>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KHL - sezon 2009/2010

Status
Zamknięty.
sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja tez nie mam wiecej czasu na pisanie ale cos dam od siebie moze poprawie...
Takze zagralem w expekt (1.65) under Amur&#39;a i Lady, potem wkleje kuponik zeby nie bylo, ze tylko gadam, niestety nie mialem czasu przed meczem... Zagralem takze Kazan! Wyglada bardzo fajnie gdyz pokazali sie z dobrej strony w meczu z Magnitogorskiem i mimo przegranej mysle, ze dzis to wlasnie oni beda gora! Ale tutaj uwaga bo i Novokuznietsk pokazal sie z niezlej strony w spotkaniu z Dynamem! Potem widzialbym takze porazke Avtomobilista w Lokomotiva! Oraz na zakonczenie ale moze o tym napisze potem Spartak WIN!
pozdrawiam tak w 3 slowach!;)
EDIT: No Kazan tragedia... dzis bez rewelacji, troszke Spartaka szkoda;) bo Traktor na farcie wymeczyl...:p

S 2,7K

sasza73

Użytkownik
Lada mało ze nie potrafi wykorzystac gry w przewadze to jeszcze traci bramke ehh.

Jekaterinburg-Jaroslawl
Wygrana Ekaterynburga z Łada była dziełem przypadku. Lada marnowała znakomite okazje, czesto atakowała ale miała fatalna skutecznosc. Ekaterynburg tez nie był duzo lepszy w wykorzystywaniu sytuacji od Lady ale dwa razy miał wiecej szczescia. Oglnie grali słabiutko w obronie, pozwalali rywalom na stwarzanie sobie dogodnych sytuacji. Do Lokomotiva ciezko cos znalezc na minus w ostatnich meczach, mam nadzieje ze potraktuja rywala powaznie i pewnie zywcieza, wszystkie argumenty sa za nimi Typ: Ml 2✅
Nowokuznieck-Kazan
Tak jak napisał Sekular kazan dobrze pokazał sie w meczu z Magnitogorskiem, natomiast dobra gra Nowokuzniecka z Dynamem do moim zdaniem zasluga Dynama bardziej niz jakiegos przebłysku Nowokuzniecka, nie lubie tej druzyny. Kazan oczywiscie potencjał ma ogromny ale ciezko powiedziec dlaczego w tym sezonie takie wyniki. Moim zdaniem to skutek zwyciestwa w poprzednim ale i tak typuje zwyciestwo gosci dzisiaj. Typ ML 2⛔
Czeljabinsk-Spartak M.
Traktor zagrał dobry mecz z Nizniekamskiem, stwarzali sobie sytacje kilka nawet wykorzystali - w porównaniu do wczesniejszych meczów widac zdecydowana
poprawe. Spartak miewa rózne mecze na wyjezdzie - czasami nie widaomo z jakiego powoddu głupie błedy i traca bramki. Bardziej zmotywowany do zwyciestwa dzisiaj bedzie Traktor a możliwosci kadrowe na pewno do tego ma Typ: ML 1 ✅
W innych Nizniekams ML 2✅, Torpedo Ml 1✅
]Trzeba jasno pwiedziec ze Kazan gra jak szmaty - to forum i nie powinno sie tak pisac ale inaczej nie mozna tego nazwac i warto stawiac przeciwko nim bo wiarę w ten zespół straciłem. Po nieudanym poczatku dzieki kontrom dzien na plus Szczegolnie cieszy typ na Traktor bo Spartak kusił strasznie. O Nizniekamsku zlego słowa w tym sezonie juz nie napisze za ta kase co na nich mozna zarobic, Torpedo sporo nerwów ale dali rade ???? [/color] ]

S 2,7K

sasza73

Użytkownik
CSKA - Ryga

CSKA 3 porazki z rzedu i 6 dni przerwy do tego beznadziejna gra Rygi - to sa argumenty za typem 1✅ 60&#39;. Ciezko cos pisac o grze bo Moskwa prezentowala sie słabo o ostatnich meczach - jak dla mnie byli przemęczeni, po 6 dniach wolnego powinni jutro byc w dobrej dyspozycji i pokazac gre do jakiej nas przyzwyczaili. Ryga z Nowokuznieckiem i Amurem zaprezentowala sie dobrze jednak potem juz pograli w swoim stylu - natracic bramek a potem w 3 tercji gonic. CSKA powinna byc juz w normalnej formie i lekko wygrac ale stawka mała bo kurs słaby a typ az tak duzej pewnosci nie ma.

Głównym typem jaki rzuca sie na jutro jest Astana x2 bo grają swietnie a kurs wysoki. Atlant gra tak słabo w tym sezonie ze jest to dla mnie najwieksza niespodzianka in minus, oczywiscie poza Kazaniem. Nie wiem co tym druzynom sie stało. Astana mało ze ich lubie to jeszcze graja znakomicie w tym sezonie. Nie ma co duzo pisac bo nie dawno analizowałem obie druzyny i duzo sie nie zmieniło - Atlant slabo, Astana bardzo dobrze i moga sprawiac niespodzianki. Jesli nie beda zmeczeni x2✅ moze wejsc Stawka srednia.

