>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kierowniku, poratuj złotówką.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
jako, że w działach tematycznych nie zawsze jest czas lub ochota lub wena żeby pisać, tak będę się tutaj dzielił swoimi przemyśleniami/typami. żeby nam się. to co tutaj podaję zawsze jest grane, nie zawsze w takiej konfiguracji jak tutaj.​

na dobry początek:
Belgorod - Trentino DW 3-0 @1.62
240 zł ---&gt; 388,80 zł Unibet
✅✅
Trentino jedzie bez Sokołowa, oglądałem ich w meczu z Maceratą w którym także grałem handi ujemne na Lube i po prostu nie istnieli. w jutrzejszym meczu nie mają szans, Muser ich pozabija, nawet z Sokołovem mieliby bardzo małe szanse na seta, a teraz to już zerowe.

Daniel Brands - Ivo Karlovic over 24.5 gema @1.57
100 zł ---&gt; 157 zł bet365
✅✅
Dwóch tenisistów opierających swoją grę na serwisie, Brands trochę bardziej mobilny od starszego Ivo, ale to nie będzie raczej w tym meczu ważne. Grali ze sobą dwa razy, łącznie 5 setów z czego w 4 były tb i jeden zakończył się 7-5. Takie coś mnie w tym meczu zadowala, jednak niewykluczone tutaj 3 sety. Powinno być dobrze.​

Otrzymane punkty reputacji: +19
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Muszynianka - Azeryol Baku over 174.5 punkta @1.72
60 zł ---&gt;103.20 zł bet365
✅✅

Zespół z Azerbejdżanu jest tutaj stawiany w roli wielkiego faworyta bo na Myszynianki jest kurs aż 4.0, ale jak dla mnie to lekka przesada. Są faworytkami, ale nie aż tak, uważam, że stać tutaj Muszynę na urwanie seta u siebie. Ostatnio bardzo dobra forma, pokonały na wyjeździe Trefl za co zasługują na szczególne uznanie, pokonały także Piłę. Azeryol też dość dobra forma, odniosły ostatnio 3 zwycięstwa z dobrymi rywalkami, ale w każdym traciły przynajmniej jednego seta i na pewno Muszynianki także stać na urwanie im seta zważywszy na ich dobrą formę i na to, że to wszystko to jest tylko kobiecy sport i równie dobrze, Muszyna tutaj może wygrać ;) ja celuję w over.

Otrzymane punkty reputacji: +15
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Michael Berrer - Daniel Evans 2 @2.52
40 zł ---&gt; 100.80 zł
Marathon ✅✅
gdybym miał czarną listę, to Berrer byłby na niej numerem jeden za to co odwalił w kwalifikacjach do US Open 2012 w meczu z Gutierrezem-Ferrolem. Jest już stary, zdziadziały, rusza się bardzo powoli i nawet serwis już go nie ratuje zbytnio. Oglądałem od drugiego seta w meczu z Coricem i gdyby młody nie był tak niedoświadczony i zachował więcej zimnej krwi w kluczowych momentach to on były teraz w turnieju głównym, niestety wyszło jego niedoświadczenie i brak ogrania w takich meczach. Evans powinien tutaj wystrzelać Berrera, jedyne czego się obawiam, to to, że będzie grał jak narwany bo lubi czasami tak grać. Jeżeli będzie grał spokojnie, bez jakichś wariactw to powinien tutaj pokonać tego starego szwaba.

Otrzymane punkty reputacji: +1
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Ivo Karlovic - Ivan Dodig tiebreak w meczu @1.44
170 zł ---&gt; 244.80 zł bet365
✅✅
Nie ma sensu tutaj się rozpisywać, Ivo wczoraj w pierwszym secie przegrał jeden punkt przy swoim podaniu, a mimo to przegrał seta. Dzisiaj będą panowie podobnie trzymać swoje podania i tb będzie na pewno. w każdym z ich meczów był przynajmniej jeden tb, nieraz dwa ;)

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Łukasz Kubot - Michael Berrer 1 @2.37
40 zł ---&gt; 94.80 zł bet365
⛔⛔
znowu przeciwko Berrerowi, value na Kubota jest bo jak dla mnie to kursy powinny być co najmniej wyrównane. Kubot forma jest niezła, powalczył ostatnio z Monfilsem, a o Berrerze to jusz pisałem wyżej przy okazji meczu z Evansem. gl

