Vernix, gratuluję wygranej. W udziale również przypadło mi 50 EUR:
Ale na twoim miejscu nie cieszyłbym się tak bardzo.
Sprawdź co napisałem kila postów wcześniej
tutaj, w związku z wymaganym obrotem (który teraz wynosi 6x zamiast 3x). Jeśli betsafe zabierało prawie 50% wygranej, to teraz jest to już prawie cała kwota ????
I nie można już mówić o jakiejkolwiek wygranej. Bo ja przez taką rozumiem kasę, którą będę mógł bez problemów wypłacić, a tak nie jest.
Wygrana kwota to 300 EUR.
Średnia marża Betsafe: 8%
Marża w akumulatorze 2x: 100-(0,92*0,92)=15,4%
Srednia strata spowodowana wymogiem bonusu: 6 X 300EUR X 15,4% = - 277,2 EUR
Wygrana rzeczywista: 300 - 277,2 =
22,8 EUR
Z obiecywanych
300 EUR >>> 22,8 EUR. To już jest śmiech na sali...
W chwlii obecnej brane udziału w tym konkursie jest absolutnie nieopłacalne.
----------------------------------------------------------------------------------
Odnośnie zmiany punktu w regulaminie konkursu QuickTip 13 (środa) dotyczącego warunków obrotu, to betsafe złamało regulamin.
Wczoraj, biorąc udział w konkursie wymagany obrót wygraną wynosił 3X. Betsafe nie miało prawa zmienić zasad u graczy, którzy wzięli już udział w konkursie na starych zasadach i je zaakceptowali.
Regulamin zmieniliście dzisiaj i nie może on dotyczyć osób, które wygrały wczorajszy Quick tip 13. W związku z tym złamaliście regulamin i oszukaliście swoich klientów (zresztą nie po raz pierwszy). Mówiąc inaczej, 4 graczy (w tym ja) zostaliśmy zrobieni w ch....
Byłbym wdzięczny userowi
Betsafe za podanie powodu zmiany regulaminu i przyczyny dlaczego ja, jak i 3 inne osoby muszą obrócić "wygraną" kwotę 6 a nie 3 razy.
Pozdrawiam.