Ufe odpuszczam bo za maly kurs, Omsk tez pewnie odpuszcze bo ciezko poweidziec kogo zobaczymy po kazdej ze stron ( SKA obnizyl loty a omsk nieprzewidywalny), kurs na Dynamo Moskwe zenada jednak Minsk tez nie kusi.

Ciekawi mnie jakie kursy wystawia buki na mecz Amur - Nizniekamsk ktory juz w czwartek. Jutrzejsze mecze lekko odpuczam

sekular 47

sekular

Użytkownik
Witam

Wiec i ja dzis doloze typy bo jutro znow bedzie brak czasu a nie chce pisac na &quot;odwal&quot; bo KHL to moja ulubiona liga, lekko przed NHL... jednak w NHL nie zabieram glosu prawie wogole, bo sa tam madrzejsze glowy niz moja ( i nie mowie tego zlosliwie absolutnie tylko taka prawda! Tak trzymac panowie! ) ???? Ale do rzeczy,,,

Patrz sasza73 co mam! ;)

Supersized KHL?

&quot;According to a report in Swedish newspaper Aftonbladet, KHL president and IIHF council member Alexander Medvedev has presented the IIHF council his new plan for a pan-European league, going under the working title United Hockey Europe.

The new league would have 16 teams from the Nordic countries, 16 from central Europe and 24 from the current KHL, split into four divisions in two conferences, with the conference winners playing in the UHE finals. &quot;

Ottawa Loans Ilya Zubov To KHL

&quot;The Binghamton Senators, in conjunction with the Ottawa Senators, announced today that left wing Ilya Zubov, has been loaned to Salavat Yulaev Ufa of the Kontinental Hockey League.&quot;

Would Ilya Kovalchuk consider KHL?

&quot;Recent talks between Atlanta general manager Don Waddell and agent Jay Grossman suggest the Thrashers are doing all they can to get a contract done as soon as possible for Kovalchuk, who is in the last year of a five-year deal that will pay him $7.5 million US this season.

&quot;My agent is talking and we&#39;ll see,&quot; Kovalchuk said. &quot;We&#39;ll figure out something.

&quot;I just want to focus on the game because I think it will be a big season for us.&quot;

There is also talk of interest from the KHL in Russia, which is not limited by a salary cap and may wish to make a statement signing a top NHL star.

When asked about the KHL, Kovalchuk only said: &quot;It&#39;s a great league. We&#39;ll see what happens.&quot;

Sergei Kostitsyn considering KHL as option?

&quot;If Sergei Kostitsyn&#39;s solid play in the AHL doesn&#39;t get him a one-way ticket to the NHL and the Canadiens, Montreal&#39;s La Presse reports the young winger could spend the rest of the season in the KHL.

Kostitsyn, whose brother Andrei is a second-line player for the Habs, has picked up two goals and two assists in four games with the Hamilton Bulldogs.

Citing a Russian source, who visited Montreal last week, if Kostitsyn isn&#39;t recalled be the Canadiens within the next two weeks, he&#39;ll accept one of three offers to play overseas in the KHL.

Avangard Omsk, of the KHL, is believed to be one of the teams interested in Kostitsyn, having already tabled a lucrative offer.&quot;

Kostitsyn suspended by Habs (again)

&quot;Montreal Canadiens forward Sergei Kostistyn has again been suspended by the team after apparently bolting from its AHL affiliate in Hamilton.

The younger of the Habs’ two Kostitsyn brothers had a brief holdout - for which he was suspended - after being sent to the minors at the end of training camp.

According to various media reports in Montreal, the 22-year-old Belarusian forward packed his gear and personal belongings after the Hamilton Bulldogs’ game on Tuesday and decamped.

There were also unconfirmed sightings at Montreal’s Trudeau airport - several Russian-language websites have reported in recent days that Kostitsyn had given the Habs an ultimatum to either call him up or he would accept one of three offers from the Russian Kontinental Hockey League.&quot;

Kostitsyn returning to AHL, not KHL

&quot;Forward Sergei Kostitsyn and Montreal Canadiens general manager Bob Gainey have added another chapter to their on-again, off-again relationship.

Kostitsyn has agreed to return to the team&#39;s American Hockey League affiliate in Hamilton after meeting with Gainey, who had suspended the 22-year-old for a second time this season on Wednesday. &quot;

Akurat news a Kostitsyn&#39;ie nie jest fajny bo mam go w NHL fantasy...

Ale teraz do dziela...

Severstal Cherepovec - Salavat Yulaev UFA, under 5.5

Jutro kolejny mecz wyjazdowy Ufa. Jak do tej pory trwa passa wygranych ale sadze, ze ostatnim mecz mimo wygranej 0-6 napewno kosztowal Ufe sporo sil...mysle podobnie jak sadza73, ze Ufa wygra ale nie chce ryzykowac. Jednak na jutro mam duzo ciekawszy typ jak under 5.5, Ufa swietnie w obronie ostatni mecz, Severstal niby ma lepszy bilans u siebie z Ufa jednak sa troszke jakby to ujac &quot;drewniani&quot; w ataku... Mysle ze ufa jutro moze zachowac czyste konto i wygrac ze 0-3. Nie sadze zeby team popsul sie z dnia na dzien, jednak mysle, ze moga byc juz troche zmeczeni, i jutro moga zluzowac... dlatego przestrzegalbym przed nadmierna gra na Ufa tym bardziej ze kurs nie wart tego... tym bardziej ze Severstal zawsze dobrze gral z Kazachami!