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Piacenza - Perugia over 3.5 seta @1.47 ✅
Chemik Police - Impel Wrocław 1 @1.32 ✅
Citta di Castello - Macerata 2 @1.20 ⛔
60 zł ---&gt; 139.80 zł betsson
⛔⛔
pierwsze ako w temacie, oby na plusik. Piacenza po laniu z Zenitem ma jeszcze w perspektywie rewanż, z kolei Perugia ostatnio forma świetna, Atanasijevic szaleje. Impel podobna sytuacja, przegrały ostatnio w pucharach z drużyną z Paryża (troche wstyd) i teraz mają rewanż u siebie, poza tym dalekie są od optymalnej formy i Chemik powinien to wykorzystać. Szans na 2 miejsce w tabeli już nie mają, także nie ma o co się szarpać. Macerata po chwilowym kryzysie spowodowanym zapewne przez porażkę z Piacenzą w LM przegrała także z Perugią na wyjeździe, ale potem wszystko wróciło na dobre tory. Pewne zwycięstwa po 3-0 z Trentino i Cuneo. Niby Citta ostatnio forma bardzo ładna, ale jednak różnica klas jest ogromna i powinno być tutaj zwycięstwo Maceraty.

//patologia. 2-0 w setach, potem 21-17 w czwartym secie i przegrana do 23. patologia.​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Trentino - Belgorod under 179.5 @1.925
300 zł ---&gt; 577.50 zł
✅✅ Marathon

opisywałem ten mecz tydzień temu i dzisiaj stawiam (zanim poleci linia) praktycznie to samo. Tydzień temu nie było stresu o typ nawet przez momencik, w czwartek przewiduję podobnie. Trentino po stracie Sokołova, dość że dostało ostatnio baty od słabiutkiego na wyjazdach Cuneo to jeszcze stracili Szabo. Nie wiem kogo tam teraz przeniosą na atak, w każdym razie widzę to z ich strony bardzo słabo. Belgorodu opisywał nie będę, wydaje mi się (i mam taką nadzieję), że przynajmniej dwa pierwsze sety zagra pierwszy skład z Muserem i Grozerem na czele, a potem możliwe, że wejdzie rezerwa, jednak nawet rezerwa powinna sobie spokojnie poradzić. A to dlatego, że chociaż ruskie będą mogli sobie odpuścić to jednak bardzo wątpię, że Trentino będzie szarpało się o wynik przy 0-2. Każda kolejna kontuzja w zespole pogrąży ich jeszcze bardziej i naprawdę nie będzie sensu patrząc z ich perspektywy walczyć jakoś przekonująco o tego honorowego seta(sety?). Na szczęście Marathon dał nam taką linię która może wejść przy 4 setach o ile nie będą bardzo wyrównane, coś czuję, że przynajmniej jeden zakończy się dość wysoko. Jedyne czego się obawiam to to, że ruscy będą mieli wyj*bane, ale w to też wątpię ponieważ upokorzenie 6-0 w setach drużyny o takiej renomie jak Trentino będzie niewątpliwym prestiżem (mimo tego, że teraz został shit nie drużyna).

Otrzymane punkty reputacji: +4
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Marach/Mergea - Andujar/Bracciali 1 @1.53
70 zł ---&gt; 107,10 zł bet365
⛔⛔

Marach/Mergea ostatnio forma bardzo dobra, wygrali turniej w Vina del Mar, bardziej zgrani bo grają już ze sobą jakiś czas no i obaj to urodzeni debliści. Andujar z Braccialim grają ze sobą pierwszy raz i o ile o Braccialim można powiedzieć, że jest dobrym deblistą, o tyle tego samego nie można powiedzieć o Andujarze.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Ivo Karlovic - Jack Sock tiebreak w pierwszym secie @2.25
50 zł ---&gt; 112.50 zł bet365
✅✅

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Barcelona - Rayo - Barca over 2.5 gola @1.33✅
Hoffenheim - Stuttgart over 2.5 gola @1.57✅
70 zł ---&gt; 146.17 zł bet365
✅

Rayo wychodzi zawsze ofensywnie, trener nie lubi się bronić i stara się grać odważną piłkę. Zazwyczaj jeżeli chodzi o mecze z Barcą zostaje potężnie karcony, ale mimo to szacuneczek dla niego, stąd typ na over 2.5 Barcelony. Z kolei Hoffenheim u siebie ostatni raz under 2.5 mieli w lipcu z Bilbao w sparingu. Wieśniaki strzelają dużo i dużo tracą. Stuttgart na wyjeździe też traci dużo bramek i zazwyczaj jakąś także strzelą, więc liczę, że dzisiaj seria overów nie zostanie przerwana.

