>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Konkursy i bonusy na Betsafe

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
gdzie można zobaczyć ogólną klasyfikacje ?
Wszystkie dostępne klasyfikacje znaleźć można na głównej stronie bloga, powyżej postów w zakładce &quot;Klasyfikacje&quot;. Jednak klasyfikacja generalna po pierwszej rundzie ukaże się jutro.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Klasyfikacja po pierwszej rundzie Typera Betsafe jest już na blogu! Zobacz kto wygrał.
Dostępna jest też już pierwsza kolejka drugiej rundy TB. Włącz się do walki o 200 złotych.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Jak co tydzień, tak i w tym nie inaczej - czeka na Was 100 darmowych spinów w konkursie FreespinMania na blogu Betsafe.com! Zgadnij na jaką grę i wygraj!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Druga runda drugiej kolejki Typera Betsafe jest do Waszej dyspozycji. Wypełnij kupon i weź udział w walce o 200 złotych.
Na blogu znajdziecie też klasyfikację po pierwszej kolejce.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
FreespinMania jest do Waszej dyspozycji również w tym tygodniu. Jak co tydzień mamy dla Was 100 darmowych spinów. Dziś na jedną z gier:
1. Gonzos Quest
2. Devils Delight
3. Frankenstein
4. Secret Code
5. Fruit Case
Zgadnij na jaką i wygraj 10 z nich. Zostaw swój typ na blogu.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
To już 3. kolejka II rundy Typera Betsafe. Jesteśmy w połowie drogi w walce o 200 złotych. Wciąż każdy może dołączyć się do walki o wygraną.
Kupon na 3. kolejkę znajdziecie na blogu Betsafe.
Klasyfikacja po 2. kolejce ukaże się jutro około południa.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Mała promocja dla blogowiczów - 5 osób otrzyma zwrot pieniędzy (do 50PLN) za zagrany zakład na mecz Polska - Słowacja. Szczegóły na blogu.
W konkursie Mecz Dnia do wygrania jest dziś 60 złotych. Konkursowym pojedynkiem jest finał US Open, Djoković - Nadal. Zostaw swój typ!

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Promocja na LM!
Zagraj zakład kombinacyjny (minimum podwójny) na Ligę Mistrzów za dokładnie 20 PLN, a my damy ci 20 PLN w darmowym zakładzie w czwartek.

C 0

celtuovia

Użytkownik
Witam, wpłaciłem pierwszy raz kasę do tego buka z racji na promocje na LM. Wpłacałem przez P24/WBK jakieś pół godzinki temu i jeszcze nie doszło, a to dziwne, bo we wszystkich innych bukach sianko było od razu albo prawie od razu. Miał ktoś podobną sytuację?

A 861

amigo007

Użytkownik
Czasem się zdarza jakiś błąd przy wpłacie p24. Jak masz numer tranzakcji i hasło to możesz ponowić tranzakcję poprzez przedpłate (jeśli twoja tranzakcja nie wpłynęła do buka, to można użyć przedpłaty). Jeśli nie można już użyć przedpłaty to musisz to wyjaśnić z supportem bukmachera.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Ja mam dzis ten sam problem z tobetem przy wplacie przez moneya z mbaku juz zlozylem reklamacje w tej sprawie.Najlepiej zadzwon do p24.Oto nr 618679253.Pozdro

A 2

algorytm

Użytkownik
nic nie trzeba dzwonić tylko zapisac wczesnej numer i haslo do transkacji. nastepnie jesli do 15 minut nie ma kasy na koncie ponowic wplate tylko ze wybrac &quot;przedplate: wpisac numer i haslo oraz kwote i kasa jest.
Tobet i betsafe maja takie problemy juz nie od dzis a wplacam do nich co drugi dzien i nic z tym nie robią.

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Ja miałem kiedyś taki problem na Betsafe. Podbiłem na Live chat i mi dopisali kaskę do konta. Musiałem podać tylko numer transakcji zdaje się.

Do góry Bottom