>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konkursy i bonusy na Betsafe

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Rozpoczęła się rywalizacja w III rundzie Typera Betsafe! Już teraz możesz wypełnić swój kupon w 1. kolejce walki o 200 złotych!
Zobacz też klasyfikację po II rundzie. Jesteś wśród zwycięzców?

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
nie widziałem żebyś ktoś wklejał -

Cześć Rafał‚, twoja nazwa użytkownika to: xxx

350 złotych extra od następnego depozytu

Przed nami weekend nie tylko pełen piłkarskich, ale również siatkarkich emocji! Startuje siatkarska Plus Liga, a nasi bukmacherzy przygotowali całe mnóstwo zakładów. Chcemy, abyś skorzystał z okazji i dlatego też oferujemy specjalnie dla ciebie ekskluzywny bonus.

Jeśli dokonasz teraz wpłaty wyrównamy twój depozyt aż do 350 złotych. Innymi słowy, jeśli dokonasz wpłaty 350 złotych otrzymasz od nas dodatkowe 350 złotych dodane do twojego konta gracza.

Wszystko o czym musisz pamiętać, to podać kod bonusowy “PLBON350” w polu kod bonusu w trakcie składania depozytu. Nie wahaj się i skontaktuj się z naszym supportem, jeśli masz pytania dotyczące pomocy przy złożeniu depozytu.

Ta oferta dotyczy wyłącznie klientów z Polski, którzy otrzymali tą ofertę drogą e-mailową, lub drogą telefoniczną.

• Oferta dostępna wyłącznie jednorazowo na jedno domostwo i adres IP.

• Bonus podlega 6 krotnemu obrotowi po kursie minimum 1.50 dla pojedynczego zdarzenia na kuponie, zanim będzie nim można dowolnie dysponować.

• Obrót w Kasynie Red, Black i Pokerze nie jest rozumiany jako wykonanie obrotu.

• Ta oferta jest ważna do czwartku, 6 Października, do 23:59

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
3. kolejka III rundy Typera Betsafe! W tym tygodniu typy można zostawiać tylko do piątku, godziny 13.00, więc nie ma na co czekać!
Wypełnij swój kupon i włącz się do walki o 200PLN!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Super kumulacja w Meczu Dnia - dziś szczęśliwiec ma szanse zgarnąć aż 170 złotych! Zostaw swój typ już teraz!
Ponadto na blogu konkursy Quick Tip, w którym do wygrania jest 200 euro oraz 4. kolejka III rundy Typera Betsafe z 200PLN w puli!
Odwiedź blog Betsafe i nie przegap swojej szansy na wygraną!

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Obstaw za 20 PLN, odbierz 20 PLN za FREE!
Zasady:
1. Złóż zakład łączony (minimum 2 mecze) na mecze Premier League rozgrywane w dniach 15-16 października 2011 za dokładnie 20 PLN.
2. Niezależnie od tego czy przegrasz, dostaniesz od Nas bonus o wartości 20 PLN na zakład poniedziałkowy 17 października 2011 do wykorzystania w naszym serwisie bukmacherskim.
Zakład może zawierać dowolną liczbę meczy pod warunkiem, że co najmniej 2 z nich dotyczą Premier League.
Uwaga: stawka zakładu musi wynieść równe 20 PLN aby uczestniczyć w promocji (inne stawki nie uprawniają do otrzymania bonusu)
Info prosto z maila i strony.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Mam pytanie do kolegi &quot;Betsafe support&quot; dotyczące tej ostatniej promocji w waszej firmie.
Otóż po obstawieniu za 20 PLN zakładu łączonego na 2 mecze Premier League w dniach 15-16 października otrzymałem bonus w wysokości 20 PLN.
Jak rozumiem ten bonus 20 PLN będzie ważny tylko dzisiaj - 17 października. Nie rozumiem jednak podstawowej sprawy: czy ja ten bonus 20 PLN mogę dzisiaj postawić tylko 1 raz na zakład o dowolnym kursie, np. przy kursie 1,01 ?
Czy też ten bonus 20 PLN muszę postawić w ciągu dzisiejszego dnia - 17 października aż 3 razy przy minimalnym kursie 1,50 ?
I czy ten bonus 20 PLN mogę też obstawiać w zakładach live ?
Proszę kolegę &quot;Betsafe support&quot; u udzielenie w miarę szybko odpowiedzi na te pytania, ponieważ polski support ze strony Betsafe, który kiedyś chwalił się, że udziela odpowiedzi na pytania graczy w ciągu 30 minut, teraz jest w ogóle nieczynny. A na odpowiedź e-mailową od polskiego supportu ze strony Betsafe w ogóle nie można się doczekać.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Jak rozumiem ten bonus 20 PLN będzie ważny tylko dzisiaj - 17 października. Nie rozumiem jednak podstawowej sprawy: czy ja ten bonus 20 PLN mogę dzisiaj postawić tylko 1 raz na zakład o dowolnym kursie, np. przy kursie 1,01 ? Czy też ten bonus 20 PLN muszę postawić w ciągu dzisiejszego dnia - 17 października aż 3 razy przy minimalnym kursie 1,50 ? I czy ten bonus 20 PLN mogę też obstawiać w zakładach live ?
1.Nie
2.Możesz, ale żeby wypłacić musisz spełnić warunki obrotu i tak
3.Nie, możesz w dowolnym czasie, jednak żeby wypłacić musisz obrócić 3 razy po 1.50 tak jak piszesz
E ; https://www.betsafe.com/static.htm?articleid=13128&amp;amp;menu=odds&amp;amp;lang=pl
To po prostu prezent w wysokości 20 pln za zagranie zakładu i możesz z niego skorzystać w czw, pt czy ndz... po prostu dostałeś 20zł i żeby swobodnie dysponować środkami (wypłacić, przelać do kasyna itd) musisz 3 razy 1.50 postawić, a dziś to tylko przelewali kasę na konta graczy