Moj typ under 5.5 Kurs 1.7⛔⛔⛔ expekt!

SKA ST Petersburg - Avangard Omsk, under 5.5

Tutaj under z prostej sprawy, SKA w ataku oslabla, OMSK w obronie nie najgorzej! Malo traca i malo strzelaja bilans 16-9 w ostatnich 6 meczach to niezly wynik taki under&#39;owy, myslalem jeszcze o SKA 60&#39; bo kurs kusi 2.00 w expekt, jednak a &quot;cholera&quot; go wie...SKA ostatnio pogrywa jak chce niby niezle ale w krate... Nie widze jutro jakis specjalnych powodow niby dla ktorych SKA miala by rozbic OMSK ktory ma u nich lepszy bilans gier! Ciezko ocenic, jednak licze na malo goli i zaciekly mecz...

Moj typ under 5.5 Kurs 1.7 ✅✅✅expekt!

pozdrawiam

EDIT: Ufa dzis wymiotla ale to daltego ze rywal kompletnie sie poddal, nastepny mecz byle kto rywalem i bankowo under!

diabloooo 0

diabloooo

Użytkownik
Spotkanie: Cherepovec - Ufa
Typ: Ufa
Kurs: 1,70
Buk: Unibet

Dzisiaj o godzinie 17.00 polskiego czasu w rosyjskiej KHL spotkają się drużyny Czerepovec i Ufa. Czerepovec zajmuje 19 miejce w tabeli mając 20 pkt, natomiast Ufa jest wiceliderem ligi, mając 43 pkt, punkt straty do lidera, Magnotogorosku, choć rozegrane dwa mecze więcej. Ufa najlepiej radzi sobie na wyjazdach, wśród wszystkich drużyn KHL, ma bilans 7 - 3 - 1, 40 : 25 - 25 pt.
Czerepovec u siebie na 8 spotkań 2 wygrał, 3 zremisował i 3 przegrał przy bilansie bramek 16 : 14. Mówiąc o remisach w obydwu przypadkach mam na myśli regulaminowy czas gry.

Moim typem jest granie czystej 2 w regulaminowym czasie. Przemawiają za tym zarówno pozycje w tabeli obydwu drużyn jak i ostatnie wyniki Ufy. Ostatnie dwa mecze to wyraźne wyjazdowe wygrane, 5-3 z 3 drużyną w tabeli Petersburgiem, i 6-0 z 12 Atlantem. Ufa chcąc zdobyć mistrzostwo, chcąc gonić Magnotogoisk i zarazem uciekać przed Petersburgiem, musi takie mecze jak dzisiejszy wygrywać, o czym jestem przekonany, i przy takim kursie mogę ten typ śmiało każdemu polecić.

kurek 0

kurek

Użytkownik
Spotkanie : Chereprovec (+2,5) - Ufa
typ: 2
kurs: 3.05
buk: Sportingbet

Analiza:
Dzis chce zaryzykowac troche wyzszy kurs . Wedlug mnie nie ma co polenizowac nad zwyciestwem gosci a tylko w jakim stosunku to zrobia .
Gospodarze zajmuja 19 miejsce w tabeli a goscie 2 . Chereprovec gra slabo ale zdarzają im sie przeblyski geniuszu np wygrana z AK Bars Kazan czy z Dynemem Moskwa. Pozatym grają bardzo przecietnie tracąc porównywalnie tyle bramek ile strzelają . Obecnie nie są w najwyzszej formie. OStatni mecz wygrany w regulaminowym czasie gry to wlasnie potyczka z Kazaniem póltora miesiaca temu. U gosci natomiast małym kryzysie który ich dopadl nie ma ani sladu . Ostatnie 5 spotkan w ich wykonaniu to pogromy przeciwników.Grają efektownie i efektywnie u siebie jak i na wyjezdzie. A ostatnie zwyciestwo z pretendentem do tytulu Atlantem Mytishi na wyjezdzie 0-6 zrobilo na mnie ogromne wrazenie. Pewne zwyciestwa z Petersburgiem i CSKA pokazało ze sa w swietnej formie. Biorąc pod uwage to ze swietnie spisuja sie na wyjazdach a Chereprovec do mocnych druzyn nie nalezy wygra pewnie Ufa. Typuje 1-5

S 2,7K

sasza73

Użytkownik
Sam pomysł jest ciekawy - w takiej lidze zawsze bede kibicował druzynom KHL i byłego ZSRR. Uwielbiam druzyny z takich zakatków swiata jak Astana itp ???? Skoro szefowie KHL chca takiego rozwiazania to musza miec problem - mysle ze maja z mimo wszystko uznawaniem ligi KHL jako drugiej na swiecie. Tylko czy taki pomysł pomoze zdetronizowac NHL? Moim zdaniem nie bo to zawsze beda dwie zupełnie rózne ligi i mentalnosci. Na NHL nie znam sie prawie wcale, czasami tylko cos puszczam na przełamanie

Juto sporo spotkan jest w czym wybierac i ogladac.

