Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z powodu wczorajszych problemów z dostępem do naszych stron w dzisiejszym konkursie gramy o 40złotych, a do tego o koszulkę polo, czapkę i pamięć USB od Betsafe.
Zapraszam! Bayern Monachium - Manchester United
Jeśli, przy rejstracji nie wpisałem kodu promocji na " 5 zł " i sie zarejstrowalem, to jeżeli założe następne konto i wpisze kod promocji dostane bana ?
Manchester United - Bayern Monachium, to nasz dzisiejszy Mecz Dnia. Zapraszamy do udziału w konkursie, w którym do wygrania jest 20 złotych! Powodzenia! Post konkursowy znajdziesz tutaj.
Mam pytanie co do dzisiejszego meczu dnia, 4 osoby podaly dokladny wynik w tym ja ale zadna z tamtych osob niepodala prawidlowo sztrzelca bramki z wyjatkiem mnie... i teraz czy ja dostane bonusik czy bedzie losowanie miedzy nami?
Mam pytanie co do dzisiejszego meczu dnia, 4 osoby podaly dokladny wynik w tym ja ale zadna z tamtych osob niepodala prawidlowo sztrzelca bramki z wyjatkiem mnie... i teraz czy ja dostane bonusik czy bedzie losowanie miedzy nami?
ogladales mecz bo chyba nie za bardzo wiesz kto strzelil 1sza bramke nikt z tych kilku osob nie postawil na Gibsona to bylo takie nie mozliwe ze az musialem sprawdzic
a Ty umiesh czytac regulamin? :
"Aby wygrać te pieniądze należy poprawnie wytypować wynik meczu ManU – Bayern ORAZ podać nazwisko strzelca jednej z bramek."
"Aby wygrać te pieniądze należy poprawnie wytypować wynik meczu ManU – Bayern ORAZ podać nazwisko strzelca jednej z bramek."
Codziennym konkursie, w którym do wygrania jest 20 złotych trwa w najlepsze! Dziś obstawiamy wynik meczu Liverpool - Benfica! Szczegóły znajdziecie tutaj!
Final Foru w Łodzi - wygraj koszulkę Delecty! Konkurs na blogu Betsafe z okazji Final Four Ligi Mistrzów w Łodzi - wygraj koszulkę Delecty Bydgoszcz podpisaną przez wszystkich siatkarzy drużyny!