princeas
Użytkownik
troche żenujące to podejście, bo wychodzi na to, że niektórzy są bardziej uprzywilejowani na tym forum. nie sądziłem, że możecie tak potraktować niektórych członków forum,którzy swego czasu czynnie brali udział w dyskusjach, analizach, a konkursy trakrtowali jako zabawe i swego rodzaju rywalizację. teraz wychodzi na to, że udział w konkursach mogą brać osoby, które tym forum "żyją" i po prostu nagrody im się "należą" :] Naprawde ciekawi mnie kryterium w jaki sposób dobieracie osoby "godne" przystąpienia do tej jakby nie patrzeć zabawy. Może najlepiej zróbcie je konkursami zamknietymi, a wybranym uczestnikom wyślicie hasło na PW. Co jak co, ale w ten sposób tylko zniechęcacie użytkowników forum swoją dyskryminacją i wywyższaniem się.
Nie chciałbym tutaj w jakiś sposób wychwalać się moimi zasługami dla forum, bo nie sa one jakieś wielkie, ale swój udział już niejednokrotnie zaznaczyłem pomagając w tego typu konkursach. Widzę, że zostało to już zapomniane. Anyway, dzięki :]
Nie chciałbym tutaj w jakiś sposób wychwalać się moimi zasługami dla forum, bo nie sa one jakieś wielkie, ale swój udział już niejednokrotnie zaznaczyłem pomagając w tego typu konkursach. Widzę, że zostało to już zapomniane. Anyway, dzięki :]