Amur Khabarovsk - Neftekhimik Niznekamsk

Sytuacja jak w meczu Atlant - Ufa. Po kursie 1,85 na typ ML 2⛔ ( fortuna bo Tobet jeszcze nie wystawił) to ja ten typ biore. Nie wiem dlaczego takie kursy, i co widza bukmacherzy w Amurze. Mecz z Łada to był pojedynek kto jest gorszy. Amur traci bramke potem jedna kara druga kara i co? i Łada mało ze nie strzela to jeszcze traci - jak ktos nie wykorzystuje takich prezentów i jeszcze traci to trudno meczu nie wygrac. Dla mnie Amur nie pokazał w tamtym meczu prawie nic, to Łada czesciej atakowala i to oni lepiej wygladali ogólnie chociaz skutecznosc tragiczna. Nizniekamsk - o tej druzynie pisałem juz wielokrotnie - dobrze poukładana - prowadzona, grajaca ładny hokej i w ostanich meczach wyeliminowali to przez co przegrali m.in z Atlantem - łapanie głupich kar. Dla mnie absoluntym faworytem jest Nizniekamsk. Patrzac na zmeczenie - to obie druzyny od 18go graja co dwa dni wiec powinno byc 50:50 z małym wskazaniem ze mniej zmeczony bedzie Amur. Stawka wysoka - oczywiscie nie 100% budzetu tylko najwyzsza za jakie gram pojedyncze mecze. Hokej i KHL sa nie przewidywalne, zreszta jak kazdy sport.

Avtomobilist Ekaterinburg - HK MVD

To tez ciekawy mecz. Ekaterynburg powrócił do beznadziejnej gry. Nie mówie o porazce z Lokomotivem bo to inna bajka ale nawet zwyciestwo z Łada - uciułane dwie brameczki bo Togliatti nie potrafi strzelic a sytuacji mieli ogrom. Tver to solidna druzyna - moze troche wiecej sie po nich spodziwalem i az tak juz mnie nie zachwycaja ale dobry hokej grac potrafia - mecze z CSKA, Magnitogorskiem Torpedo czy Czeropowcem gdzie prezentowali sie bardzo dobrze. Jutro powinni lekko wygrac ML 2⛔ wysoka stawka

W innych: Nowokuznieck ML1✅ - w hokeju trzeba strzelac a Łada zapomniala jak to sie robi, Nowosibirsk 1x⛔ - dla zasady przewciwko Kazaniowi

No cóz. Do Nizniekamska zalu nie mam ale Tver - strasznie rozczarowała mnie ta druzyna.

S 2,7K

sasza73

Użytkownik
Atlant Mytishi - Avangard OMSK

Atlant po porazce z Lokomotivem wyrzucił trenera. Na ten typ nie ma jakiejś rewelacyjnej analizy. Moim zdaniem zmiana trenera, nowe ustawienia itp beda miały wpływ na postawę Atlantu. Omsk jak to Omsk raz negatywnie zaskoczy - Czechow, raz pozytywnie - SKA wiec o grze nie bede pisał. Ogolnie w meczu z SKA nic wielkiego nie zaprezentowali i dosc szczesliwie wygrali ale jakos czuje ze jutro bedzie ML 2⛔

Severstal Cherepovec - HC Barys Astana

Czerepowiec zawodzi. Liczyłem ze torche ich forma pojdzie w gore po meczu z Nizniekamskiem a tutaj seria porażek. Astana ostatnio punktuje po kolei w każdym meczu i widac ze sa w znakomitej formie. Musi jednak w koncu przyjsc kryzys. Moim zdaniem jeszcze nie jutro Typ ML x2✅

Za wieksza stawke zagram CSKA ML 2⛔ ale o tym meczu akurat nic juz nie napisze bo nie mam dzisiaj weny. Wygrana Minska to dzieło przypadku i wahania Dynama Moskwa, dla CSKA po małym odpoczynku najblizsza seria meczów poiwnna byc bardzo udana.

