>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

kierowniku, poratuj złotówką.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Macerata - Perugia +2.5s 2 @1.41
500 zł ---&gt; 705 zł Marathon​

Otrzymane punkty reputacji: +15
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
zamknęli nam dyskusje ???? ???? ???? to coś można tutaj powrzucać po 4 miesiącach nieobecności ????

Novak Djokovic - Andy Murray 1 @1.27
Stan Wawrinka - Kei Nishikori 1 @1.60
200 zł ---&gt; 406 zł Unibet ⛔

Novak Djokovic -1.5s - Andy Murray 1 @1.59
Stan Wawrinka -1.5s - Kei Nishikori 1 @1.95
100 zł ---&gt; 310 zł Unibet
⛔

przeklęte przekrętasy z Bułgarii sprzedając mecz z 2-1 23-20 pozbawili mnie siarczystego kuponu, ale tutaj widzę szansę na odrobienie. Novak zagrał kapitalny mecz z Kolbą. To co momentami grał to była poezja, nawet jak Niemiec już wszedł na swoje 100% to nie miał nic do powiedzenia ze świetnym Serbem. Murray też grał dobrze, jednak WYRAŹNIE &quot;pomógł&quot; mu Tsonga. po raz kolejny pokazał, że brakuje obie półkule nie współpracują ze sobą tak jak powinny czyt. doznał kompletnej kontuzji mózgu. Tam trochę pobiegał Murray i już się niby słaniał lekko na nogach, jednak to trzeba brać przez palce bo to stary symulant. W tym jednak meczu będzie dużo dużo więcej biegał niż z czarnuszkiem i może nie być już tak różowo dla Szkota.
Wawrinka także zagrał z Robredo kapitalny mecz. Hiszpan nie grał źle, przebijał, męczył Stana podnoszonymi piłkami, ale jednak Stachu pokazał mu miejsce w szeregu, grając po prostu kapitalne piłki momentami. czwarty set to już była demolka. Nishikori natomiast ma w nogach ponad 4 godziny biegania z Raonicem, może nie były to wymiany tak intensywne jak momentami u Stacha, ale jednak to Japończyk był stroną która dużo więcej biegała. Gdy już podmęczył Raonica i tamten nie trafiał tak idealnie serwisem, mecz miał już pod kontrolą. Kolejny aspekt to zdrowie Japończyka które wcześniej nie miało kiedy dać znać o sobie bo miał łatwe mecze. Teraz po takim maratonie w którymś momencie tego meczu kontuzja może dać o sobie znać. Dla mnie pewne zwycięstwa Djoka i Wawrinki.​

//kapitalny mecz mieliśmy, szkoda tylko, że Wawrinka w kluczowych momentach dwa razy zrobił lekką kupę, w tiebreaku 3 seta no i oczywiście pod koniec piątego.

Otrzymane punkty reputacji: +22
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
USA -2.5s - Portoryko 1 @1.40 ✅
Polska -2.5s - Wenezuela 1 @1.33 ✅
Kamerun - Argentyna -2.5s 2 @1.28 ✅
Novak Djokovic - Andy Murray 1 @1.25 ✅
Włochy - Belgia 1 @1.20 ✅
100 zł ---&gt; 357.50 zł bet365
✅

USA, Polska, Argentyna to drużyny o 3 klasy lepsze od przeciwników, jeżeli nie będzie jakiegoś głupiego odpuszczania to nie powinni ich wypuszczać z 20 punktów. Włochy już muszą przestać pajacować bo powoli mają nóż na gardle, a przed nimi jeszcze mecz z USA także ten jest must win. Djoka już wyżej opisałem. oby bez przykrych niespodzianek.​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Brazylia -2.5s - Finlandia 1 @1.50 ✅
Niemcy -2.5s - Tunezja 1 @1.25 ⛔
Rosja -2.5s - Meksyk 1 @1.12 ⛔
100 zł ---&gt; 210 zł Unibet

jedynym zagrożeniem na tym kuponie jest to, że Brazylia sobie podejdzie olewacko do tego meczu, co jest wątpliwe bo Finlandia wyjdzie z grupy i będą się liczyły punkty z nimi zdobyte. Skład mają taki, że nawet jak zagra druga szóstka i tak powinni spokojnie pocisnąć słabych Finów. Niemców i Rosjan tyczy się to samo.​

/szwaby sobie zakpiły z siatkówki ????

