych spotkaniach widać, że oddsmakerzy sugerowali się nokautem od Brazoli. Fajnie było skorzystać z tego powodu w kolejnych meczach. I kolejny fajny kurs. Rosja to maszynka. Ale ta maszynka czasem się zacina. W trudnych chwilach Dimitrij robi swoje i jest ok. Udowodnili to w spotkaniu z Bułgarami, gdzie wygrali &quot;dzięki&quot; słabościom Bułgarów. Rosja to faworyt turnieju i to nie ulega wątpliwości. Niemcy to teraz bardziej poukładany zespół od Bułgarów, których rozpracowali w czterosetówce. W turniej wszedł już Kaliberda, Grozer tłucze strasznie. Ciężko może być na środku, bo Bohme czy Fromm grają czarne/czerwone. Bardzo ważna dla losów spotkania będzie zagrywka. Rosja płynie przez ekipy słabo grające zagrywką. U Niemców ma kto pokuć, więc nie sądzę żeby dla Rosjan był to spacerek jak sugerują to kursy na spotkanie. Niemcy &quot;coś&quot; ugryzą, od nich zależy ile.

Brazylia - Kanada; powyżej 139.5 @ 2 ✅
0.5j

Do lekkiego pogrania.

catalona 704

catalona

Użytkownik
Kuba - Bułgaria; Bułgaria @ 1.4 ⛔
2j

Finowie polegli 3:2 i cały kupon również. Dalej jednak stawiam na Bułgarów, więc ponawiam kupon w nowym wydaniu.

//E; Bułgaria według mnie druga po Włochach kompromitacja turnieju...

Do góry Bottom