Porazke CSKA ciezko zrozumiec

sekular 47

sekular

Użytkownik
Witam
Ja dzis juz nic nie napisze, wroce do bardziej aktywnego zycia po zaliczeniach tj przyszly tydzien...
Napisze tylko kilka slow... Gralem dzis na Amur i tutaj wielki fart ale weszlo...nastepny mecz Nefthemika bankowo remis! Gralem takze Lokomotive, over 5.5 Magnitogorska, ale co z tego jak zagralem to wszystko w Kombi z HK MVD, jestem lekko mowiac zdenerwowany na ten zespol, ktory jakby wykazal chociaz troszke woli walki to by objechal Avtomobilista jakby chcial...a mecz wyglada tak... HK MVD meczy meczy nie trafia do otwartej bramki, potem dwa gole Avtomobilista i nagle stoleczni zaczynaja grac! Powiem wiecej szybko wracaja z 2-0 na 2-2 i co...? Znow zaczynaja klepac ten krazek i klepac i tak wygladala cala 3t, a od 10 minuty to juz wogole panowie mogli sobie podac rece i zakonczyc mecz bo grac sie nie chcialo nikomu kompletnie... jedyna akcja ciekawa w 3t to setka Avtomobilista ktorego to center zrobil...no w sumie sam nie wiem co zrobil...chyba poprostu nie chcial skarac biednego HK MVD...
pozdrawiam!

S 2,7K

sasza73

Użytkownik
Dzisiaj i jutro ostatnie mecze prze ponad tygodniową przerwa

Nowokuznieck-Nizniekamsk

Nizniekamsk w meczu z Amurem wrócił do łapania kar ( nie widziałem meczu ale tak wyglada z opisu ), to ich ostani mecz wyjazdowy, najczesciej mocniejsi sa u siebie. Ciezko cos wiecje napisac o gosciach bo ostniego meczu nie widziałem. Nowokuznieck dwa dobre mecze - z Kazaniem oraz Lada, chociaz z Lada to bardziej trening był. W dzisiejszym meczu typuje under 5.5✅ oraz ML 1⛔ za male stawki.

Nowosibirsk-Togliatti

Typ ML 1 to dla mnie 80% pewnosci. Łada ma fatalna skutecznosc w ostanich meczach. Sytuacje jeszcze potrafia stworzyc ale wykorzystac to juz zupelnie inna sprawa. Nowosibirsk dwie porazki z Nizniekamskiem ( grali dobrze ale zabrakło torche) oraz Kazaniem ( grali dobrze ale tylko do pewnego momentu). Mysle ze dzisiaj beda podwójnie zmotywowani aby u siebie jeszcze punkty przed przerwa zdobyc a przeciwnik wydaje sie byc bardzo dobry abe ten plan zrealizowac. Tak jak pisałem wczesniej mimo porazek gra Sibira była dobra i dzisiaj powinno ML 1✅ wejsc.

Jekaterinburg-Spartak M.

Jesli z taka gra Ekaterynburg bedzie punktował kolejnych przeciwników tzn ze zle sie dzieje w KHL. Gospodarze nie pokazuja absolutnie nic w ostanich meczach. Dwa zwyciestwa z Lada i Tverem to dzieło przypadku. Lada fatalna skutecznosc mimo wielu okazji a Tver nie powaznie podszedł do meczu. Spratak ma dwie porazki z rzedu i nie powinni powtarzac błedu Tveru tylko byc zmotywowani do zwyciestwa. Jesli tak bedzie to gospodarze powinni zoastac zmiażdżeni jak w meczu z Lokomitvem. Prawie pewniak. ✅

Magnitog.-Jaroslaw

Jak ktos wystawia taki kurs na Lokomotiv to tylko brac. Oba zespoły zmeczone - Lokomitv seria 7 zwyciestw, Magnitogorsk takze długa seria meczów gdzie porazki były sporadyczne. Ciezko powiedziec jak ułoży sie dzisiejsze spotkanie. Lokomotiv ogólnie powinien byc nie wygodnym przeciwnikiem dla Magnitogorksa dlatego typ ML 2⛔ stawka mala

S 2,7K

sasza73

Użytkownik
Jutro ostatni dzien meczy przed przerwa. Typy juz dzisiaj bo nie bedzie czasu potem.

N.Nowgor.-Atl.Mytisci

Nie zauwazyłem duzej róznicy w grze Atlantu po zmianie trenera. Wygrana z Omskiem nie była niespodzianka bo sa to druzyny podobne - a wygrana była skutkiem tego ze w koncu zaczeło wychodzic. Moim zdaniem bez zmiany trenera ten mecz wygladał by tak samo. Torpedo troche zawodzi. Seria porazek i przełamanie z tym ze to przełamanie bylo marne. Liczyłem ze Czechov bedzie pozamiatany a była nerwówka, chociaz we wczesniejszych meczach przegrywali to grali dobrze a z Czechowe odwrotnioe grali zle a wygrali. Atlant powinien sie w koncu przebudzic i zacząc wygrywac mecze. Typ ML 2✅ stawka wysoka

Dyn.Minsk-Dyn.Ryga

To że Ryga potencjał ma to i przed sezonem i teraz kazdy wie. Dlaczego grali tak słabo tego juz nikt nie wie. Do wygranej z SKA trzeba miec mały dystans bo Petersburg w małym dołku. Mam jednak nadzieje ze to zwyciestwo obudzi Ryge i zaczna strzelac bramki nie tylko w trzeciej tercji. Minsk dwie wygrane z klasowymi przeciwnikami - CSKA oraz Dynamo, jednak jakos mnie nie przekonuja te zwyciestwa i jutro gram na Ryge Typ ML 2⛔

sekular 47

sekular

Użytkownik
Witam

Dzisiaj i ja cos napisze w skrocie;)

Salavat Ufa - Barys Astana, under 5.5⛔⛔⛔

Obie druzyny w swietnej formie, Ufa gromi jak nalezy, Astana zaskakuje z meczu na mecz. Oba teamy swietnie w obronie, gesto bronia i traca malo goli. Ogolnie mozna sie jutro pokusic o Astane ML, jednak ja uwazam, ze nie zobaczymy tutaj wielu bramek, tym bardziej, ze to ostatni mecz przed przerwa!