Leo Messi strzeli 2 gole lub więcej @2.0
50 zł ---&gt; 100 zł
William
✅✅

Leo wreszcie wraca do formy, najpierw kapitalny gol w meczu z Sevillą (w sumie strzelił 2), a ostatnio też gol po pięknej akcji z RSSS w której wszedł między 4 zawodników i puknął gola zza pola karnego. W meczach z Rayo zawsze jest trochę więcej miejsca niż z tymi co się murują, więc jak tylko nie będzie miał Leo dnia asyst to spokojnie powinien 2 bramki walnąć.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Cuneo - Piacenza 2 @1.43 ✅
Perugia - Molfetta 1 @1.125 ✅
Casalmaggiore K - Piacenza K 2 @1.26 ✅
140 zł ---&gt; 283.78 zł
✅ Marathon

Cuneo cienkie jak sik pająka, to, że wygrali z Trento nic nie znaczy bo Trento to wrak drużyny. Piacenza na pewno podrażniona wynikami z Zenitem, w drugim meczu zagrali już trochę lepiej, ale to jednak nie wystarczyło. Już widzę, jak Ruzje nabija na oślep o blok Simona. Perugia z serbskim zaciągiem w składzie na czele z Atanasijevicem nie powinna mieć żadnych problemów z tragiczną na wyjazdach (i w sumie nie tylko) Molfettą, set to jest max co mogą goście tutaj ugrać. O babkach nie będę nic pisał, powinny wygrać i tyle, grają ze słabymi pipeczkami.

Otrzymane punkty reputacji: +1
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Kei Nishikori - Ivo Karlovic 2 @3.0
30 zł --&gt; 90 zł bet365
⛔
wczoraj Ivo wręcz zgnoił Lu co zaowocowało poddaniem przez kitajca meczu. Serwis siedzi kapitalnie, nawet jeżeli dochodzi do sytuacji, że przeciwnik ma bp to wtedy Ivo zwiększa koncentrację i wali asa albo wygrywający serw. Nishikoriego nie oglądałem w tym turnieju, bo nie lubię typa i nie stawiałem meczów z jego udziałem, jednak nie stoczył ani jednego meczu z zawodnikiem który by serwował chociaż w przybliżeniu tak jak Ivo. Co do Chorwata to zadziwił mnie wczoraj bo nawet chciało mu się biegać w wymianach co nie zawsze u niego występuje. Wczoraj sobie za dużo nie pograł więc dzisiaj zmęczony nie będzie, h2h na jego korzyść w 2012 szybkie 3-0 w Davisie, a rok temu w Delray Beach wygrana po kreczu Nishikoriego.

Kei Nishikori - Ivo Karlovic (+2.5 gema) 2 @1.78
70 zł ---&gt; 124.60 zł Unibet
⛔

//niestety to ewidentnie nie był dzień serwisowy Karlovica ????​

Otrzymane punkty reputacji: +2
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Manchester City - Barcelona 1x @1.58
300 zł ---&gt; 474 zł Unibet ⛔
w ogóle kurs na City to jest lekka kpina, rano jeszcze było 3.0. Nie wyobrażam sobie aby City u siebie przegrało z Barceloną i piszę to jako jej kibic/fan. Obie drużyny mają katastrofalne dziury w obronie, zwłaszcza Barcelona i dlatego uważam, że City strzeli przynajmniej jedną, dwie bramki u siebie. Siłę rażenia mają ogromną nawet bez Aguero, ostatnio strzelił gola Jovetic, jest Negredo i Dzeko, a zwłaszcza są Silva i Toure. Zapewne także City straci brameczkę, co da Barcelonie przewagę w kontekście rewanżu ale to już inna bajka. City u siebie nie przegrywa praktycznie w ogóle (wyjątkiem mecz z Chelsea), grają w tym sezonie bardzo pewnie i skutecznie i strzelają mnóstwo bramek. Barca też ostatnio jakby wracała (opisywałem przy okazji meczu z Rayo) na właściwe tory więc szykuje nam się kapitalny dwumecz i wydaje mi się, że dużo bramek.