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Dziękuję za odpowiedź nie od kolegi &quot;Betsafe support&quot; (który widocznie śpi, tak jak śpi i nie reaguje na pytania graczy support z firmowej strony Betsafe&quot;) lecz od kolegi &quot;Obserwatora&quot;.
Z tym, że niestety w tym linku, który podał kolega &quot;Obserwator&quot;, a który ja już znałem wcześniej, nie ma żadnego precyzyjnego wyjaśnienia co trzeba zrobić z tym otrzymanym bonusem 20 PLN. Jest tam bowiem informacja, że:
&quot;Bonusowy zakład o wartości 20 PLN zostanie dodany w poniedziałek 17 października 2011 do godz. 16:00 CET. Aby możliwe było wypłacenie otrzymanych środków z konta albo ich transfer do innego produktu, kwota z otrzymanego zakładu musi być obrócona minimum 3 razy przy kursach minimum 1,5.&quot;
- Ale kiedy należy dokonać tego 3-krotnego obrotu przy kursie 1,5: wyłącznie dzisiaj w poniedziałek - 17 października ?
Oczywiście to pytanie kieruję głównie do kolegi &quot;support Betsafe&quot;, może kiedyś sie odezwie ?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Ale kiedy należy dokonać tego 3-krotnego obrotu przy kursie 1,5: wyłącznie dzisiaj w poniedziałek - 17 października ?
Nie, czas masz nieograniczony (no może z 60 dni tego nie wiem), ale na 100% nie musi to być dziś...
Jak coś to pytaj live chat na stronie betsafe, oni wszystko Ci wyjaśnią, bo tutejszy &quot;support&quot; jest zazwyczaj około południa i pełni rolę promującą głównie, pzdr

J 8

jerzyk63

Użytkownik
1.Nie
2.Możesz, ale żeby wypłacić musisz spełnić warunki obrotu i tak
3.Nie, możesz w dowolnym czasie, jednak żeby wypłacić musisz obrócić 3 razy po 1.50 tak jak piszesz

E ; https://www.betsafe.com/static.htm?articleid=13128&amp;amp;menu=odds&amp;amp;lang=pl

To po prostu prezent w wysokości 20 pln za zagranie zakładu i możesz z niego skorzystać w czw, pt czy ndz... po prostu dostałeś 20zł i żeby swobodnie dysponować środkami (wypłacić, przelać do kasyna itd) musisz 3 razy 1.50 postawić, a dziś to tylko przelewali kasę na konta graczy
W odpowiedzi koledze &quot;Obserwatorowi&quot; chcę zaznaczyć, że tym bonusem 20 PLN jednak nie można swobodnie w czasie dysponować. Świadczy o tym, taki oto fragment z tej promocji:
 Złóż zakład łączony (minimum 2 mecze) na mecze Premier League rozgrywane w dniach 15-16 października 2011 za dokładnie 20 PLN.
 Niezależnie od tego czy przegrasz, dostaniesz od Nas bonus o wartości 20 PLN na zakład poniedziałkowy 17 października 2011 do wykorzystania w naszym serwisie bukmacherskim.

- Czyli wyraźnie jest mowa o tym, że ten bonus 20 PLN należy wykorzystać wyłącznie w dniu 17 października, jeżeli dobrze rozumiem ten fragment promocji.

P.S. A support betsafe (z tej strony i z firmowej strony) oczywiście dalej nie raczy odpowiedzieć. Co za wkurzające jest to milczenie z ich strony.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Uwierz, że możesz go wykorzystać w dowolnym czasie. To mniej więcej tak pewne, jak wynik Trentino - Jastrzębie 3:1...
Live w tym przypadku też się liczy do obrotu.
Forum nie kłamie;)

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Uwierz, że możesz go wykorzystać w dowolnym czasie. To mniej więcej tak pewne, jak wynik Trentino - Jastrzębie 3:1...
Live w tym przypadku też się liczy do obrotu.
Forum nie kłamie;)
Ok - przyjmę punkt widzenie kolegi &quot;Obserwatora&quot;, ale pod jednym, hm, warunkiem. Otóż jeśli jutro ten bonus 20 PLN zostanie zdjęty z mojego konta w betsafe, będę prosił kolegę &quot;Obserwatora&quot; o refundację;) tej kwoty 20 PLN.
Pzdr

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Chodzi o to ze kazdy bukmacher za dany zaklad bierze marze np zaklad pol na pol masz kursy po 1,9 a nie 2,0 i tj marza a oni proponuja ze nie bedzie tej marzy zobaczymy co z tego bedzie ???? Sam zagram pewnie na MU......

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
2. kolejka IV rundy Typera Betsafe. Wypełnij swój kupon do soboty, godziny 13.30 i włącz się do walki o 200PLN! Zapraszamy na blog!

A 861

amigo007

Użytkownik
Promocja od wpłaty 50% do 50zł dla odbiorców maila, może ktoś z was także dostał tylko miał w spamie jak ja. Posprawdzajcie sobie. Oferta do 10 listopada.

Do góry Bottom