Moj typ under 5.5 Kurs 2.110 pinnacle!

Torpedo NN - Atlant, Atlant ML

Typ na gosci czyli Atlant poniewaz juz ostatnio ich gra wygladala niezle myslalem, iz WIN bedzie w 60&#39; jednak wymeczony po karnych, napewno pokrzepi druzyne. Torpeda cieniutko bez przeblyskow ostatnio mysle, ze jutro ulegnie Atlant&#39;owi ktory przelamal sie w ostatnim meczu...

Moj typ Atlant ML Kurs 2.150 ✅✅✅pinnacle!

Dinamo Minsk - Dinamo Riga, over 5.5

No i na koniec ostre strzelanie w wykonaniu, dwoch Dinam;) ostatnio duzo goli i przelamanie zlej passy po obu stronach... mysle, ze jutro nie bedzie litosci i zobaczymy duzo goli! Obie druzyny ofensywnie graja, duzo strzelaja i duzo traca...

Moj typ over 5.5 Kurs 1.935 ⛔⛔⛔pinnacle!

pozdrawiam!

S 2,7K

sasza73

Użytkownik
Po ponad tygodniowej przerwie jutro wraca KHL wiec wracamy z typowaniem

CSKA M.-Atl.Mytisci

CSKA mimo kilku dni przerwy zawiodło z meczach z Mińskiem oraz SKA. Atlant po zmianie trenera jak dla mnie stylu nowego nie ma natomiast jakimś przypadkiem ta maszyna załapała i wygrała 3 mecze z rzędu. Przerwa jaką dostali moim zdaniem jeszcze bardziej pomoże trenerowi poukładac druzyne po swojemu, nanieśc poprawki i w najblizszym czasie powinni jeszcze troche meczów wygrac. Typ x2✅ lub ML 2✅

Na jutro widze jeszcze łatwą wygrana SKA✅ oraz Lokomitivu⛔ Dziwne ze tak wysoki kurs dali na wygrana SKA z Czechowem który gra tragicznie.

Mozna grac w hokej na bardzo słabym poziomie i zdobywac punkty z Lokomitivem czyli sezon zasadniczy w pełni ???? ale dzien na plus

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
Spotkanie: CSKA Moscow - Atlant Mytishi
Typ: Atlant Mytishi 1.tercja
Kurs: 3,10
Buk: betsson
Analiza:
Dzisiaj o 17-30 rozpocznie się pierwsze spotkanie po tygodniowej przerwie rosyjskiej ligi hokejowej KHL. Drużyny są ze środka tabeli 11, 12 miejsce, posiadają tyle samo punktów. Atlant na wyjazdach od początku ligi wygrał zaledwie 3 spotkania, jedno zremisował i 5 przegrał. Analizując ten typ brałem pod uwagę zmiany jakie nadeszły w ekipie Atlantu mianowicie zmiana trenera i ostatnie zanotowane 2 mecze 3-2 OT z Avangardem, i mecz wyjazdowy z Torpedo zakonczony wynikiem 2-8. Te 8 bramek w ostatnim meczu robi wrażenie, a 1 tercja zakonczyla sie wynikiem 0-4. Tygodniowa przerwa mogła tylko pomóc drużynie, trener lepiej ustawił zespół a fakt że CSKA jest niepokonana na własnym lodowisku na pewno dodaje większej motywacji przyjezdnym. Jak najbardziej również polecam typ na czystą dwójkę po kursie 2,60.

K 9

kamilogks

Użytkownik
Spotkanie: Vityaz-Petersburg
Typ: 2
Kurs:1.50
Bukmacher: unibet
Analiza: Na dziś wybrałem mecz rosyjskiej ligi hokeja KHL w którym zmierzy sie outsider tej ligi Vityaz z jednym z kandydatów do wygrania tej ligi Petersburgiem. Nie lubie grać przeciwko Vityazowi gdyż jest nieobliczalny i może wygrać z każdym ale zdecydowałem się na ten typ gdyż była tygodniowa przerwa w rozgrywkach a z własnego doświadczenia wiem że po przerwie trzeba grać na faworytów i się wczoraj nie przeliczyłem popatrzcie na lige Finlandzką bez wyjątku każdy faworyt wygrał i myślę że Petersburg wygra ten mecz chodz może mieć małe problemy i przegrywać nawet do 1 tercji ale w konsekwencji wygra 1-2 bramkami mój typ na wynik to 3-5;p!