City - Barcelona over 2.5 @1.62
250 zł ---&gt; 405 zł
bet365 ⛔

///dawno nie widziałem tak żałosnego City, w pełni zasłużone zwycięstwo Barcelony.​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Piacenza - Trentino DW: 3-0 @1.75 ✅
Stephen Maguire - Elliot Slessor 1 @1.15 ✅
Ding Junhui - Gary Wilson 1 @1.20 ✅
200 zł ---&gt; 484 zł
Expekt
✅

Nie wyobrażam sobie żeby Piacenza u siebie w hali straciła chociaż seta z tak grającym Trentino. Ostatnio nie grali zbyt dobrze, a i tak pokonali na wyjeździe nadspodziewanie dobrze grające Cuneo, takie zwycięstwo gdy nie idzie na pewno podbudowało morale i teraz pojadą na pełnej ten szpital zwany Trentino o którym już pisałem parę razy. O snookerze nie piszę bo są od tego lepsi, po prostu Ci dwaj obowiązkowo powinni wygrać swoje pojedynki.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Skra Bełchatów - AZS Częstochowa DW:3-0 @1.35 ⛔
Butorac/Klaasen - Ebden/Lu 1 @1.30 -zwrot
100 zł ---&gt; 181 zł Unibet ⛔
Skra nie powinna mieć żadnego problemu z przejechaniem się po Czewie. Po Bielsku jest to najgorszy team w Plus Lidze i naprawdę na żadnej pozycji nie ma nawet porównania do kogokolwiek ze Skry. Skra nie chcąc się przemęczać przed kolejną fazą europejskich pucharów i zbliżającymi się PO powinna takie mecze wygrywać po 3-0 łatwo, gładko i przyjemnie i tak jutro będzie. Z kolei para Butorac/Klaasen to objawienie tego sezonu. Drugie miejsce w Australian Open, ostatnio wygrany turniej w Memphis bez straty nawet jednego seta, w tym z Brayanami świadczy najlepiej o wysokiej formie tej dwójki. Natomiast Ebden/Lu to sklejka, grają ze sobą po raz pierwszy, obaj są raczej przeciętni w deblu i powinno być tutaj także szybkie 2-0 dla Butoraców.

///pajace ze Skry, 2-0 18-14, potem 24-22 i przegrywają seta 24-26 ???? po czym znowu pogrom do 17. kabaret to musiał być​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Rhyne Williams - John Isner - Williams wygra pierwszy set i przegra mecz @7.0
30 zł ---&gt; 210 zł bet365
✅✅
Oglądałem oba mecze Isnera zarówno z Russellem i Selą i w obu John grał w pierwszych setach beznadziejnie i je przegrał. Williams prezentuje mniej więcej ten sam poziom co tamci dwaj więc nie widzę przeszkód by wygrał pierwszego seta jeżeli Isner zagra na tym samym poziomie co w tamtych meczach tj będzie napieprzał po autach i siatkach. Natomiast po pierwszym przegranym secie potem Isner grał już bardzo dobrze, skupiony i trafiał te swoje bomby. Stawka niezbyt duża bo i typ ryzykowny, ale wejść może ;)

Otrzymane punkty reputacji: +15
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Piacenza - Latina under 177.5 @1.43 ✅
Noliko Maaseik - Asse Lennik 1 @1.27 ✅
Piacenza K - Busto Arsizio 1 @1.21 ✅
120 zł ---&gt; 263.70 zł
Marathon ✅

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Marin Cilic - John Isner 1 @1.50
100 zł ---&gt; 150 zł bet365
✅✅
Isner niestety nie gra dobrze, ciągle przegrywa pierwsze sety, potem już idzie mu lepiej jednak przeciwników nie miał wymagających. Teraz ma gościa klasę bądź dwie lepszego od poprzedników i tym razem taka słaba gra nie przejdzie. Cilic jest w dobrej formie, jedzie tu wszystkich po 2-0 i dzisiaj też wygra mecz. Jako, że obaj panowie serwować potrafią bardzo dobrze i zważywszy na historię ich pojedynków, będzie także tiebreak.

Marin Cilic - John Isner tiebreak w meczu @1.50
100 zł ---&gt; 150 zł bet365
✅✅

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Piacenza K - Bergamo K 1 @1.30 ✅
Haching - Buhl 1 @1.26 ✅
Modena - Macerata over 164.5 @1.38 ⛔
120 zł ---&gt; 271.20 zł Marathon⛔

Do góry Bottom