Monfils pewnie wczoraj pokonał Andersona, dzisiaj także nie powinien mieć problemów z dobijającym się do
ATP Bustą, o ile Monfils nie będzie miał włączonego clown-mode, na dobrą sprawę Busty tutaj być nie powinno bo przegrał w kwalach z Donskoyem (trochę wstyd na mączce), jednak dostał drugą szansę i wygrał z Dodigiem (nie wiem co tam się działo, nie oglądałem).
W starciu dwóch Nicolasów wygra ten który ma większe predyspozycje do gry na mączce, który jest młodszy, dużo bardziej wybiegany i po prostu bardziej lubi tę nawierzchnię.
Na Julka stawiałem wczoraj, jednak tutaj już raczej nie będzie hepi endu, trochę wstyd tak się męczyć z powracającym Melzerem. Robredo pewniutko odprawił Goffina po dobrym meczu obu (do pewnego momentu). Dużo wymian, dużo biegania i ogólnie ładna dla oka gra, lecz w końcu Belg pękł, a Tommy takich okazji nie przepuszcza. Stawiałem na Tommyego w meczu z Julkiem w Miami i weszło spokojnie, dzisiaj będzie tak samo bo i nawierzchnia bardziej sprzyjająca Hiszpanowi i forma.
Pablo Andujar - Andreas Seppi 2 @1.83
100 zł ---> 183 zł Sportingbet
no oglądałem Seppiego w meczu z Michałkiem Jużnym i przecierałem oczy. Mimo niezłej gry ruskiego, Seppi i tak go pojechał 2-0 i grał bardzo dobrze. Zupełnie jak nie Seppi ostatnio, no ale cieszmy się bo kurs dobry z Pablo którego także mecz oglądałem z Vasselinem. Oglądałem niestety tylko do momentu gdy przełamał Rogera w 2 secie na remis i co się potem działo? do tego momentu mecz był zupełnie jednostronny, Pablo praktycznie nie istniał, głupie błędy, jakieś pojedyncze strzały które niezbyt wchodziły. Pewnie Vasselin w końcu pękł i dlatego potem win Pablo, ale Seppi grający tak pewnie raczej nie pęknie jak Francuz i odprawi hiszpana, chociaż wcale nie jest to jakiś pewny typ.
Perugia - Piacenza 1 @2.36
50 zł ---> 118 zł Pinnacle
Pierwszy mecz w hali Perugii, wygrali gospodarze 3-2 i dzisiaj też widzę ich wygraną. Piacenza która u siebie jest bardzo silna, ostatnio męczyła się niemiłosiernie i niewiele brakowało, a Atanasijevic i spółka by ten mecz wygrali. Jednak Piacenza ma w swoich szeregach Simona i tak jak zazwyczaj ta skała załatwi im wygraną, jak nie serwem to kapitalnymi blokami. Perugia u siebie też mocna, tak jak Piacenza, może ich hala nie jest aż taką twierdzą, ale i tak grają kapitalnie. Na pewno będzie to wyrównany mecz, nie ma co porównywać pozycji itp po prostu czuję wygraną Perugii i awans będzie się rozstrzygał w 5 meczu w Palabanca.