>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kierowniku, poratuj złotówką.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
John Isner - Yen Hsun Lu tiebreak w meczu @1.66
100 zł ---&gt; 166 zł Marathon ⛔
jak zawsze w przypadku meczu Isnera gram takie coś, a dzisiaj kursik lepszy niż zazwyczaj. grali ze sobą w styczniu w Australii i byłby tam aż dwa tiebreaki, więc nie widzę powodu aby tutaj nie było przynajmniej jednego.

John Isner - Yen Hsun Lu Set With Most Games (After 2 Sets) - equal number @5.50
25 zł ---&gt; 137.50 zł
Marathon ⛔

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Stanislas Wawrinka - Kevin Anderson 1 @1.20
500 zł ---&gt; 600 zł Pinnacle
⛔

po prostu sobie nie wyobrażam, żeby Stan przegrał tutaj z drewniakiem Andersonem, który o mały włos nie wyleciałby z Donskoyem ;) nie ma ani jednego argumentu przemawiającego za Kevinem, Stan w formie świetnej - rozgromił w prawdzie słabego Seppiego, ale dosłownie go rozgromił. będzie dobrze.

/to nie był normalny mecz, tak jak ten turniej nie jest normalny​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Paul-Henri Mathieu - Jesse Huta Galung 1 @1.25 ✅
Jack Sock - Marton Fucsovics 1 @1.33 ✅
100 zł ---&gt; 166 zł
Will.Hill. ✅✅
potrzebowałem paru dni przerwy bo ta tragiczna seria trochę mnie uderzyła, ale oby dzisiaj już na plus.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Jack Sock - Victor Estrella 1 @1.37 ✅
Gastao Elias - James Ward 1 @1.51 ✅
150 zł ---&gt; 314 zł Betgun
✅✅

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Ryan Harrison - Federico Delbonis 1 @1.40 ✅
Roberto Bautista-Agut - Steve Johnson 1 @1.48 ✅
100 zł ---&gt; 207 zł
Marathon ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Belgorod - Zenit 1 @1.60 ✅
Kubot/Lindstedt - Monaco/Delbonis 1 @1.36 ✅
200 zł ---&gt; 436 zł
Marathon ✅✅

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Ding Junhui - Ben Woolaston 1 @1.21 ⛔
John Higgins - Jimmy Robertson 1 @1.22 ✅
Judd Trump - Ju Reti 1 @1.17 ✅
Ricky Walden - Gerard Greene 1 @1.29 ⛔
100 zł ---&gt; 223 zł Marathon ⛔

/ jak rzyć. Ding z 3-0 przegrywa 3-4, kurs na przeciwnika na live 51.0​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Maria Sharapova - Petra Kvitova over 2.5 seta @2.30
50 zł ---&gt; 115 zł Unibet ⛔
Maria gra tutaj słabo i nierówno i nie potrafi wygrać meczu 2-0, zawsze jej się przytrafia słabszy moment. Kvitovej nie oglądałem ani razu tutaj ale seta na pewno jest w stanie ugrać, a 2-0 raczej nie wygra więc wychodzi mi na 3 sety.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Macerata - Verona 3-0 @1.42 ⛔
Piacenza - Citta di Castello 3-0 @1.68 ⛔
Perugia - Cuneo 1 @1.22 ✅
100 zł ---&gt; 291 zł Unibet ⛔
kursy pospadały tragicznie, dwa dni temu bodajże na te 3 mecze było około 3.30 ako. Macerata po rozbiciu Piacenzy powinna zrobić to samo ze słabiutką Veroną. Piacenza dlatego taki wysoki kurs bo zostali zgwałceni przez Maceratę, ale tym razem grają u siebie i z drużyną 2 klasy niższą więc powinni łatwiutko ich pojechać (chyba, że to jakiś głębszy kryzys formy). Perugia, zwycięzca Pucharu Włoch odwalił w ostatniej kolejce dobrą manianę, ale to pewnie przez to, że i tak nie mieli szans ani na awans w tabeli ani na spadek więc pewnie sobie pohandlowali. Z Cuneo u siebie nie mają prawa przegrać, Atan ich pozałatwia.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Dominika Cibulkova - Na Li 2 @1.45
200 zł ---&gt; 290 zł Pinnacle
✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Marzec 2014​

Kwota postawiona: 3360 zł
Kwota wygrana: 3470.56 zł
Bilans: ✅ 110.56 zł
Yield: ✅ 3.29%
Kupony trafione: 16
Kupony nietrafione: 14
Zdarzenia trafione: 37
Zdarzenia nietrafione: 16
Piłka nożna trafione/nietrafione: 3/2
Tenis trafione/nietrafione: 18/9
Siatkówka trafione/nietrafione: 11/3
Snooker trafione/nietrafione: 3/2

no niestety marzec wypadł dużo gorzej niż luty, chociaż też na plusie. Stąd ta ponad 3 tygodniowa przerwa w bukmacherce i podawaniu typów, a także z chęci odpoczynku od stresu ???? nadszedł jednak czas bym się odrodził jak EloPeja (król) z popiołów i czas przygotować formę na Roland Garros ;)