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Brazylia -2.5s - Finlandia 1 @1.53 ✅
Rosja -2.5s - Meksyk 1 @1.17 ⛔
Caroline Wozniacki - Shuai Peng 1 @1.25 ✅
100 zł ---&gt; 224 zł Sportingbet​

powtarzam typy z siatkówki bo Niemcy postanowili odwalić kabaret i oddali seta Tunezyjczykom, po czym zjechali ich do 12. Karolinka w życiowej formie, według mnie nawet lepszej niż za jej &quot;złotych&quot; czasów, finał a nawet końcowe zwycięstwo w USO bliskie jak nigdy i życzę tej tenisistce tego z całego serca. Peng gra dobrze, ale tym razem to nie starczy na grającą fantastycznie Dunkę.​

/Rosja ????

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
nic wczoraj nie grałem i to w sumie wyszło mi na dobre, ale muszę skomentować niektóre spotkania. Włochy zabawili się w sprzedawców i to od razu z przytupem ???? 26.0 przed meczem na Portoryko, po pierwszym secie było pewnie &gt;35.0, szkoda tylko, że nie dali info wcześniej ;(. kolejne niespodzianki to strata seta naszych z Kamerunem, lekkie jajca, no i męczarnie Brazylii z Koreą ????

Brazylia -2.5s - Kuba 1 @1.57 ⛔
Polska -1.5s - Argentyna 1 @1.42 ✅
Kanada - Chiny 1 @1.30 ✅
100 zł ---&gt; 290 zł Unibet ⛔

Włochy - USA over 185.5 punkta @1.95 WillHill ⛔
100 zł ---&gt; 195 zł

Włochy - USA over 4.5 seta @2.55 Betsson ⛔
50 zł ---&gt; 127.50 zł​

tragicznie, jedyny plus jest taki, że udało się złapać grubaśnie Brazylię po 2.0 bodajże przy stanie 0-1 10-13 czy coś koło tego ????

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Serena Williams - Caroline Wozniacki 2 @4.50 bet365
50 zł ---&gt; 225 zł​
⛔

żeby się lepiej oglądało, poza tym z całego serca życzę Karolince wygrania w końcu Szlema, zwłaszcza po tylu problemach osobistych byłoby to dla niej magiczne. niech wygra.​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Paula Kania - Andrea Hlavackova 1 @1.96
100 zł ---&gt; 196 zł Marathon​
⛔

Andrea to głównie deblistka, w singlu radzi sobie bardzo słabo, natomiast nasza Paula w tym sezonie osiąga swoje najlepsze wyniki, dość dobrze poradziła sobie w kwalach do USO i jeżeli gdzieś po drodze nie straciła formy to spokojnie powinny dzisiaj pokonać Andreę​

//pokazała

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
USA -2.5s - Australia 1 @1.45 ✅
Niemcy +2.5s - Rosja 1 @1.68 ⛔
Polska - Iran over 3.5s @1.37 ✅
100 zł ---&gt; 334 zł Betsafe​
⛔

USA -2.5s - Australia 1 @1.50 Marathon ✅

no z taką grą jaką prezentują Amerykanie to nie widzę tutaj szansy na seta dla słabych Australijczyków. Anderson gra kapitalnie (zagrywką trochę słabiej, ale i tak w meczu z Serbami trochę ich pomęczył od 3 seta) kończy większość ważnych piłek i dobrze bo to właśnie jego zadanie. Świetną zmianę ostatnio dał David Smith który posłał kilka kapitalnych zagrywek (dwa razy rozpoczynał serię punktów dla USA) i bardzo dobrze grał zarówno blokiem jak i atakował. Bardzo mnie zaskakuje w pozytywnym sensie oczywiście gra Lotmana na tych MŚ, kończy co ma kończyć, serwuje także bardzo dobrze i trzyma przyjęcie jak należy, to samo Sander - no po prostu cała drużyna gra świetnie. Australijczycy słabo, zdołali urwać seta Iranowi i Francji, jednak jutro wątpię żeby im się udało. Decydującym czynnikiem powinno być to, że USA powinno być skoncentrowane od początku do końca bo jestem pewien, że nie po drodze im tracenie setów z takimi Australijczykami przy takiej ilości ciężkich spotkań jakie mieli. Rozegrali już dwie pięciosetówki na tym turnieju, ciężki mecz z iranem i dwa bardzo ciężkie fizycznie mecze z nami i z Serbią. Jeżeli chcą zachować dużo sił na końcową fazę to powinni się rozprawić szybciutko z Kangurami.

