cytat z dnia 14 stycznia 2020 12:16 przez mijon
Witam,Dzisiaj sporo meczy wiec cos trzeba zagrać
1.Wong Tayler +0.5 pkt (Kunlun) 2.0 k
Wong regularne punktuje dziś spodziewam sie ofensywnego meczu obfitujące bramkami, wczoraj bramka i asysta,podrażnieni wczorajszym meczem na pewno będą chcieli sie zrehabilitować.
2.Yip Brandon +0.5 pkt (Kunlun) 1.87 k
Jest to jeden z podstawowych zawdników ekipy chińczyków, doświadczony 34 latek w przeszłości grający za oceanem również jak wong regularnie asystujący jak i strzelający myśle że dzisiaj ponownie zrobi minimum 0.5 pkt.
Można jeszcze spróbować kogoś z ekipy Novosybirska z dwójki
Rouhomaa i puustinen (1.65, 1.75 k)
3.Konstantin Okulov +0.5 pkt (CSKA) 1.77 k
Wojskowi podejmują najsłabszą drużyne i nie spodziewam sie tutaj cudów w wykonaniu Mińska,na pewno zobaczymy pare bramek w wykonaniu CSKA co za tym idzie asysta młodego rosjanina który bardzo dobrze wszedł w sezon, obecnie 12 bramek 15 asyst mecz z tych łatwiejszych nawet absencja Grigorenko nie pokrzyżuje planów mistrzom.
Drugą opcją jaką można zagrać to bramka
Kaprizova pod nieobecność Grigorenko myśle ze stery przejmie Kapiz ciekawym
kursem 2.3 k
4. Artyom Zub +0.5pkt (St.petersburg) 2.11 k
Tutaj podobnie jak w meczu Cska spodziewam sie duzo bramek w wykonaniu podopiecznych Alexeia Kudashova grają z Ryżanami która jak wiemy obrone maja dziurawą jak ser szwajcarski, do monolitów nigdy ne należeli stąd mój wybór na młodego Artyoma po dobrym kursie który w ostatnim czasie wykręca fajne liczby nie jak w przeszłości, teraz nabrał wiecej doświadczenia myśle że asysta jest prawdopodobna.
Drugą opcją jest asysta
Sergieya plotnikowa po kursie 1.75 k
5.Jordan Schroeder +0.5 pkt (Niżny Nowograd) 1.73
Dwie sąsiadujące drużyny bijące sie o bezpośredni awans do play off ekipy które lubią strzelać bramki jak i je tracić postanowiłem zagrać na jordana który regularnie robi pkt po przyzwoitym kursie
drugą opcją jest asyta
Chay Genowaya grającego wcześniej w
SHL w Frolundzie widać że, sie wtopił w drużyne 6 bramek 21 asyst a kurs zachęca
2.0 k
6.Sean Collins + 0.5 pkt (Sochi) 2.4 k
Chwilowy brak szwedzkiego snajpera spowodowany kontuzją Malte Stromwalla na pewno odczuwają zawodnicy Soczi, ale nie na tyle że przełoży się to na brak strzelanych bramek w tym meczu, dlatego wybrałem tutaj doświadczonego kanadyjczyka po fajnym kursie który nie raz zamykał mi kupon.