Z zagranicznych to wszystko co z 1xbet związane mają dobrą ofertę na wszystko.Cześć. A ja przewrotnie nie zamierzam tracić czasu na konflikty polityczne i chciałbym zacząć zarabiać. Jaki bukmacher oferuje pełną ofertę KHL wraz ze strzelcami? Dziwne, bo jeszcze parę dni temu widziałem parę spotkań z KHL dostępnych w ofercie Fortuny, ale dzisiaj już pustki w ofercie i na najbliższe dni również. Jest jakikolwiek polski buk, który oferuje takie zakłady z KHL wraz ze strzelcami bramek? Fortuna była pod tym względem bezkonkurencyjna. Jeśli nie - jaka alternatywa u zagranicznych buków? Gdzie najlepsza oferta ze strzelcami? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Ps swego czasu byłem tutaj bardzo aktywnym użytkownikiem działów hokejowych, ale niestety po przemianach na forum, mój nick nie jest już aktywny
A ja zachęcam do odłożenia na bok mediów, bo liczba lemingów w tym kraju za których myśli telewizor jest zatrważająco duża i ciągle rośnie.Moim skromnym zdaniem, Rosja i wszystko co rosyjskie i z nią związane zasługuje na totalne wykluczenie ze społeczeństwa na całym świecie w każdym sektorze, branży, sporcie itp.
Sam bardzo lubiałem śledzić ten temat i tę ligę, ale zachęcam do odłożenia tego na bok.
Nie ogarniam Twojego wpisu. Co ma TV do tego co wyprawia Rosja za naszą granicą? Myślisz że wyolbrzymiają to ? Jeździłem po ludzi do Przemyśla i widzialem ten kryzys humanitarny. Mam znajomych na Ukrainie i wiem z pierwszej ręki Co tam wyprawiają żołnierze wroga.A ja zachęcam do odłożenia na bok mediów, bo liczba lemingów w tym kraju za których myśli telewizor jest zatrważająco duża i ciągle rośnie.
Mam na myśli zarabianie na wydarzeniu sportowym, które powinno być dostępne do obstawienia jak każde inne, a nie zarabianie na tragedii ludzkiej, ponieważ nie stoi ono w jakiejkolwiek korelacji do wiadomych wydarzeń. Ani trochę mnie nie interesują Twoje teorie nie związane z zakładami bukmacherskimi zamieszczanymi na, o ironio, forum bukmacherskim.Nie ogarniam Twojego wpisu. Co ma TV do tego co wyprawia Rosja za naszą granicą? Myślisz że wyolbrzymiają to ? Jeździłem po ludzi do Przemyśla i widzialem ten kryzys humanitarny. Mam znajomych na Ukrainie i wiem z pierwszej ręki Co tam wyprawiają żołnierze wroga.
Jeden z powyzszych wpisów odnośnie zarabiania na KHL jest żałosny... więc nawet go tutaj nie zacytuję.
Bardzo dobrze ze KHL wypadło z oferty. Uważam że temat i na tym forum powinien być zamknięty.
Masz tyle lig że możesz zarabiać na innych wydarzeniach, ale oczywiście każdy z nas podejmuje decyzje według własnych przekonań.Mam na myśli zarabianie na wydarzeniu sportowym, które powinno być dostępne do obstawienia jak każde inne, a nie zarabianie na tragedii ludzkiej, ponieważ nie stoi ono w jakiejkolwiek korelacji do wiadomych wydarzeń. Ani trochę mnie nie interesują Twoje teorie nie związane z zakładami bukmacherskimi zamieszczanymi na, o ironio, forum bukmacherskim.
O Katyniu dowiedziałeś się dopiero w tym roku? Bo jakoś wcześniej nikomu tutaj rosyjski sport nie przeszkadzał. Ja mógłbym napisać Wołyń i po dzień dzisiejszy gloryfikowanie upa na Ukrainie.Katyń, Hołomodor, wywózki na Sibir. Najnowsza historia. Lepiej zapoznać się z mongolskim dna dzisiejszych białych rosjan zanim powie się coś o lemingach
O Katyniu dowiedziałeś się dopiero w tym roku? Bo jakoś wcześniej nikomu tutaj rosyjski sport nie przeszkadzał. Ja mógłbym napisać Wołyń i po dzień dzisiejszy gloryfikowanie upa na Ukrainie.
Idąc waszym tokiem myślenia niech wykluczą amerykańskich sportowców za Afganistan, Irak, Syrię i wszędzie gdzie się miesza Usrael.
Shl00, kilka lat temu znałem gościa ze wschodniej Ukrainy i mi opowiadał co tam wyprawiali ukraińscy żołnierze z ludnością pro rosyjską. Przypomnę, że konflikt tam trwa od 2014 roku, ale przez te 8 lat jakoś KHL ci nie przeszkadzało.
Zdrowia i więcej samodzielnego myślenia, bo sporo osób od lutego zwariowało.
Podejrzewam, że tak szeroka oferta jaką miała Fortuna jest niedostępna. Większość bukmacherów nie posiada w ogóle oferty na KHL w tym sezonie. W Fortunie oferta też jest okrojona, ale w ogóle jest. Osobiście nie widzę powodów, żeby nie grać KHL, ale niestety sam też będę musiał zrezygnować z gry ponieważ w Unibecie również zrezygnowano z wystawiania kursów na tą ligę.Podbijam pytanie, który bukmacher zagraniczny oferuje pełną ofertę na strzelców bramek w KHL? Sprawdziłem zgodnie z poleceniem 22bet i niestety, w ich ofercie jest tylko kilku strzelców do wyboru (4-5), a nie pełna rozpiska wszystkich graczy, tak jak to miała na naszym rynku Fortuna. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Przykro słyszeć. Tak jak wspomniałem w edycji poprzedniego posta, sprawdziłem ofertę ponad 30 buków i pustka. Strzelcy bramek w KHL dla kogoś oglądającego mecze to naprawdę żyła złota i brak tej oferty bardzo mocno ogranicza możliwości zarobkowe. Również nie widzę przeciwwskazań w graniu KHL, więc gdybym jednak coś przeoczył, to dajcie znać. Fortuna pomimo zdradzieckiego podatku miała jednak bezkonkurencyjną ofertę akurat w tym szczególnym, zawężonym zakresie.Podejrzewam, że tak szeroka oferta jaką miała Fortuna jest niedostępna. Większość bukmacherów nie posiada w ogóle oferty na KHL w tym sezonie. W Fortunie oferta też jest okrojona, ale w ogóle jest. Osobiście nie widzę powodów, żeby nie grać KHL, ale niestety sam też będę musiał zrezygnować z gry ponieważ w Unibecie również zrezygnowano z wystawiania kursów na tą ligę.