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Gael Monfils - Pablo Carreno-Busta 1 @1.30 ⛔
Nicolas Mahut - Nicolas Almagro 2 @1.13 ✅✅
Tommy Robredo - Julien Benneteau 1 @1.29 ✅✅
100 zł ---&gt; 190 zł Betgun ⛔
Monfils pewnie wczoraj pokonał Andersona, dzisiaj także nie powinien mieć problemów z dobijającym się do ATP Bustą, o ile Monfils nie będzie miał włączonego clown-mode, na dobrą sprawę Busty tutaj być nie powinno bo przegrał w kwalach z Donskoyem (trochę wstyd na mączce), jednak dostał drugą szansę i wygrał z Dodigiem (nie wiem co tam się działo, nie oglądałem).
W starciu dwóch Nicolasów wygra ten który ma większe predyspozycje do gry na mączce, który jest młodszy, dużo bardziej wybiegany i po prostu bardziej lubi tę nawierzchnię.
Na Julka stawiałem wczoraj, jednak tutaj już raczej nie będzie hepi endu, trochę wstyd tak się męczyć z powracającym Melzerem. Robredo pewniutko odprawił Goffina po dobrym meczu obu (do pewnego momentu). Dużo wymian, dużo biegania i ogólnie ładna dla oka gra, lecz w końcu Belg pękł, a Tommy takich okazji nie przepuszcza. Stawiałem na Tommyego w meczu z Julkiem w Miami i weszło spokojnie, dzisiaj będzie tak samo bo i nawierzchnia bardziej sprzyjająca Hiszpanowi i forma.

Pablo Andujar - Andreas Seppi 2 @1.83
100 zł ---&gt; 183 zł Sportingbet
✅✅

no oglądałem Seppiego w meczu z Michałkiem Jużnym i przecierałem oczy. Mimo niezłej gry ruskiego, Seppi i tak go pojechał 2-0 i grał bardzo dobrze. Zupełnie jak nie Seppi ostatnio, no ale cieszmy się bo kurs dobry z Pablo którego także mecz oglądałem z Vasselinem. Oglądałem niestety tylko do momentu gdy przełamał Rogera w 2 secie na remis i co się potem działo? do tego momentu mecz był zupełnie jednostronny, Pablo praktycznie nie istniał, głupie błędy, jakieś pojedyncze strzały które niezbyt wchodziły. Pewnie Vasselin w końcu pękł i dlatego potem win Pablo, ale Seppi grający tak pewnie raczej nie pęknie jak Francuz i odprawi hiszpana, chociaż wcale nie jest to jakiś pewny typ.

Perugia - Piacenza 1 @2.36 ✅✅
50 zł ---&gt; 118 zł Pinnacle
✅

Pierwszy mecz w hali Perugii, wygrali gospodarze 3-2 i dzisiaj też widzę ich wygraną. Piacenza która u siebie jest bardzo silna, ostatnio męczyła się niemiłosiernie i niewiele brakowało, a Atanasijevic i spółka by ten mecz wygrali. Jednak Piacenza ma w swoich szeregach Simona i tak jak zazwyczaj ta skała załatwi im wygraną, jak nie serwem to kapitalnymi blokami. Perugia u siebie też mocna, tak jak Piacenza, może ich hala nie jest aż taką twierdzą, ale i tak grają kapitalnie. Na pewno będzie to wyrównany mecz, nie ma co porównywać pozycji itp po prostu czuję wygraną Perugii i awans będzie się rozstrzygał w 5 meczu w Palabanca.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Resovia -7.5 - ZAKSA 1 @1.84
100 zł ---&gt; 184 zł Betsson ⛔
trochę nie jestem przekonany co do tego typu, jednak logika wskazuje właśnie na taki scenariusz. osłabienia w Kędzierzynie, Ruciak na libero, nie mogący serwować mocno przez problemy z barkiem, okrutnie słaby Lewis za niego na przyjęciu plus świadomość, że przegrało się wygrany mecz i prawdopodobnie przegra się przez to całą rywalizację. to musi siedzieć w głowach. w Resovii zaczął dobrze grać Lotman, Penchev i w ogóle cały zespół się odrodził + mają nieporównywalnie lepszą ławkę.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Roger Federer - Jo Wilfried Tsonga 2-0 @1.80
100 zł ---&gt; 180 zł Pinnacle ⛔
Roger forma świetna, za to Tsonga grał tragicznie i gdyby Fognini nie miał urazu mózgu to by teraz grał z Rogerem. Tsonga w takiej formie nie ma czego szukać z Fedem, chyba, że nagle zmieni grę o 180 stopni.

//chyba tylko Federer wie jak to w ogóle wygrał, tragiczna gra, co drugi return w siatę, do 3 seta miał 0/15 wykorzystanych bp ????​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Stuart Bingham -1.5 - Ken Doherty 1 @1.33
Shaun Murphy -2.5 - Jamie Cope 1 @1.50
150 zł ---&gt; 300 zł bet365​

Do góry Bottom