>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

kierowniku, poratuj złotówką.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
John Isner - Ivo Karlovic over 10.5 gema w 1 secie @1.58
350 zł ---&gt; 553 zł Unibet
✅✅
nie wiem czy jest sens cokolwiek pisać. Dwóch najlepszych serwismanów na świecie, asów pęknie dzisiaj co nie miara i TB raczej pewny, a nawet dwa. niestety nie ma nigdzie jeszcze zakładu na TB w pierwszym secie, ale jak będzie to też dam ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
znalazłem także na ten mecz bardzo ciekawy i wg mnie warty gry zakład z ogromnym value, a mianowicie:
John Isner - Ivo Karlovic - Set With Most Games (After 2 Sets) - equal number @5.50
50 zł ---&gt; 275 zł
Marathon ✅✅
tak jak pisałem wcześniej TB pewny, a całkiem możliwe nawet dwa TB tak jak w ostatnim ich meczu, także ja tutaj widzę value i można pograć za drobne bo kurs świetny ;)

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Jo Wilfried Tsonga - Tomas Berdych 1 @3.25
50 zł ---&gt; 162.50 zł bet365 ⛔
dwóch gości na praktycznie tym samym poziomie i takie kursy? warto spróbować

//jednak czarny to czarny, za grosz mózgu​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Ernests Gulbis - Grigor Dimitrov over 2.5 setów @2.25
50 zł ---&gt; 112.50 zł bet365
✅✅
coś czuję wyrównany mecz, Gulbis forma świetna ale zdarzają mu się przestoje jak wczoraj z Goffinem, Dima też czasem lubi poluzować gatki, także 3 sety niewykluczone.

Otrzymane punkty reputacji: +1
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Jastrzębski Węgiel -2.5s - AZS Częstochowa 1 @1.45
200 zł ---&gt; 290 zł Expekt ⛔
już wystarczy, że Skra oddała im seta za darmo (o czym było na poprzedniej stronie), w Jastrzębiu nie mają prawa ugrać seta z taką grą i z taką drużyną jak JSW. Przed sezonem typowałem do zwycięstwa w Plus Lidze Skrę, jednak na ten moment to Jastrzębski jak dla mnie wygląda najsolidniej i z takimi leszczami jak AZS powinni się szybciutko rozprawiać

//za to olewanie pierwszego seta niech gniją, totalna wyjeba​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Luty 2014
Kwota postawiona: 3550 zł
Kwota wygrana: 4492.70 zł
Bilans: ✅ 942.70 zł
Yield: ✅ 26.53%
Kupony trafione: 18
Kupony nietrafione: 11
Zdarzenia trafione: 30
Zdarzenia nietrafione: 11
Piłka nożna trafione/nietrafione: 3/2
Tenis trafione/nietrafione: 11/5
Siatkówka trafione/nietrafione: 14/4
Snooker trafione/nietrafione: 2/0

Otrzymane punkty reputacji: +24
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Roger Federer - Tomas Berdych 1 @1.73
100 zł ---&gt; 173 zł
Will.Hill. ✅✅
nie po to Federer wygrywał z Djokiem, żeby odpaść z Berdychem. Kto wie jakby się wczorajszy mecz Berdycha potoczył gdyby Kolba nie spusiaczył w swoim stylu. Roger dobra forma, widać, że dobrze się czuje fizycznie, może Tomek seta sobie ugra, ale mecz przegra.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Kevin Anderson - Grigor Dimitrov over 27.5 gemów @2.50
50 ---&gt; 125 zł Unibet
✅✅
Anderson bardzo dobry mecz z Dolgopolovem, ruszał się jak nie on i przede wszystkim serwis świetnie funkcjonował (zwłaszcza w 3 secie), Dimitrova oglądałem wczoraj tylko do stanu 3-3 w 2 secie i grał średniawo, widocznie później się rozkręcił skoro wygrał mecz, ale tą akcją którą umieszczam poniżej znalazł we mnie swojego sprzymierzeńca i dzisiaj mu kibicuję żeby wygrał, aczkolwiek set Anderson pewnie ugra.

http://www.youtube.com/watch?v=WH57z3TjBPI

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Macerata -1.5s - Verona 1 @1.133 ✅
Molfetta - Piacenza -1.5s 2 @1.30 ✅
Ding Junhui - Ronnie O&#39;Sullivan 2 @1.35 ✅
150 zł ---&gt; 298.26 zł
Marathon ✅✅
Macerata zapewne wygra to nawet 3-0 bo nie zwykli tracić u siebie setów z takimi ogórami, jednak wolałem zagrać bezpieczniej. Piacenza powinna to wygrać za 3 punkty jeżeli mają jeszcze nadzieję na przeskoczenie Maceraty w tabeli i lepsze rozstawienie, także win za 3 punkty tutaj obowiązkowy, a przeciwnik słabiutki. no i Osa który wczoraj grał bardzo dobrze i naprawdę sobie nie wyobrażam żeby go Ding zatrzymał w finale.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Delecta Bydgoszcz - Trefl Gdańsk 1 @1.50
100 zł ---&gt; 150 zł
Will.Hill. ✅✅
po prostu Delecta jeżeli chce awansować musi wygrać z cyrkowcami z Gdańska i nie ma za wiele się co tutaj rozpisywać, z resztą nie chce mi się. Delecta może nie jest takim zespołem jak rok temu, ale mają Clarka i odkąd on przyszedł idzie im dużo lepiej niż na starcie (który był fatalny). Ilość żałosnych meczów Gdańska w tym sezonie przekroczyła 9000 i taka drużyna nie powinna zatrzymać Bydgoszczy w osiągnięciu PO.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Paolo Lorenzi - Michael Shabaz 2 @8.0
25 zł ---&gt; 200 zł Sportingbet ⛔
nie mam żadnych merytorycznych argumentów, po prostu taki kurs przeciwko Lorenziemu i to na hardzie jest wart zagrania za drobne.

