No i Gallopin nas wszystkich zaskoczyl. Jak dla mnie troche Kristoff zawiodl, myslalem ze bedzie bil sie o zwyciestwo, a tu daleko.
Gdzie jest Twój faworyt Kittel pytam się? ???? przecież grałeś na jego zwycięstwo ! ojej chyba był jednak 166, faktycznie warto było grać ???? .
Dobra koniec szydery czaas coś wytypować :]
Van Garderen - Peraud ----->
Van Garderen 1,5 bet365 Tejay stracił dziś trochę przez krakse , jutro nie może pozwolić sobie na powiększenie tych strat, końcówka może i nie jest dla niego, ale jest lepszym góralem od Peraud, który raczej będzie chronił Bardet, który jest ponad minute przed nim a i moim zdaniem większe umiejętności posiada Bardet od Peraud.
Tiago Machado - Frank Schleck---->
Machado bet365 1,66 wydaje się ,że to Portugalczyk stał się liderem swojego zespołu, natomiast Zubeldia przejmie tą funkcje w Treku , Frank prawie 10 minut straty, myślę ,żę powalczy o etap, ale uważam też ,że jutro to nie nastąpi.
VDB-Talansky--->
Talansky 1,80 bet365 jutro końcowy podjazd to 2 kilometry morderczej wspinaczki podobne z tymi w etapie numer 2(jednak o kilometr dłuższa i do mety), co prawda mamy jeszcze 2 podjazdy na podmęczenie wcześniej, ale znając specyfikę Wielkiej Pętli wszyscy powinni być zgodni, że rozgrywka zacznie się właśnie na tym ostatnim podjeździe. Jestem fanem kolarza
lotto, jednakże uważam ,że to podjazd dla Andrzeja bo jest kolarzem o większej dynamice od VDB, i jezeli ta para pojawilaby się na etapie poniedziałkowym to zagrałbym na odwrót.
Yuri Trofimov- Haimar Zubeldia--->
Trofimov 2,1 bet365 nie wiem, cenie wyżej rosjanina z jego rodzimej ekipy niż Zubeldie, którego czas moim skromnym zdaniem już minął tak jak i całej ekipy Trek , która nie obrażając nikogo jest takim ściekiem i zlewem dla pozostałości grup Schlecków i Armstronga. Ale poprę to również dobrymi wynikami Trofimova, który wygrał etap na Dauphine zaliczył kilka dobrych miejsc, skończył na wysokim miejscu a stawka była w tym roku bardzo mocna, Rosjanin zajal 16 miejsce , uwazam ze Zubeldie nie stac na wiecej niz lidera Katiuszy na ten wyścig
Ciekawa jest też para Navarro Reichenbach, zastanawiam się nad Navarro po 2,75
i chyba zagram, przecież Dauphine pojechał naprawdę nieźle 9 w generalce, dołożył młodemu szwajcarowi 4 minuty, a jednak tu odpuszcza, dzis z 12 minutowa strata razem z takimi zawodnikami jak fawroyt do zwycięstwa Kittel ????
no i popieram typ na Contadora 1,5
ale nie będę go opisywał bo już wszystko zostało napisane, Alberto nie ma co się czaić musi zaatakować ,żeby zyskać przewagę, może nie tyle co czasową a psychologiczną
Jutrzejszy etap to trochę wróżenie z fusów dlatego nie napalałbym się na duże stawki
dopiero jutro cokolwiek się wyklaruje.
Ale gdzie gralem? W konkursie? Na ten moment mam strate i raczej trzeba grac cos, co malo kto pogrywa, zeby w razie co nadrobic. Nikt nie trafil i sadze, ze ty tez nie obstawiales Trentina, takze odpusc napinaczu ;] Co wiecej za ten typ nic nie trace, to moge sobie ryzykowac, nikt mi nie zabroni
Wazne, ze typy, ktore sa liczace weszly w wiekszosci.
mogłeś się nie przyznawac ???? tu ludzie grają na pieniądze a nie dla zabawy więc swoje zabawowe pomysły zostaw na
konkurs bo widze ze ostro sie napaliles na 150 zl czy iles , gratuluje
to tylko świadczy ,że Twoje analizy o kant dupy można roztrzaskać bo chodzi o głupi
konkurs ???? , po prostu żenują mnie tacy ludzie jak Ty.