betsafe
Użytkownik
REKORDOWA KUMULACJA!!! DO WYGRANIA AŻ 100 ZŁOTYCH NA ZAKŁADY!
Szczegóły znajdziecie tutaj!
Szczegóły znajdziecie tutaj!
czemu jedno ?! załóż dwa , bedziesz mieć dyche. niektórzy to wogóle nie myślą
To po co piszesz jak nie umiesz nawet zdania przeczytać ze zrozumieniem?czemu jedno ?! załóż dwa , bedziesz mieć dyche. niektórzy to wogóle nie myślą
ogladales mecz bo chyba nie za bardzo wiesz kto strzelil 1sza bramke nikt z tych kilku osob nie postawil na Gibsona to bylo takie nie mozliwe ze az musialem sprawdzicMam pytanie co do dzisiejszego meczu dnia, 4 osoby podaly dokladny wynik w tym ja ale zadna z tamtych osob niepodala prawidlowo sztrzelca bramki z wyjatkiem mnie... i teraz czy ja dostane bonusik czy bedzie losowanie miedzy nami?
Dokładnie - w dzisiejszym konkursie nie trzeba było podać strzelca pierwszej bramki, ale w ogóle strzelca w tym meczu.a Ty umiesh czytac regulamin? :
"Aby wygrać te pieniądze należy poprawnie wytypować wynik meczu ManU – Bayern ORAZ podać nazwisko strzelca jednej z bramek."
Nie czytalem zasad akurat wczorajszego dnia bo myslalem, ze konkurs polega na takich samych zasadach teraz widze i zwracam honora Ty umiesh czytac regulamin? :
"Aby wygrać te pieniądze należy poprawnie wytypować wynik meczu ManU – Bayern ORAZ podać nazwisko strzelca jednej z bramek."