>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konkursy

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dodatkowych konkursów z dużymi pulami przez wakacje nie przewidujemy. To okres, gdzie mniej osób przesiaduje na komputerze, dużo osób wyjeżdża i nie ma sensu organizować dużych przedsiębiorstw. Zamiast tego mamy w planach zrobić mini konkursy - krótkoterminowe z freebetami czy gadżetami.
Jakie są przewidywane nowe konkursy? I mniej więcej kiedy one będą jak już
Obecnie będzie konkurs z Copa America. A co do reszty to nad Toba masz odpowiedź Marcina.
Pzdr

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
No a potem zapewne Ekstraklasa, niższe ligi, liga typerów, więc znowu trzeba będzie poświęcić godzinę, żeby wszystko wytypować...;)
Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale myślę, że wraz z początkiem sezonu, mógłby ruszyć konkurs w stylu &quot;Hity z (sponsor)&quot;... tzn. same mecze na szczycie co weekend z wybranych krajów...
Bukmacherzy promują hitowe pojedynki (patrz chociażby superdouble w Unibet), więc osoby odpowiedzialne za wybór konkursów mogłyby to przemyśleć...
2.pomysł to &quot;konkurs polski&quot;, tzn. same zdarzenia z polskich lig (nożna, ręczna, kosz, siatka), choć w sumie piłka zapewne będzie oddzielnie, więc pozostałe 3 dyscypliny mogłyby stanowić &quot;polskie trio&quot;, gdyż sporo osób, co jest z resztą oczywiste, typuje głównie &quot;Polskę&quot;...
Czasu jest dużo, może akurat któryś pomysł przypadnie do gustu Marcinowi i spółce:razz:

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
.pomysł to &quot;konkurs polski&quot;, tzn. same zdarzenia z polskich lig (nożna, ręczna, kosz, siatka), choć w sumie piłka zapewne będzie oddzielnie, więc pozostałe 3 dyscypliny mogłyby stanowić &quot;polskie trio&quot;, gdyż sporo osób, co jest z resztą oczywiste, typuje głównie &quot;Polskę&quot;...
Mi tam przypadło z pewnością. Tobet zapewne byłby zainteresowany takim przedsięwzięciem, chociaż tu zobaczymy.
Na jesieni Eurobasket w kosza, w grudniu MŚ kobiet a w styczniu ME chłopaków w rękę, może zrobimy jeden duży konkurs na dwie handball&#39;owe imprezy, w jakiś sposób to dzieląc.
Śledźcie forum, a będziecie wiedzieć, ale na pewno konkursów nie zabraknie ;)

koliberek 83

koliberek

Użytkownik
Mam pytanie odnosnie organizacji turnieju na ME w siatkowce mezczyzn? Czy moderatorzy maja w planach organizacje owego konkursu? Wedlug mnie nie musi byc zadnych nagrod fajnie jestn tez potypowac for fun. Jesli jest chec zorganizowania takiego turnieju to zglaszam sie z inicjatywa pomocy przy ew. podliczaniu typow badz sporzadzaniu tabeli. Pozdrawiam ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Konkurs zostanie zorganizowany. Czas trwania ME to około 8 dni, dlatego w puli nagród nie będzie bonusów czy freebety. Załatwimy za to gadżety dla TOP3.
Pomoc przy podliczaniu się na pewno przyda.
----
Osoby, które chcą pomóc w podliczaniu, organizacji itp konkursów są jak najbardziej mile widziani i każda pomoc się przyda. Niezależnie od konkursu. Masz pomysł, chcesz pomoc? Napisz do mnie na PW.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Teoretycznie dzisiaj ma być start Ligi Typerów. Ze względu technicznych prawdopodobnie wystartujemy 12 września. Jeśli dzisiaj i jutro nie będzie informacji o LT to tak się stanie.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
W tamtym sezonie fajny byl
Fajny to był Basket Cup... Sezon się zaczyna, gwiazdy walą po europejską kasę drzwiami i oknami, więc może zrobić kolejną edycję, bo z tego co pamiętam, to poprzednia cieszyła się dużym zainteresowaniem ?
Ew. od razu zgłaszam chęć pomocy przy organizacji, jeśli takowa okaże się potrzebna

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
jak się ma sprawa z multikontem johnygangsta/el Nino? Dlaczego konsekwencje były tylko w Uczcie Piłkarskiej, a w pozostałych konkursach dalej typuje i ma podliczone typy?
e/ dzięki za info ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ze względu m.in na ustawę hazardową wolimy takich konkursów nie organizować na forum. Jest wystarczająco dużo konkursów, nowe niebawem.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Specjalnie się zalogowałem, żeby zadać to samo pytanie ;d @zikos mnie uprzedził, ale podbijam jego pytanie.
e: NBA

Do góry Bottom