>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Konkursy i bonusy na Betsafe

princeas 11

princeas

Użytkownik
&quot;Bonus podlega 6 krotnemu obrotowi po kursie minimum 1.50 dla pojedynczego zdarzenia na kuponie, zanim będzie nim można dowolnie dysponować.&quot; czyli depozyt sam w sobie można wypłacić? czy też trzeba obracac? bo nic o tym nie wspomniano.... wole dla pewnosci dopytac

A 861

amigo007

Użytkownik
Wpłacasz 100zł, masz 150zł. Zanim będziesz mógł cokolwiek wypłacić musisz zagrać za 300zł. Wcześniejsza wypłata nie jest możliwa. Czyli wystarczą ci 2 wygrane pojedyncze kupony z kursem minimum 1,50, stawka 150zł i możesz wypłacać. Promocja nie jest specjalnie &quot;wyśrubowana&quot;. Zdażają się o wiele bardziej wymagające promocje. Np. ostatnia promocja 25% od wpłaty do 100zł w tobet. Tam trzeba było obrócić bonus 15x.

gras197 0

gras197

Użytkownik
Obstaw za 20 PLN – Odbierz zakład 20 PLN za free!

Walka o Puchar Stanleya trwa, w związku z tym mamy dla Ciebie wspaniałą ofertę abyś mógł się ekscytować rozgrywkami NHL w weekend razem z Nami.

Złóż zakład łączony (minimum podwójny) na mecze NHL za dokładnie 20 PLN, a otrzymasz od Nas darmowy zakład o wartości 20 PLN do wykorzystania w poniedziałek.

Bonusowy zakład zostanie automacznie dodany do Twojego konta 14-11-2011 w poniedziałek do 16:00. Nie musisz wysyłać nam w tym celu maila.

Oto jak to zrobić:

Złóż zakład łączony (minimum 2 mecze) na mecze NHL rozgrywane w dniach 11listopada godz. 00:00 CET - 14 listopada 2011 godz. 03:00 CET za dokładnie 20 PLN.
Niezależnie od tego czy przegrasz, dostaniesz od Nas bonus w postaci zakładu o wartości 20 PLN do wykorzystania w poniedziałek 14 listopada 2011 w naszym serwisie bukmacherskim.

Zakład może zawierać dowolną liczbę meczy pod warunkiem, że co najmniej 2 z nich dotyczą meczy NHL.

Uwaga: stawka zakładu musi wynieść równe 20 PLN aby uczestniczyć w promocji (inne stawki nie uprawniają do otrzymania bonusu)
Po szczegóły zapraszam tutaj!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Wznawiamy serię DARMOWYCH turniejów pokerowych dla blogowiczów! Co tydzień do wygrania 100$!
Odwiedź blog gdzie przeczytasz więcej i znajdziesz hasło na najbliższy turniej!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Startujemy z V rundą Typera Betsafe! Trzy najlepsze osoby podzielą między siebie 200PLN. Wystarczy udowodnić swoje typerskie umiejętność w czterech kolejkach. Teraz z użyciem narzędzia QT zabawa jest jeszcze lepsza!
Przejdź do konkursu i weź udział w grze! Masz czas do soboty, godziny 15.30.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Dziś wystartował Pięciodniowy Festiwal Kasyna w Betsafe:
Środa – 3 darmowe spiny w grze Gonzo’s Quest
Czwartek – bonus pieniężny 1€ w grze Green Lantern w Kasynie Black!
Piątek – 3 darmowe spiny w grze Piggy Riches oferowane między 10.00 – 13.00 CET i reload bonus w kwocie 5€ za depozyt 20€
Sobota – Wyścig wrzutowy w Kasynie Red. Walcz o nagrody warte 1000€!
Niedziela – idealny dzień na rozrywkę w Kasynie Red. Startuj z reload bonus i zgarnij dodatkowe 5€ za wpłacone 20€
Dowiedz się więcej na blogu

Otrzymane punkty reputacji: +3
rpg 1K

rpg

Użytkownik
Witam XXXXXX, użytkowniku XXXXX.

Przedłużyliśmy dla Ciebie ofertę na zakłady sportowe!

Tu znajdziesz wszystkie potrzebne informacje dotyczące naszej wspaniałej listopadowej oferty.

Postepuj zgodnie z instrukcjami poniżej i skorzystaj z naszej oferty 100% bonusu od depozytu aż do 350PLN:

1. Zaloguj się na swoje konto gracza podając nazwę użytkownika i hasło.
2. Kliknij w zakładkę depozyt (obok Twojej nazwy użytkownika).
3. Wybierz sposób platności i wprowadz kwotę.
4. Wprowadź kod bonusu &quot;LIS350&quot; w polu kod bonusu.
5. Twój bonus zostanie aktywowany na koncie automatycznie.

Ta oferta jest ważna tylko do dnia 20.11.2011 do godziny 23.59 i jest ważna wyłącznie dla klientów z Polski, którzy otrzymali ofertę drogą telefoniczną lub drogą e-mailową.

Wszystkie informacje o bonusie oraz przepisy i warunki bonusu znajdziesz tutaj.

Nie przegap okazji i skorzystaj z listopadowego bonusu już dzisiaj!
Jeśli masz pytania lub wątpliwości, skontaktuj sie z działem obsługi klienta Betsafe.

Nie skorzystałem przy pierwszej okazji, ale teraz to zrobię. Super z ich strony.

Pół roku temu była podobna oferta, ale mogłem skorzystać już po jej dacie końcowej.
Mail do supportu i odpowiedzieli, że mimo wszystko i tak mi podwoją, tydzień po promocji.
✅

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Kolejny konkurs FreespinMania już jest dostępny! Do wygrania 100 darmowych spinów, którymi podzieli się 10 osób.
Masz czas do piątku, godziny 12.30. Zapraszamy na blog po szczegóły!

