>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Konkursy

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Wracając do konkursu żużlowego.
Czy są użytkownicy chętni na przeprowadzenie takiego konkursu i pomoc np. w podliczaniu czy prowadzeniu tabeli?

Masz ciekawy pomysł na zorganizowanie konkursu z innych dyscyplin czy konkurs typerski? Chcesz pomoc? Napisz.
pisałem Vaderowi, że bezproblemowo można na mnie liczyć w kwestii ustalania zdarzeń jak i podliczania/tworzenia tabelki...

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Czy Administracja planuje jakis konkurs tenisowy na Roland Garros? (za 2 tyg start). Wiem ze piorytetem jest Euro ale tenis to tez wazna czesc tego forum ;)

p@blinho 0

p@blinho

Użytkownik
Widzę są konkursy żużlowe, piłkarskie, siatkarskie itd, ale nie widzę ani jednego tenisowego.. A tu zaraz Roland Garros... Czyzby nikłe zainteresowanie tą dyscypliną? Sądząc po ruchu w dziale tematycznym jednak ludzie typują tenis...

p@blinho 0

p@blinho

Użytkownik
Mogę pomóc w organizacji w przypadku braku sily roboczej... ???? Zajmowałem sie tym na kilku forach o identycznej tematyce..

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Z ligi angielskiej znowu będzie konkurs w tej głupiej formule co ostatnio?
E:
Trochę bez sensu, bo tamten konkurs polegał tylko i wyłącznie na tym żeby trafić jak najwyższy kurs, podobnie jak w &quot;Typy dnia&quot;, tylko że tam przynajmniej kursy są ograniczone, a tu można ładować kilkanaście typów po kursach np. 20.00 i liczyć że może coś się uda trafić...

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
E:
Trochę bez sensu, bo tamten konkurs polegał tylko i wyłącznie na tym żeby trafić jak najwyższy kurs, podobnie jak w &quot;Typy dnia&quot;, tylko że tam przynajmniej kursy są ograniczone, a tu można ładować kilkanaście typów po kursach np. 20.00 i liczyć że może coś się uda trafić...

Do góry Bottom