arcziwr
Użytkownik
Powiedz jest gdzieś tam Polski support? Bo nic takiego nie widzę a muszę zmienić konto na PL bo mam UK ...Gram tam juz od kilku latwięc na Twoje pytanie nie potrafię odpowiedzieć ale czytaj co reszta pisze, dobrze prawią ????
Powiedz jest gdzieś tam Polski support? Bo nic takiego nie widzę a muszę zmienić konto na PL bo mam UK ...Gram tam juz od kilku latwięc na Twoje pytanie nie potrafię odpowiedzieć ale czytaj co reszta pisze, dobrze prawią ????
Odpal pc i pójdzieNa telefonie. A jest jakaś różnica?
Tak, wejdź przez kompa i Ci się wyświetli skrillNa telefonie. A jest jakaś różnica?
W Betsson tak pierwszy raz wyplacalem z spinow bez depozytu na konto po obrocie i przeszło, poczekaj jak coś to ci na e-mail przyjdzie albo cofną na konto gry.Ja nic nie wpłacałem a w bingo komunikat, że w ciagu 1-3 dni będę miał kasę na koncie, nic że muszę cokolwiek wpłacać. Przejdzie?
Tak, samo przewalutuje, ale stracisz na tym parę zł.Wypłacając z Marii na bankowe jedyna opcja wybrania waluty mojego konta to EUR. Nie mam konta walutowego - po prostu przeliczy?