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Sprawdźcie skrzynki. Dostałem na maila freebet 20 zł na Ligę Mistrzów. Ale w porównaniu do pisanych tu ofert bonusowych( bonus 350 :|), to nędza...

L 237

lookash

Użytkownik
Niestety nie dostał Pan darmowego zakładu ponieważ mamy aktualnie drobne problemy techniczne w Dziale Zakładów. Bardzo za to przepraszam i chciałbym poinformować, że zakład zostanie Panu przyznany w ciągu 24 godzin.
mi coś takiego odpisali

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Konkursowy początek tygodnia w Betsafe. Do wygrania już od dziś 60 złotych w codziennym konkursie Mecz Dnia, 100 darmowych spinów w konkursie FreespinMania oraz 5 zestawów gadżetów w specjalnym konkursie na Losowanie grup EURO 2012.
Zapraszam na blog.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Pięć Dyszek od Michała Pola - nowy konkurs na blogu Betsafe!
Pierwsza edycja konkursu już wystartowała. Jedna osoba, która prawidłowo wytypuje wyniki meczów omówionych przez Michała Pola otrzyma na swoje konto 50PLN! Swoje typy możecie zostawiać do rozpoczęcia pierwszego spotkania, czyli soboty, godziny 22.00.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Z dzisiejszego kalendarza: stawiamy za 20 zł na minimum 2 mecze z La Liga i mamy w poniedziałek bez względu na wynik bonus 20pln
Napisałem maila z zapytaniem czy można stawiać do tego inne zdarzenia( tak jak to robimy w Tobet), po kilku minutach przychodzi mail, że czas na odpowiedź im sie wydłuża ze względu na dużą ilość maili.
Po około 1.5h wbijam na chat, czekam 10 minut i tak oto śmieszna sytuacja ????
&lt;table width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:31:02PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Agent (Kasia): &quot;Witamy, mam na imię Kasia. W czym mogę pomóc?&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:31:22PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Ja: &quot;Witam,
Dzisiejszy promocyjny zakład musi się składać z dokładnie 2 zdarzeń czy mogę sobię do niego dołożyć kilka innych spotkań z innych lig.
Jeśli drugi przypadek to czy zwrot obejmuje przegraną również tych innych zakładów na kuponie.&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:32:53PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Agent (Kasia): &quot;Nie ma znaczenia zcy zaklad jest wygrany czy przegrany.&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:33:31PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Agent (Kasia): &quot;Zaklady powinny byc obstawiony na mecz Real Madrid - barlecona&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:33:40PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Agent (Kasia): &quot;*przynajmniejjeden zaklad&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:34:23PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Ja: &quot;Tak, to wiem&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:34:40PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Ja: &quot;Ale czy do tego dubla mogę dołożyć jeszcze inne spotkania i kwalifikować się do promocji?&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:37:09PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Agent (Kasia): &quot;Tak, moze Pan postawic dodatkowy zaklad jednak zzaklad musi byc za stawke dokladnie 24 PLN .&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:37:22PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Agent (Kasia): &quot;TZN CALY KUOPN MUSI ZOSTAC ZAWARTY ZA DOKLADNIE 24 pln&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:37:37PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Agent (Kasia): &quot;Przepraszam za wielkie litery&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:37:40PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Ja: &quot;Pani pracuje w betsafe czy w betssonie?&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:38:08PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Ja: &quot;w betsafe trzeba postawić za 20 zł, a w betsson za 24 zł&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:39:16PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Agent (Kasia): &quot;Betsafe jest nasza &quot;fima -siostra&quot; takze obslugujemy obydwie marki ???? . kazda z nich ma podobna promocje jednak inne warunki.&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:40:11PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Ja: &quot;No właśnie, bo w betsafe w regulaminie promocji nie ma nic o tym, że trzeba postawić na mecz Real - Barca tylko, że muszą być dwa mecze z Primera Division za dokładnie 20 zł&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:40:51PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Ja: &quot;Ale czy mogę zagrać np. kupon składający się z 4 zdarzeń: 2 z ligi hiszpańskiej i np. dwa z ligi angielskiej, za 20 zł&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:41:02PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Ja: &quot;i wtedy będę się kwlifikował czy nie?&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:42:20PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Agent (Kasia): &quot;W Betsafe tak. jesli calkowita stawka Pana kuponu bedzie wynosila dokaldnie 20 PLN , a na Pana kuponie beda sie znajdowaly min 2 mecze na Primeta Division i pozostale na inne mecze - kupo bedzie zaliczony&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:42:51PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Agent (Kasia): &quot;*Primera Division&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:43:14PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Ja: &quot;I oto mi chodziło ???? Musiecie mieć tam obecnie niezły zawrót głowy, co wnioskuję po czasie oczekiwania na kontakt, więc daję już Pani odetchnąć&quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:43:24PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Ja: &quot;Dziękuję za pomoc i życzę miłego wieczoru ???? &quot;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;12/10/2011 05:43:30PM&lt;/td&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;Sesja zakończona&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Pięć Dyszek od Michała Pola - druga odsłona nowego konkursu na blogu Betsafe!
Pierwsza edycja przyciągnęła ogromną ilość uczestników, którzy w ciągu jednego dnia zostawili ponad 150 komentarzy! Jak będzie tym razem? Post na drugą edycję już jest dostępny! Swoje typy możecie zostawiać do rozpoczęcia pierwszego spotkania, czyli soboty, godziny 22.00.
Odwiedź blog i weź udział w konkursie!

Do góry Bottom