Niemcy +2.5s - Rosja @1.75 Expekt ⛔

nie oglądałem spotkania Niemców, ale pięknie rozbili Bułgarów poza jednym straconym setem wszystkie trzy wygrywali nie wypuszczając Bułgarów z 17. chłopaki w HP pisali, że świetnie grał Grozer i raz miał bodajże serię 6 wygrywających zagrywek. Odrzucenie Rosjan od siatki będzie kluczowe, tak żeby Grankin nie mógł grać przez Musera, no ale to tajemnicą nie jest. Oglądałem natomiast mecz Rosjan z Kubańczykami i totalnie mnie nie przekonali do siebie. Niby sety które wygrywali, wygrywali pewnie, ale nie funkcjonowało wszystko jak należy co zresztą sam przyznał ich trener w wywiadzie. Kubańczycy poważnie ich naruszali zagrywką i przyjmujący niezbyt sobie radzili co zaowocowało zmianą Spiridonova, potem także Pavlova. Niemcy są silni, pokazali to we wszystkich meczach oprócz pierwszego meczu na tych MŚ z Brazylią. Rosja to nie jest ta sama Rosja która wygrywała prawie wszystko rok czy dwa temu, teraz grają o wiele słabiej i nie są dla mnie aż takim faworytem w meczu z Niemcami jak to ocenili oddsmakerzy.​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Real Madryt - Atletico Madryt over 11.5 rożnych @1.90 ⛔
Barcelona - Athletic Bilbao 1 @1.33 ✅
Feyenoord - Willem II 1 @1.35 ⛔
50 zł ---&gt; 170.50 zł Unibet
⛔

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
USA -1.5s - Argentyna 1 @1.20 ⛔
1000 zł ---&gt; 1200 zł Betsson​

nie ma dzisiaj innej możliwości, najpewniejsze co można zagrać z tych Mistrzostw na dzisiaj​

/nie wiem czy mam się śmiać z tego kabaretu co tam się odstawia, czy płakać po przegranej ????

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
a jakoś ostatnio mam wenę i idzie bardzo dobrze to coś tam mogę popisać, zobaczymy na jak długo starczy ochoty ????

Brazylia - Kolumbia - Neymar strzeli bramkę i dostanie kartkę @8,0
50 zł ---&gt; 400 zł Unibet ⛔

Brazylia - Kolumbia over 4,5 kartek @1,66
200 zł ---&gt; 332 zł bet365 ⛔

/do połowy 4 kartki, potem żadnej - lekka beka ????

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Serbia - Australia DW 3-0 @1,66
Feliciano Lopez - John Isner tb w pierwszym secie @1,83
200 zł ---&gt; 607,56 zł bet365​
✅✅✅

Australia bez Edgara czyli pewniak pod warunkiem, że Serbowie nie zrobią sobie jakichś żartów, nie dadzą odpocząć Atanowi albo coś w tym stylu.

Felek z Janem prawie identyczna sytuacja, jak któryś nie dostanie nagle udaru na korcie to spokojnie powinni trzymać swoje serwisy, grali na Wimbledonie rok temu i na 4 sety były 3 tb.​

Otrzymane punkty reputacji: +8
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Rosja - Polska over 185,5 @1,89
Iran - USA over 184,5 @1,85
100 zł ---&gt; 350 zł Winmasters​
⛔

czuję tutaj długie spotkania z oby bardzo wyrównanymi setami, overy 3,5 seta też pójdą, za troszkę więcej​

/niestety dla USA 23-21 i chyba ze 4 setowe to za mało by wygrać seta

Do góry Bottom