rocco_1906 0

rocco_1906

Użytkownik
Spotkanie: Lokomotiv Yaroslavl - Amur Khabarovsk H(0.0-1.5)
Typ: Lokomotiv Yaroslavl
Kurs: 1,55
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Po przerwie związanej związanej z występami reprezentacji na turnieju Karjala Cup powraca hokejowa KHL.
W dniu dzisiejszym mamy aż 5 spotkań i wszystkie zapowiadają się niezwykle frapująco.Ja do analizy
wybrałem mecz,który zostanie rozegrany w Jarosławiu pomiędzy Lokomotivem a gośćmi z bardzo odleglego
Chabarowska.
Lokomotiv Yaroslavl,3-krotny mistrz Rosji.Jest to bardzo solidna ekipa,dysponująca naprawdę niezłym
składem:Zbyněk Irgl,Dmitry Afanasenkov czy Daniel Tjärnqvist to są bardzo dobrzy zawodnicy.W tym sezonie
Kontynentalnej Ligi spisują się bardzo poprawnie.Rozegrali 21.spotkań z czego wygrali 12.Taki wynik
pozwala im w chwili obecnej zajmować 7.miejsce w tabeli z dorobkiem 37 punktów i z zaledwie dwoma punktami
straty do czwartego Avangarda Omsk.Warto w tym miejscu podkreślić bardzo dobrą grę Lokomotivu u siebie.
Z 9 spotkań wygrali aż 7,strzelając przy tym 32 bramki i tracąc 21.
Przed przerwą na reprezentacje Yaroslavl miał kapitalną serię 7 zwycięstw z rzędu!! Seria ta zakończyła
się na dominatorach z Magnitogorska,ale z nimi przegrywają niemal wszyscy i wszędzie.
Amur Khabarovsk to bardzo przeciętna ekipa zbudowana na bazie krajowych zawodników(wyrobników),którzy
wsparci są kilkoma nic nie znaczącymi obcokrajowcami.W tym sezonie czeka ich ciężka batalia o przetrwanie.
Do tej pory ugrali 23 punkty i tu uwaga:aż 18 z tych 23 punktów zdobyli grając u siebie.W momencie,
kiedy trzeba ruszyć się z położonego niemal na końcu świata;) Chabarowska(Daleki Wschód nad rzeką Amur) to druzynie
kompletnie juz nie idzie.W 10 wyjazdowych spotkaniach poniesli az 8 porazek tracac przy tym az 39goli.

Jak więc widać dysproporcja pomiędzy obiema drużynami jest wielka,ekipy dzieli przynajmniej klasa roznicy.
Ta różnica będzie dziś widocznie na lodzie.Gospodarze spokojnie wypunktują dzisiejszego outsidera,więc
ze spokojem mozna zagrać zwycięstwo handicapem.

S 0

scooby-doo

Użytkownik
Vit. Chekhov Podolsk - SKA St. Petersburg
SKA St. Petersburg -1.5
1.93
Pinnacle

Vityaz nie przegrał w tylko jednym z ostatnich jedenastu spotkań, tracąc 40 bramek, co daje średnią prawie 4.5 na spotkanie. Tylko dwa razy strzelili 4 gole(Spartak i Torpedo), ale obrona SKA jest o dwie klasy wyższa. SKA po serii 4 spotkań bez wygranej w reg. pokonali CSKA. Nadal znajdują się w czołówce KHL obok Magnitki i Ufy. Vityaz jest kiepski w PPs i jeszcze gorszy w penalty killing, z kolei SKA jest trzecim najlepszym zespołem w PP i PK. Najlepsze zespoły w PP Kazan i Lokomotiv wygrali swoje mecze z Vityazem. Kazan tylko 2:1, ale to nie jest ta sama drużyna co rok temu, a Loko 8:1. Ten mecz będzie zapewne obfitować w kary, z czego z resztą słynie ekipa gospodarzy. SKA dobrze gra na wyjazdach, a więc gospodarzem nie będą mieli zbytniego handicapu w postaci swego lodowiska. Inny wynik, niż pewna wygrana gości będzie niespodzianką.

K 82

kupson141

Użytkownik
Spotkanie: Lokomotiv Yaroslavl - Amur Khabarovsk
Typ: Amur Khabarovsk
Kurs: 8,20
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Już dziś o godzinie 17.00 rozpocznie się mecz pomiędzy Lokomotiv Yaroslavl,a Amur Khabarovsk w hali Arena 2000.
Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest drużyna gospodarzy, więc co skłoniło mnie do grania na gości?
Już mówię kurs jaki wystawił bukmacher Tobet jest z kosmosu, dlatego też postanowiłem zaryzykować i grać na hokeistów Amura. Gospodarze na 9 spotkań we własnej hali przegrali zaledwie 2, natomiast goście na 10 spotkań wyjazdowych wygrali tylko dwa razy. Goście potrafią się zmobilizować na mecze z trudnymi drużynami, które są w czubie tabeli. Yarosław zajmuje 7 miejsce, natomiast Amur zaledwie 20. Amur sensacyjnie dwa razy zremisował z zajmującą drugie miejsce Ufa, raz udało im się wygrać po dogrywce, a w drugim meczu niestety musieli oddać wyższość rywali i schodzili z tafli jako przegrani. mam nadzieje, że Amur w końcu się przełamie i będzie piął się w górę tabeli. Różnice punktowe miedzy Amurem,a środkiem tabeli nie są aż tak duże i po wygraniu dwóch meczy mogą nawet awansować o 6 pozycji. W hokeju sensacji nigdy nie brakuje, nigdy nie wiadomo czy lider zdoła uzyskać 3 pkt z wydawałoby się outsiderem ligi. Jakiekolwiek zlekceważenie rywali może się źle skończyć. mam nadzieję, że dziś Amur sprawi sensacje i zepsuje dobra passe wygranych u siebie hokeistów Yarosława i poprawia skuteczność meczy wyjazdowych. Raczej oszałamiających argumentów po stronie gości nie ma i być nie może to raczej jest typ na przeczucie i przełamanie. Stawiam 4:2 dla Amura, a więc Vamos Amur ;)

