Spotkanie:Vityaz Chekov-Torpedo N.N
Typ: 1
Kurs: 3,20
Bukmacher: Bet at home:
Analiza:
Witam wszystkich!! To jest mój pierwszy typ na forum więc prosze o wyrozumiałość.
Więc wybrałem spotkanie rosyjskiej KHL pomiędzy zamykającym tabelę zespołem z Chekova a znajdującym się na 15 pozycji zespołem Torpeda. Myślę, że w tym spotkaniu górą będzie zespół gospodarzy a to dlatego, że w moim mniemaniu znajdują się w lepszej formie a na dodatek grają u siebie gdzie ostatnio wygrywają i strzelają sporo bramek i w tym spotkaniu przewiduję, że też tak będzie.
Vityaz Chekov-HC Barys Astana 5:1
Vityaz Chekov-Severstal Cherepovec 2:7
Vityaz Chekov-Lada Togliatti 6:4
Vityaz Chekov-Neft. Niznekamsk 5:4
Vityaz Chekov-AK Bars Kazan 3:2 (po dogrywce)
Jak widać Chekov na własnej tafli potrafił pokonać znacznie mocniejsze zespoły (Niznekamsk,Kazan) niż Torpedo.
Przedstawie teraz też pięć ostatnich meczów Torpeda na wyjazdach i niech to będzie kolejny znak dlaczego warto zaryzykować i postawić na drużynę gospodarzy.
Severstal Cherepovec-Torpedo N. Novgorod 3:4 (po dogrywce)
HK MVD Tver-Torpedo N. Novgorod 3:6
Lokomotiv Yaroslavl-Torpedo N. Novgorod 2:0
Spartak Moskwa-Torpedo N. Novgorod 4:3 (po dogrywce)
Atlant Mytishi-Torpedo N. Novgorod 3:2 (po dogrywce)
Widać,że Torpedo ma problemy z wygrywaniem na wyjazdach wprawdzie ostatnie mecze to remisy ale tym razem do swojego konta zapisza kolejną porażkę,gdyż zespół z Chekova będzie chiał podtrzymać dobrą passę u siebie i pokona swoich rywali.
Typ: 1
Kurs: 3,20
Bukmacher: Bet at home:
Analiza:
Witam wszystkich!! To jest mój pierwszy typ na forum więc prosze o wyrozumiałość.
Więc wybrałem spotkanie rosyjskiej KHL pomiędzy zamykającym tabelę zespołem z Chekova a znajdującym się na 15 pozycji zespołem Torpeda. Myślę, że w tym spotkaniu górą będzie zespół gospodarzy a to dlatego, że w moim mniemaniu znajdują się w lepszej formie a na dodatek grają u siebie gdzie ostatnio wygrywają i strzelają sporo bramek i w tym spotkaniu przewiduję, że też tak będzie.
Vityaz Chekov-HC Barys Astana 5:1
Vityaz Chekov-Severstal Cherepovec 2:7
Vityaz Chekov-Lada Togliatti 6:4
Vityaz Chekov-Neft. Niznekamsk 5:4
Vityaz Chekov-AK Bars Kazan 3:2 (po dogrywce)
Jak widać Chekov na własnej tafli potrafił pokonać znacznie mocniejsze zespoły (Niznekamsk,Kazan) niż Torpedo.
Przedstawie teraz też pięć ostatnich meczów Torpeda na wyjazdach i niech to będzie kolejny znak dlaczego warto zaryzykować i postawić na drużynę gospodarzy.
Severstal Cherepovec-Torpedo N. Novgorod 3:4 (po dogrywce)
HK MVD Tver-Torpedo N. Novgorod 3:6
Lokomotiv Yaroslavl-Torpedo N. Novgorod 2:0
Spartak Moskwa-Torpedo N. Novgorod 4:3 (po dogrywce)
Atlant Mytishi-Torpedo N. Novgorod 3:2 (po dogrywce)
Widać,że Torpedo ma problemy z wygrywaniem na wyjazdach wprawdzie ostatnie mecze to remisy ale tym razem do swojego konta zapisza kolejną porażkę,gdyż zespół z Chekova będzie chiał podtrzymać dobrą passę u siebie i pokona swoich rywali.