////szkoda bo było blisko. wygrywał już z przełamaniem w drugim secie i na Lorenziego był kurs już kurs 5.70, jednak musiał spusiaczyć i się połamać. później miał jeszcze 40-0 przy serwisie Paolo i go nie złamał i wtedy już bylo wiadomo, że po meczu.​

Otrzymane punkty reputacji: +17
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Jeremy Chardy - Rhyne Williams 1 @1.42 ✅
Andrey Golubev - Ryan Harrison 2 @1.72 ✅
80 zł ---&gt; 195.20 zł Unibet
✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Jastrzębski Węgiel -1.5s - Czarni Radom 1 @1.166 ✅
ZAKSA -1.5s - Olsztyn 1 @1.285 ✅
200 zł ---&gt; 300 zł
Marathon
✅✅

zobaczymy czy znów nasza rodzima liga mnie zawiedzie, mam nadzieję, że tym razem nie. JSW raczej 100% ogarnie bo wczoraj rozgromili Czarnych. jeszcze miesiąc temu bym ZAKSY po takim śmiesznym kursie nie grał, ale teraz znacznie poprawili swoją grę i już dużo lepiej to wygląda. Na dodatek grali niedawno z Olsztynem i szybkie, bezbolesne 3-0. żeby nam się.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Julien Benneteau - Daniel Munoz de la Nava 1 @1.22 ✅
Alejandro Gonzalez - Adrian Mannarino 2 @1.40 ⛔
Andujar/Pospisil - Marrero/Verdasco 2 @1.36 ✅
60 zł ---&gt; 139.20 zł Will.Hill. ⛔

///można przegrać tb z 5-1 i 6-3? można. brawo panie Adrianie​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Macerata - Perugia +2.5s 2 @1.55 ✅
Piacenza -1.5s - Trentino 1 @1.35 ✅
ZAKSA -1.5s - Olsztyn 1 @1.20 ✅
100 zł ---&gt; 251.10 zł
Marathon ✅✅
Macerata jest faworytem i słusznie, jednak mecz jest toczony na neutralnym terenie więc tracą atut własnej hali i seta powinni z silną Perugią stracić, ostatni mecz po tiebreaku wygrała właśnie Perugia. Piacenza spokojnie powinna odprawić Trentino które co prawda pozyskało już atakującego, jednak powiedzmy sobie szczerze, dalej nie jest to chociaż połowa poziomu Sokołova. W Piacenzie zdołał się wykurować Zlatanov który w ostatnim meczu złapał kontuzję i raczej będzie grał. Co do ZAKSY to można popatrzyć dwa posty do góry, nie mam nic więcej do powiedzenia.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Pablo Andujar - Jiri Vesely 1 @1.69 ⛔
Ried - Salzburg 2 @1.33 ✅
100 zł ---&gt; 225 zł Betgun ⛔

///bolą te debilne wtopy, najpierw Mannarino przegrał wygrany mecz, teraz Andujar zaczął trzeciego seta od przełamania i następnie przegrał 6 kolejnych gemów ????​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Piacenza - Perugia 1 @1.33 ✅
Marin Cilic - Paolo Lorenzi 1 @1.10 ✅
Manchester City - Wigan 1 @1.166 ⛔
Piacenza K - Bergamo K 1 @1.20 ✅
100 zł ---&gt; 205.30 zł Marathon ⛔
Real Madryt - Levante - Ramos dostanie kartkę @1.80✅
100 zł ---&gt; 180 zł Betsson
✅✅

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Tommy Robredo - Marinko Matosevic 1 @1.60 ✅
100 zł ---&gt; 160 zł Unibet
✅✅
korty wyglądają na wolne więc Tommy nie powinien mieć problemów z pokonaniem lekko drewnianego Marinko. nawet jakby były szybkie to pewnie też by wygrał, ale tak to mamy jeszcze jedną przewagę na korzyść Tomka. grali ze sobą w zeszłym roku na US Open i pewnie wygrał Robredo. W tak dużym turnieju jak IW Tommy pewnie się zepnie i pokona kangura, bo gdyby to była jakiś turniej 250 to nie byłbym taki pewien tego typu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Richard Gasquet - Fernando Verdasco 1 @1.39 ⛔
Feliciano Lopez - Mikhaił Kukushkin 1 @1.59 ✅
Atletico Madryt - Milan over 4.5 kartek @1.80 ✅
50 zł ---&gt; 198.91 zł betgun ⛔

///tragedia co się wyprawia z tym tenisem ostatnio, pusiak na pusiaku pusiakiem pogania​

Do góry Bottom