al_capone
Gangster
Tak, będzie przewalutowanie.Wypłacając z Marii na bankowe jedyna opcja wybrania waluty mojego konta to EUR. Nie mam konta walutowego - po prostu przeliczy?
Tak, będzie przewalutowanie.Wypłacając z Marii na bankowe jedyna opcja wybrania waluty mojego konta to EUR. Nie mam konta walutowego - po prostu przeliczy?
robiłeś depozyt najpierw? jakiś obrót?
Może wklejasz numer konta ze spacjami: "XX XXXX XXXX itd.", a powinieneś bez spacji pomiędzy cyframi? Przynajmniej to jedyne co przychodzi mi do głowySorry, the transaction cannot be completed! There is a problem with your IBAN.
Wpisuje wszystko dobrze, a odrzuca, wie ktoś dlaczego?
Tez mialem ten problem. Sprobuj wyczyscic ciasteczka . ja tak zrobilem zalogowalem sie ponownie i zadzialalo.Może wklejasz numer konta ze spacjami: "XX XXXX XXXX itd.", a powinieneś bez spacji pomiędzy cyframi? Przynajmniej to jedyne co przychodzi mi do głowy
Przed numerem konta wpisz "PL".Sorry, the transaction cannot be completed! There is a problem with your IBAN.
Wpisuje wszystko dobrze, a odrzuca, wie ktoś dlaczego?
dalej to samo...Tez mialem ten problem. Sprobuj wyczyscic ciasteczka . ja tak zrobilem zalogowalem sie ponownie i zadzialalo.
Z tego co się dowiedziałem na czacie to dużo wypłat mają i powoli ale idą do przodu.Czy komus doszła juz kasa z Maria? Wczesniej nie miałem tam konta wpłaciłem tylko 40 zl zeby odblokowac skrillai zrobilem wypłate. Poki co 0 reakcji.