>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konkursy

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Wracając do konkursu żużlowego.
Czy są użytkownicy chętni na przeprowadzenie takiego konkursu i pomoc np. w podliczaniu czy prowadzeniu tabeli?

Masz ciekawy pomysł na zorganizowanie konkursu z innych dyscyplin czy konkurs typerski? Chcesz pomoc? Napisz.
pisałem Vaderowi, że bezproblemowo można na mnie liczyć w kwestii ustalania zdarzeń jak i podliczania/tworzenia tabelki...

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Czy Administracja planuje jakis konkurs tenisowy na Roland Garros? (za 2 tyg start). Wiem ze piorytetem jest Euro ale tenis to tez wazna czesc tego forum ;)

p@blinho 0

p@blinho

Użytkownik
Widzę są konkursy żużlowe, piłkarskie, siatkarskie itd, ale nie widzę ani jednego tenisowego.. A tu zaraz Roland Garros... Czyzby nikłe zainteresowanie tą dyscypliną? Sądząc po ruchu w dziale tematycznym jednak ludzie typują tenis...

p@blinho 0

p@blinho

Użytkownik
Mogę pomóc w organizacji w przypadku braku sily roboczej... ???? Zajmowałem sie tym na kilku forach o identycznej tematyce..

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Z ligi angielskiej znowu będzie konkurs w tej głupiej formule co ostatnio?
E:
Trochę bez sensu, bo tamten konkurs polegał tylko i wyłącznie na tym żeby trafić jak najwyższy kurs, podobnie jak w &quot;Typy dnia&quot;, tylko że tam przynajmniej kursy są ograniczone, a tu można ładować kilkanaście typów po kursach np. 20.00 i liczyć że może coś się uda trafić...

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
E:
Trochę bez sensu, bo tamten konkurs polegał tylko i wyłącznie na tym żeby trafić jak najwyższy kurs, podobnie jak w &quot;Typy dnia&quot;, tylko że tam przynajmniej kursy są ograniczone, a tu można ładować kilkanaście typów po kursach np. 20.00 i liczyć że może coś się uda trafić...

Do góry Bottom