escabar
Użytkownik
jak to już ktoś wspomniał tutaj... kompromitujesz się ; /nie jestem twoim kolegą
Assitalia, tak jest Dzieki Bogu.. : )
jak to już ktoś wspomniał tutaj... kompromitujesz się ; /nie jestem twoim kolegą
1,hehehe foxik ale rym ci wyszedł :spokodfhgfh:User Novo zagotował się troszeczkę ,z tego powodu odpocznie kapeczkę...
kolega Novo użył jeszcze kilku innych słów na MJ...też was trochę nie rozumiem ... wyraził swoje zdanie tym : " jak można go oglądać na scenie" czy jakos tak, moze cos pokrecilem ale nie sprawdze bo post został usuniety ???? . A że wy od razu na niego naskoczyliscie z nietolerancja ...
Escabar mam wrazenie ze powinienes w pewnym sensie podziekowac Novo z tego wzgledu ze twoj teamt nabrał rozgłosu i wypowiedzialy sie w nim najwieksze szychy tego forum:]
Nie no zartuje co do MJ nie szanuje go za to jaki jest
Co do koncertu- nie lubie tego typu imprez
Pozdro, miłej zabawy
Lucas, Marcin i Kamil się nie wypowiedzieli :|Escabar mam wrazenie ze powinienes w pewnym sensie podziekowac Novo z tego wzgledu ze twoj teamt nabrał rozgłosu i wypowiedzialy sie w nim najwieksze szychy tego forum:]
taak, zależy mi na tanim noclegu, w sumie to jest fajna też forma poznania nowych ludzi. mam nadzieje że wypali.Lucas, Marcin i Kamil się nie wypowiedzieli :|
Escabar Z Reading dojazd do Londynu to kolejna kasa. Poruszanie się po Londynie to kolejna kasa. Najlepiej jakbyś miał jakieś lokum w Londynie.
Domyślam się, że studentowi zależy na "oszczędności".
A Novo to Novo... lata lecą a chłopak ciągle zaczepny. Coś ostatnio dużo zaglądał na forum tutaj to pewnie na innych forach go pobanowali...
Bo Ass to jest prze-uj ???? jak coś napisze to jest to dosyć cięta i wyrafinowana ripostaPotrafi też zabić jak np. tekstem podczas imprezy w Crucible Thetaer..oglądałem sobie kolejne spotkanie koło jakiegoś kolesia przeleciała ćma on coś powiedział publika sie śmiała puścili reklame a Ass w HP ''MISTRZOSTWA SWIATA W SNOOKERA PRZERWANE...ATAK TERRORYSTYCZNY NA CRUCIBLE THEATER''????????A odpowiedź Assa mnie rozwaliła
o właśnie, a propo noclegu, próbowałem sobie załatwić u znajomego Kuwejtczyka ale on mieszka w Reading, teraz jest u siebie w kraju, przyjeżdża na początku lipca do Reading, tak czy siak musiał bym do niego jakoś dojechać, a to równa się koszty.. a Wy macie dom w samym Londynie czy też jakiś dojazd, byłbym wdzięczny za nocleg (2 osoby - ja i koleżanka) Aha i kiedy lecisz, bo ja planuje na 2 dni przed.. To może napiszesz na PW? i jak bym miał więcej czasu to byśmy porozmawiali, bo teraz niestety nauka na jutro..