S 2,7K

sasza73

Użytkownik
Nizniekamsk-Dynamo M.

O Nizniekamsku napisałem juz wszystko we wczesniejszych postach. Konsekwentnie stawiam na ta druzyne a buki konsekwentnie jej nie doceniają. Dla mnie moga a nawet juz sa czarnym koniem tych rozgrywek, razem z Tverem chociaz ci drudzy zawodza ostanio. Dynamo jak to Dynamo w krate w tym sezonie. Tu wygra w ładnym stylu i wysoko by potem przegrac po bezbarwnej grze. Zobaczymy co jutro pokaża obie druzyny. Tak konkretnie o grze to Nizniekamsk zdecydowanie silniejszy u siebie gdzie doping i presja kibiców maja pozytywny wpływ na zawodników. Solidnie graja w obronie, potrafia ladnie a najwazniejsze skutecznie pograc z kontry, Dynamo zalezy od meczu co pokaża. Ogólnie w obronie zawodzą strasznie czasami. Najwiekszy problem Nizniekamska to głupio łapane kary - przez to przegrali sporo meczów w tym sezonie. Typ: ML1⛔

Togliatti-Dyn.Minsk

Toglitti seria czterech porazek z rzedu. Zasłuzonych porażek bo tyle sytuacji ile mieli i nie wykorzystali to moga miec pretensje tylko do siebie. Cizko powiedziec co jutro pokażą. Mińsk troche odmienił swoje oblicze po słabym poczatku. Zrezszta grali dobrze w wiekszosci spotkan czasami brakowało szczescia, czasami troche umiejetnosci. Moim zdaniem złapali w koncu odpowiedni rytm gry i powinni wygrywac w najblizszych meczach. Typ x2✅ chociaz troche ryzykowny bo Lada musi w koncu sie przełamac.

W innych Ufa 1✅, Astana 1x✅ po ładnym kursie.

sekular 47

sekular

Użytkownik
Witam

Wrocil KHL wiec wracam i ja do tego dzialu... Na jutro jest kilka ciekawych typow...

Neftekhimik Niznekamsk - Dynamo Moscow, Remis 60&#39;

Tutaj typ na remis z kilku powodow... obie ekipy juz dlugo bez remisu, idac dalej ta droga da sie zauwazyc, ze na remis Neftekhimik&#39;a poluje juz od kilku spotkan;) I od conajmniej dwoch ocieraja sie o remis, najpierw Amur 2:1 a potem Novokuznietsk... Jutro starcie z Dynamem czyli rownie ofensywna ekipa jak gospodarze...sadze, iz mozemy spodziewac sie wyrownanego spotkania z przewaga Dynama oraz duzej ilosci goli... Dynamo jest bez formy wiec wcale tez nie bede zszokowany jak ich Neftekhimik rozgoni...

Moj typ remis 60&#39; Kurs 4.30 bwin!⛔⛔⛔

No i na jutro chyba perelka...

Avangard OMSK - Avtomobilist Yekaterinburg Avtomobilist +2

Naprawde nie moge zrozumiec dlaczego buki tak faworyzuja OMSK, kurs 1.3 to jakas jak dla mnie paranoja ktora moze sie zakonczyc jak w meczu z Czekowem...;) OMSK faktycznie mial niezly okres gry jednak ostatnio zalicza 3 remisy w tym 2L i 1 W...troszke kiepsko, najpierw wygrana z SKA co moze cieszyc potem juz walka z Atlant&#39;em i wpadka i kolejny meczyk to Severstal ktory lapiac kare za kara powinien ten mecz przegrac z kretesem a jednak OMSK gra kiepsko i traci gola na 3-3 i potem przegrywa w karnych... Szkoda gadac... Avtomobilista milo zaskakuje pokonuje lepsze ekipy niz OMSK i widac, ze juz sie ograli w KHL. Ciekawe co pokaza jutro po dlugiej jak dla hokeja przerwie...Bramkowo stoja lepiej niz gospodarze wiec licze, ze i jutro uracza obrone OMSK&#39;a kilkoma bramkami...

Moj typ Avtomobilist +2 ( remis zwrot) Kurs 1.990 pinnacle!✅✅✅

pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom