>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konkursy

princeas 11

princeas

Użytkownik
troche żenujące to podejście, bo wychodzi na to, że niektórzy są bardziej uprzywilejowani na tym forum. nie sądziłem, że możecie tak potraktować niektórych członków forum,którzy swego czasu czynnie brali udział w dyskusjach, analizach, a konkursy trakrtowali jako zabawe i swego rodzaju rywalizację. teraz wychodzi na to, że udział w konkursach mogą brać osoby, które tym forum &quot;żyją&quot; i po prostu nagrody im się &quot;należą&quot; :] Naprawde ciekawi mnie kryterium w jaki sposób dobieracie osoby &quot;godne&quot; przystąpienia do tej jakby nie patrzeć zabawy. Może najlepiej zróbcie je konkursami zamknietymi, a wybranym uczestnikom wyślicie hasło na PW. Co jak co, ale w ten sposób tylko zniechęcacie użytkowników forum swoją dyskryminacją i wywyższaniem się.
Nie chciałbym tutaj w jakiś sposób wychwalać się moimi zasługami dla forum, bo nie sa one jakieś wielkie, ale swój udział już niejednokrotnie zaznaczyłem pomagając w tego typu konkursach. Widzę, że zostało to już zapomniane. Anyway, dzięki :]

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Powiem Wam tak Panowie,macie władzę za pośrednictwem kliknięcia myszki,ale niestety nadużywacie jej i to bardzo,z tymi dwoma konkursami,które będą się właśnie zaczynać,zrobiliście Big Szopkę;)Jeśli robić selekcję,to już na jakimś poziomie,a nie jak leci i bez przemyślenia,oraz przeglądając 2 ostatnie strony postów użytkownika.Ja już nie będą skomlał,jaki ja to jestem biedny,ale wstawię się też za innych,bo widzę na liście,że odrzucacie osoby,które zarejestrowały się już dłuuuugi czas temu(patrz wyżej)i mają spory wkład merytoryczny w forum,mimo,że może obecnie mało piszą(Nie każdy jest bezrobotny i siedzi tu dzień w dzień)to przez te poprzednie lata,bardzo się starały i nie czekały tylko na konkursy,jak Wy to argumentujecie.Dopuszczacie osoby z czarnych list,bo znacie je osobiście co??chciałem się wybrać w tym roku na zlot i podywagować na poziomie z fajną grupą osób,ale zauważam,że zrobiło się tu swego rodzaju &quot;towarzystwo wzajemnej adoracji&quot; i ktoś obcy może się nawet na owym zlocie nie pokazywać,no bo po co....Byłem w finale poprzedniej edycji Masters Tenis,miałem obiecany udział w tej i to od bodajże drugiej rundy,wyleciałem z konkursu już na etapie zapisów,co najlepsze,wczoraj rozmawiałem z Administratorem Forum - Marcinem,dostałem szansę na udział w konkursie po spełnieniu pewnych warunków,ale widzę,że ktoś z Moderatorów wziął sprawy w swoje ręce i usuwa userów jak leci,czekam aż ktoś z ADMINISTRACJI odniesie się do tego posta,fajnie by było,gdyby był to Marcin-Odra jeśli przeczyta mojego posta,jakoś inne osoby nie są dla zbytnio kompetentne;) Pozdrawiam!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
@BrooklynBounce i princeAS
Zależy nam, aby osoby które często wchodzą na forum, dyskutują merytorycznie w działach sportowych i bukmacherskich (nie wliczamy hyde parku) miały pierwszeństwo. W ostatnich konkursach było tak, że duża część to &quot;pijawki&quot;, które mają w d... forum, logują się raz na jakiś czas i akurat trafiają na nowy konkurs. Konkursy mają być przeznaczone główne dla osób, które mają wkład na forum, aktywnie się udzielają w przeciągu kilkunastu tygodni, a nie raz na rok. My, organizując takie konkursy, z bardzo duzymi sumami (chyba największymi w PL) też oczekujemy czegoś od Was. Chyba nie ciężko napisać merytoryczny post raz dziennie, czy kilka w tygodniu. Forum jest duże, dużo działów, macie ogromne pole popisu do napisania konstruktywnych wypowiedzi, komentarzy czy analiz. Macie czas pisać o głupotach w hyde parku to nie piszcie, że nie macie czasu napisać coś ciekawego w działach sportowych.
Pozdro

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Też uważam, że ten pomysł z zakazem konkursowym jest nie na miejscu. Jeśli już robi się coś takiego to może zróbcie taki dział konkursowy jak strefa zamknieta, że dostęp będą miały tylko wybrane osoby. Bo widze że sporo jest osob ktore kiedys mialy duzy wklad w zycie forum a teraz sa ignorowani. Popieram w stu procentach princeas i brooklynbounce. Pierwszy raz spotykam sie z czyms takim na innych forach tego typu podbnych o takiej samej tematyce takich zakazow nie ma.. Pozdro

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jestem ciekawy twojego wkładu na forum... 104 posty w konkursach, aż 4 posty w działach piłka nożna, 2 w pozostałe sporty i kilka postów z pytaniami o promocję czy firmę bukmacherską...
Moim zdaniem nie na miejscu jest zabieranie miejsca i możliwości wygrania nagrody przez użytkowników, którzy nie mają wkładu merytorycznego na forum.
Jako że to nowość na forum to możemy iść na rękę osobą, które miały w przeszłości duży wkład na forum. Jeśli ich aktywność dalej będzie bierna to w kolejnych konkursach dostaną odmowy. Jeśli komuś zależy na konkursach, gdzie można dużo wygrać to po prostu zacznijcie konstruktywnie pisać na forum. Przestrzegam bez spamem, jak macie głupio pisać i dużo to sobie odpuście. Lepiej pisać miej, a konkretnie.
Pozdro

P 95

piotrek_

Forum VIP
Oczywiście najwięcej do powiedzenia mają osoby nie kwalifikujące się. JA rozumiem , że każdy ma prywatne życie i obowiązki ale egzystowanie na tym forum jako zwykła pijawka to szczyt chamstwa. Wystarczy, dwa lub trzy nawet krótkie, konstruktywne posty w miesiącu w jakimś dziale. Niech wszyscy pomyślą ile czasu zajmuje dla osoby w miarę elokwentnej i obeznanej choć trochę w danej dziedzinie napisanie kilku wartościowych zdań na temat zdarzenia. Nieraz trwa to mniej niż 10min. Jeżeli dla was poświęcenie 20-35min miesięcznie z na poczet udziału w konkursach jest nie lada wzywaniem to opuścicie to forum bo po co stwarzać pozory aktywnego usera. Widać, że to pijawka konkursowa .
W moim odczuciu na forum jak najbardziej powinno się wprowadzić zero tolerancji dla takich userów.
W życiu nic nie ma za darmo.
Tutaj też.
Co do wypowiedzi poprzedników. Brooklyn&#39;a i PrincesAS&#39;a to nie będę się wypowiadał bo nie znam waszej historii na forum. Swoje słowa kieruje do wszystkich tych , którzy nie wnieśli nic albo prawie nic.

Zresztą pomyślcie co czują moderatorzy podliczający wiele razy nieraz w późnych godzinach nocnych w pocie czoła po męczącym dniu typy osób , które na forum dla sporego grona userów są wielką nieznaną jednostką, która pojawia się nagle ni stąd ni zowąd na czas konkursów by w przeciągu minuty wkleić łaskawie typy bardzo często na &quot;chybił trafił&quot;, pomijając fakt, że bardzo często wyżej wspomniane &quot;pijawki&quot; potrafią jeszcze krytykować regulamin, wysyłać pw z prośba o zmianę i edycję typu.... bo za szybko wkleili typki. Brak słów.
Dziękuję, dobranoc.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Jeśli już robi się coś takiego to może zróbcie taki dział konkursowy jak strefa zamknieta, że dostęp będą miały tylko wybrane osoby.
Jaki miało by to sens? To jest właśnie po to w strefie otwartej dla wszystkich, by właśnie te osoby zrozumiały, że powinny brać większy udział w funkcjonowaniu forum, że nie można tylko brać (tak jak to robią niektóre pijawki) a czasami warto też coś od siebie dać, to nie jest ruch jednokierunkowy. Forum jest dla użytkowników i to dzięki nim ono funkcjonuje, lecz nie oszukujmy się, są też tutaj osoby które mają głęboko gdzieś takie aspekty jak funkcjonowanie forum i chcą tylko czerpać własne korzyści.
W ten sposób te osoby może zrozumieją, że jeżeli chcą brać udział w konkursach i walczyć o nagrody to powinni trochę więcej udzielać się na forum i dać też coś od siebie.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Słyszałem, że ma być konkurs o piłce latynoamerykańskiej. Tutaj pytanie do adminów bardziej. Jaki buk ma być sponsorem ewentualnie i kiedy ten konkurs miałby się odbyć. Z tym bukiem to też na PW jak najbardziej odpowiedź może być.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Mam pytanie, czy będzie w tym roku konkurs Ligi światowej?
Postaramy się taki konkurs zorganizować.
Słyszałem, że ma być konkurs o piłce latynoamerykańskiej. Tutaj pytanie do adminów bardziej. Jaki buk ma być sponsorem ewentualnie i kiedy ten konkurs miałby się odbyć. Z tym bukiem to też na PW jak najbardziej odpowiedź może być.
W tej kwestii sprawa jest otwarta. Dużo zależy od speców z lig latynoskich, kiedy taki konkurs najlepiej zorganizować.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Ja sądzę, że najlepiej rozegrać taki konkurs gdzieś po wakacjach. Wtedy ruszy sezon w Argentynie i pozostałych krajach hiszpańskojęzycznych oraz na dobre ruszy liga brazylijska. Myślę, że od września można zacząć i skończyć na początku grudnia, chyba że konkurs ma trwać więcej to wtedy inaczej się to zrobi.

Otrzymane punkty reputacji: +2
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Proponuję konkursik na Wimbledon;) chociażby z symbolicznymi nagrodami dla osób z podium, bo przecież nie zawsze muszą to być &quot;tysiące&quot;.
Na innym forum był na RG i cieszył się dużą popularnością...
Jakby ktoś się zdecydował na taki konkurs, to służę pomocą przy organizacji.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Być może będzie organizowany konkurs na Copa America. Ze swojej strony powiem, że nie jest przewidywany konkurs na Otwarte Mistrzostwa Anglii w tenisie, aczkolwiek podobnie było odnośnie Ligi Światowej, konkurs został zorganizowany niemal na ostatnią chwilę, więc obserwujcie forum, a może miło się zaskoczycie.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Apropo, będą jakieś nowe konkursy na forum?
Copa America na dniach.
Dodatkowych konkursów z dużymi pulami przez wakacje nie przewidujemy. To okres, gdzie mniej osób przesiaduje na komputerze, dużo osób wyjeżdża i nie ma sensu organizować dużych przedsiębiorstw.
Zamiast tego mamy w planach zrobić mini konkursy - krótkoterminowe z freebetami czy gadżetami.

Do góry Bottom